הבהרה

../images/Emo42.gif הבהרה ../images/Emo42.gif

כדי לסבר את האוזן (עין:) ובעיקר של חברי הפורום (תפוז!) אני רוצה להבהיר מס' דברים בסיסיים. א. כל מי שרוצה יכול לכתוב בפורום ! הפורום הינו רשות הכלל וככזה הכלל יכול לכתוב בו. אין אני מונעת מזה או אחר לכתוב בפורום תפוז ובמקביל לכתוב בפורומים אחרים - אם קשורים לטארות ואם אחרים לגמריי. אין לי סיבה לכך ! אני מודעת לכך שישנם מס' חברים בפורום הנוכחי שכותבים גם בפורומים אחרים. שיבושם להם ושיהנו מכך. הם רק לומדים ומתפתחים וכולם מרוויחים מכך. אני בטוחה בפורום שלנו ובמה שבנינו כאן ואני בטוחה וסמוכה שהוא רק ימשיך ויתפתח ויגדל למרות כל הקרשים שמנסים לשים לי - כן כן לי ! - באופן אישי בגלגלים (ואני חלילה לא מתכוונת להיכנס לפרטים). ב. מפגש הפורום !!! כשמו כן הוא - מפגש של ה-פורום !!! לא קוראים לו מפגש מיסטיקה ולא קוראים לו מפגש טארות ולא קוראים לו מפגש חברים. קוראים לו מפגש פורום. מכאן מי מוזמן? אנשי הפורום. אנשים אשר כותבים כאן בפורום ובצ'אט ומכירים אחד את השני מספר חודשים ובראש ובראשונה מעונינים להכיר אחד את השני. אנשים אשר חולקים חוויות אם של טארות - על גבי הפורום - ואם חוויות אישיות בצ'אט או במסרים אישיים או בטלפונים פרטיים. מפגש של ה-פורום !!!! כאשר עורכים מפגש נהוג לא לשבת כמו פסלים (לאחר שמכירים את כולם) ומקובלת תכנית כלשהי. התכנית שאני - כמנהלת הפורום אשר בחר להיפגש - בחרתי להעלות היא הרצאה אישית שלי בתחום הטארות. (אני מניחה שאם הייתי בוחרת בהרצאה שנושאה "מצב גידול החסה בשטחים" לא היתה כזו סערה גדולה). מחמיאה לי עד מאוד העובדה שכל כך הרבה אנשים - שאינם שייכים לפורום - מבקשים להגיע למפגש ולהאזין להרצאה שלי. באמת שאני מוחמאת עד כדי מבוכה. וכאן הבעיה. המבוכה. זו בערך הרצאה ראשונה שלי שאני עומדת לשאת בפני קהל שמבין ויודע טארות. אני נבוכה. אני נרגשת. מודה בכך בלי שום בושה. אני נבוכה ! קל לי יותר ונעים לי יותר לשאת את ההרצאה בפני אנשים שכבר מכירים אותי ומחבבים אותי כמו שאני אותם. אין לי את היכולת דהיום לערוך את ההרצאה הספציפית הזו בפני קהל שאינני מכירה. זו זכותי המלאה לבחור בכך ולעמוד על כך. אני כמנהלת הפורום בחרתי להעלות את הרעיון שניפגש חברי הפורום ונכיר אחד את השני. אני בחרתי לשאת את ההרצאה בפני אנשים שעלומים ממני באופן פיזי אבל הם נעימים לי וחביבים עלי מתוך כך שאניי קוראת את דבריהם אם כאן בפורום ואם בצ'אט וחשה כמו שאני מכירה אותם. דוחקים אותי כל הזמן לפינה. זה לא נעים לי וזה לא מגיע לי. אני לא חושבת שעשיתי משהו רע למישהו. אני חושבת שאני מצליחה לנהל יפה מאוד את הפורום הזה ואני גאה על כך. אני עושה ימים כלילות כדי שהפורום שלנו יתפתח ושיתקיימו בו דיונים מחכימים ומעניינים ובעיקר נעימים! חשוב לי מאוד הנימוס, הנעימות, והלך הרוח החיובי בפורום. מה לעשות? כזה אדם אנוכי. אם מישהו רוצה להאשים אותי במשהו בבקשה. אם יש למישהו טענה כלשהי בבקשה. זה השרשור וזה המקום. אני מוכנה לקרוא את הכל, להגיב, להתייחס ולהגיע לקו משווה כלשהו. כי די !!! קצתי בכך ונמאס לי מכל מה שקורה מסביב. בנינו כאן משהו יפהפה ומיוחד במינו ואני גאה בו מאוד ולא אתן לאף אחד להרוס את זה. לאף אחד !!! מצפה לתגובותיכם.

אנרגיה

אני מרגישה שמשהו קורה לאחרונה מבחינה אנרגטית לי, לפורום, לעולם בו אנחנו חיים... מעין התאבכות הורסת במקום התאבכות בונה של גלי אנרגיה. מחכים לפיצוץ האנרגטי הבא... מודה ומתוודה, גם אני חטאתי בנושא זה, ושלחתי אנרגיה בתדרים שונים למקומות לא ידועים... לאחר שיחה ארוכה עם אדם חכם החלטתי ללכת בעצתו ולקרוא את ארבע ההסכמות. קיראו, הפנימו והעולם יהיה מקום טוב יותר עבור כולנו!

חטאתי בהסכמה אחת.

זה יפה ומעניין מה שצירפת. אני אשמור את זה לעיון חוסר. מודה ומתוודה כי חטאתי בהסכמה אחת - לקחתי באופן אישי.

scorpia

New member
אני חייבת להגיב...ותסלחו לי אם הפעם

אשמע בוטה. אבל נשבר לי כשכל פעם נכנסים שני אנשים שצצים משום מקום ומשליכים ביקורת על החברים פה, מציגים את עצמם כמומחים ואילו השאר אפסים גמורים... בגלל שני אנשים הפורום הזה שינה את כוונו וכל כך חבל לי על כך!!! פעם נהניתי לכתוב פה, היום אני מרגישה שהחשק נעלם לי וכל זה בגלל מספר כל כך קטן של אנשים שאין לו שום בעיה להרוס. למה לתת להם את הלגיטימציה??? אם היינו מגיבים כלפיהם כפי שצריך במקום ובזמן, כל הדבר הזה, כל ההתבטאויות המזיקות והאנרגיות השליליות לא היו נכנסות לפורום!!! וגם בדמוקרטיה יש צנזורה, לא נראה לי שיזיק אם נשתמש גם פה בזה, על מנת למנוע הרס של הפורום שהיה מקסים עד לפני כשבועיים! מי שדוחק לפינה, צריך לדחוק אותו אל מעבר לדלת. אני יודעת שהילה בסגול משקיעה המון בשביל הפורום הזה, ורוב החברים הקבועים של הפורום באים לעזרתה... מי שלא יאה לו שלא יהיה ובמיוחד שאת הביקורת ישמור לעצמו!!! מי שאינו קבוע והוא רק מזדמן פה מדי פעם, לא נראה לי שיש לו את הזכות לתת ביקורת ולהתנשא .. כשנשאל את דעתכם תתנו לנו אותה, אם תרצו. הילה בסגול, גם לי נמאס מכל מה שקורה מסביב, ואני כל כך מקווה שהשרשור הזה באמת יסגור איזה מעגל, כדי שכולנו נוכל שוב לפתוח דף חדש בפורום הזה ונהנה ממנו כפי שנהננו ממנו עד לא מזמן! איתך תמיד!!!!

sharon30s

New member
גם לי יש מה להגיב...

מצאתי בפורום הזה אנשים מאוד נעימים, אוהבים לעזור וענים על כל שאלה אפילו המטופשת ביותר. עליי לאמר שמצאתי בפורום זה בית. מאוד כיף לי להיות מחוברת אליו, לקרוא את תגובתם של כל מי שמשתתף ולא משנה מה הרקע שלו ועד כמה מעמיק הידע שלו בקלפים. לדעתי יש אינטגרציה מאוד חיובית בין רוב אנשי הפורום וזה עושה טוב על הלב וחיוך בפה. לאחרונה התרבו כאן העלבות אישיות שלדעתי אין להם מקום בפורום זה ובפורומים בכלל. אין זה נהוג להתבטא בגסות רוח ולאמר שאנשים אחרים בפורום טפשים, לא מבינים או כל התבטאות אחרת. לכל אחד יש את הידע והדיעות האישיות שלו. בסך הכל כולנו כאן כדי ללמוד בתחום ספציפי שמעניין את כולנו - אז למה להרוס? כיף לי ואני מקווה שימשיך להיות כך גם בעתיד. הילה עושה עבודה קשה ודואגת שהפורום יהיה חי וזורם. אנא תנו לה קרדיט!!! שרון

אממ תראו אולי אני טועה

אבל הפורום הזה עדיין ממשיך להיות זורם ועדיין יש בו את האנרגיות החיוביות.לא שמתי לב שמשהו השתנה מאז שאני פה <די זמן,אני פשוט לא כותבת הרבה> אולי זה בגלל שאני לא לוקחת דברים יותר מידי קשה... יש משהו במה שאתם אומרים ואני אפילו מסכימה איתכם נורא כיף בפורום הזה וכך ימשיך להיות אולי אם תנסו לעבור על הכל בקלות... אז זהו זה מה שהיה לי להגיד יכול להיות שאני טועה תקנו אותי אם כך. אז תודה לכל מי שקרא
ליאל

dalia08

New member
../images/Emo42.gifרוצה לומר ש...../images/Emo20.gif

למרות היותי תקופה,קוראת פסיבית בפורום, רק לאחרונה נכנסתי והבעתי גם את ידיעותי, ומקווה להמשיך כך.. פורום זה הינו נעים הליכות (כבוגרת פורום לשעבר, במקום אחר,וכבוגרת בכלל [בגיל]) יש מידה לקיחה אישית, זה ברור שכל מנהל פורום לוקח אישית כי ישנה השקעה מרובה בלהיות מנהל פורום, וטבעי שיש התערבות אישית ורגשית בתכנים ובין השורות. מעבר לזה שהמשתתפים צריכים באמת לתת מעצמם את הטוב, כי לשם כך נועד מפגש וירטואלי זה, ולא כדי להעביר מסרים אישיים דרך שורות אילו. הצעתי לא לתת במה לאנשים אילו, מי שמעז לכתוב ולהקצין פשוט לא להגיב , לתת לזה לחלוף כמו ענן בשמי התכלת. כי מאחורי הענן תמיד תסתתר ה-
הילה המשיכי כך וכולנו אתך דליה.

חשבי שוב

סקורפיה: כמה נקודות כדי "לטהר" את שמי: א. אני קוראת את הפורום הזה כשנה. היתי פה עוד לפני לונגשאט, ואפילו השתתפתי (כינוי אחר). אני לא 'צצתי משום מקום', אלא כמי שעוקבת באופן קבוע אחרי הפורום, נחלצתי לעזרה - כשראיתי שכותבת 'הילה' על כך שאין מספיק אנשים למפגש, החלטתי לשוב לפעילות ולכתוב קצת, ולתרום את תרומתי הצנועה למפגש. ב. בהקשר למפגש, כולם פה התעלמו מהתנדבותי לסקור את חבילת I am one במפגש. היתי מצפה שיעריכו יותר את נכונותי זו, במקום לקטול ישר. ג. בקשר ל"מציגים את עצמם כמומחים ואילו השאר אפסים גמורים" - לא הצגתי את עצמי כמומחית - אני אחת מקהילת הטארוט בארץ, ויש לי גם מה לומר, והמון מה ללמוד. יש נושאים שמעניינים אותי יותר, ונושאים שמעניינים אותי פחות. סקורפיה - בטרם אאשים אותך בהמצאת אשמות - אנא - חפשי את המקום בו הצגתי את עצמי כמומחית, ואת המקום בו הכרזתי על "השאר" כעל אפסים. אני מצפה ממך לעמוד על טעותך ולגלות שאני שווה בין שווים. ד. "בגלל שני אנשים הפורום הזה שינה את כוונו וכל כך חבל לי על כך!!!" מאחר ואני מכירה את המקרה הקודם (אמרתי לך שאני עוקבת כשנה), אני מסרבת להיות מוכרזת כמקרה בגללו הפורום השתנה או נהרס - בסך הכל ביקשתי להצטרף ונבעטתי החוצה. ה. "מי שאינו קבוע והוא רק מזדמן פה מדי פעם, לא נראה לי שיש לו את הזכות לתת ביקורת ולהתנשא" - כמו שאמרתי - לא התנשאתי לרגע, אבל אם מסתכלים לענין - אני היתי פה עוד לפניך, יקירתי. בנושא הקביעות אין לשפוט אותי. כינוי חדש אינו עילה להתנשאות מצדך. מה שקרה מאחורי הקלעים - פנתה אלי מנהלת הפורום כביכול על מנת "לישר את ההדורים" ובתכתובת אישית, האשימה אותי בהחיאת מריבות מהעבר וכל מיני דברים שאין ביני לבינם כל קשר. הסכמה פשוטה - אני קוראת וקוראת המון זמן. קיבלתי הזמנה מאורי רז להצטרף. הקמתי שם משתמש חדש וטרי, והצטרפתי. בין השאר- על מנת להוסיף משתמש נוסף על ה8-9 שנרשמו למפגש עד כה. ה"ברוכה הבאה" עבורי היתה קבלת פנים פוגעת ומשתלחת. זה כל הענין. אם את בכל זאת רוצה להאשים אותי בשינוי או הרס הפורום, אנא מצאי סימוכין לדבריך. כי בנתיים הענין הפוך - מצטרפת חדשה-ישנה לפורום שנבעטת החוצה בגלל איזה ויכוח ישן של המנהלת שאין למצטרפת (לי) מושג ממנו.

romharel

New member
קרניאלה החמודה

סקורפיה "טובת הלב והנדיבה" התכוונה אלי ולא אלייך... למרות שהיא לא יכולה לרדת לפרטים בלי לעשות מעצמה צחוק, היות והיא נפגעה מהאגו [וגם רשף] ולא היה זו פגיעה אישית אלא מעשה והצעה מטומטמת ואין איש יכול להוכיח אחרת. אבל ירידה לפרטים אינם עולים בקנה אחד עם אוירת הלינץ שסובבת אנשים ומאיימת עליהם פשוט.... כי הם מלומדים יותר ויותר בעלי ניסיון.... אז הסירי דאגה מליבך, את בחברה טובה[מה גם שסקורפיה מנתה שניים [זה אני ועוד אחד] והשניה אני כמעט בטוח איננו את... אבל אנינני מאשים אותך אם תרצי ללכת או לשקוע [כמוני] בפסיביות לומדת.... יש פה עוד נשמה טובה שאחראית אף היא "להיפגע ממני עמוקות" ויש מנהלת שמעדיפה להגן "על הרגשות ומצידה שהאמת תעוף לעזעזל, זהו לא פורום של טארוט שמתאמצים בו להגיע למעבר לידע היומיומי, אין פה אוירה של חוכמה או מיסתורין אלא פשוט, באנאליזציה של 22 תמונות לפי פרשנות אחת [ריידר] כי זה מה שלמדו ... [בגישה של שלום כיתה א]

וואו, אני בכלל לא הגעתי כל כך עמוק

יוו רום, אני בכלל לא הגעתי לעמקם של הדברים עד כדי כך... בחיי שלא. סתם ממצב של 'קוראת בלבד' החלטתי לכתוב, כי אורי הזמין אותי, כי ראיתי שאין מנין למפגש, וגם... סתם - צריך סיבה לכתוב? אפילו הכנתי ניק חדש (לא רציתי להשתמש בישנים). אבל קיבלתי קבלת פנים צוננת שהבהירה לי ש"אין צורך", והסבר כלשהו בהודעה פרטית שיש לזה קשר לסכסוך "מהעבר" או משהו כזה. לא שהבנתי לאיזה סכסוך הכוונה (לסכסוך שלך? סכסוך אחר של 'הילה'?) ולא שהבנתי מה הקשר שלי לענין, אבל המסר הכללי הובן - אנשים חדשים, גם אם הם ghosts של שנה, אינם רצוים. (ואני לא נכנסת בכלל לכל הניתוח המעמיק, כי זה מעולם לא הגיע למקום כל כך עמוק ו/או אמוציונלי אצלי... זה היה פשוט - להכנס, להבעט, וללכת)

romharel

New member
נכון אבל תודי.....

"איימת" לבוא למפגש עם קלפים חדשים [והעזת להעביר ביקורת "על היכל הקלפים הסרוקים"] שני עוונות ביום אחד....

לא ראיתי את זה ככה... ../images/Emo122.gif

ראיתי שאין מנין למפגש, והצעתי את עצמי כעשירית. "איימתי" לבוא עם חבילה חדשה ולהציג אותה בפני באי המפגש. העזתי להצביע על שתי טעויות בגלריות, מתוך רצון לשפר. כן, אתה צודק, היתי למעלה מראויה להבעט מהפורום. באתי עם יותר מדי רצון טוב... אבל העיקר שכתוב ב"הבהרה" שכל אחד רצוי לא? אם זה כתוב, מה זה משנה שבועטים מפה כל מי שבא עם טונה של רצון טוב להשתתף? ~פאטתי~

Romkin

New member
הסערה עברה וגשם פסק... ../images/Emo42.gif

לדעתי הנקודה הובהרה לכולם. אישית הסתובבתי במספר פורומים ורק כאן אני מרגיש בנוח, הודות למנהלת פורום נפלאה שלנו ולחברי הפורום (סקופריה, שרון, רשף ,אורי ושאר אנשי הפורום שלא הזכרי. נכון שהיו כאן מספר מריבות שבהחלט קצת השחירו את האווירה אך כמו שכתבתי הסערה עברה ושקט חזר לביתינו הקטן (אני מקווה). ארצה רק להעיר הערה אחת: אני אישית קורא הרבה בפורום ומגיב רק כיש לי מה לומר. לדעתי כך עושים רבים אחרים. כאלה שמלווים את הפורום הרבה זמן, מהצד - לומדים, מפנימים, משכילים. הם מכירים את כולנו היטב מכוון שהם נמצאים איתנו רק בצד ובשקט. אישית אני לא רואה שום בעיה בזה הם יבוא גם אך דגש אל כך שהם באמת היו איתנו מזה תקופה ורוצים לראות את פנים שמאחורי המילים, אולי סוף סוף לעשות את הצעד הראשון ולהכנס לפורום בצורה פעילה. אך שוב מכיוון שהילה היא המארגנת ההחלטה בידה. אם הם רוצים לבוא שיצרו קשר אם הילה ואת הילה לא צריכה להרגיש רע, כולנו מודים ומברכים אותך על היוזמה ועומדים מאחוריך. אישית אני מקווה שגם רם וגם קרליאנה יצטרפו עלינו כאן בפורום כי יש להם מה לתרום לכולנו. המריבות הללו לא תורמות לאף אחד. אדם כועס לעולם לא ינסה להבין את הצד השני. אז בא נתחבק, נתנשק נסלח על מריבות העבר ונצעד יחד אל העתיד טוב יותר.

Romkin

New member
תודה, אבל באוי מקווה שכך סברו גם

החברים הסוררים שלנו.

רק כדי להבין וכדי לא להביך אותך...

אז מי בעצם מוזמן לפגישה? חברי פורום פעילים באופן קבוע? או גם מזדמנים (כמוני) שלרוב הם מאחורי הקלעים.. לי את יכולה להגיד באמת למה התכוונת שהחלטת לעשות פגישת פורום, לא הפגע ולא אקח ללב כלום. ממש אין לי כוונה כזו. מה שתגידי יהיה מקובל עלי. את הרי המנהלת. דרך אגב - הפורום בניהולך ממש מקסים ותורם גם לכאלה שפחות מבינים (וזאת המטרה שלך לא?) אז קבלי ברכות חמות..

למעלה