הילה בסגול
New member
../images/Emo42.gif הבהרה ../images/Emo42.gif
כדי לסבר את האוזן (עין
ובעיקר של חברי הפורום (תפוז!) אני רוצה להבהיר מס' דברים בסיסיים. א. כל מי שרוצה יכול לכתוב בפורום ! הפורום הינו רשות הכלל וככזה הכלל יכול לכתוב בו. אין אני מונעת מזה או אחר לכתוב בפורום תפוז ובמקביל לכתוב בפורומים אחרים - אם קשורים לטארות ואם אחרים לגמריי. אין לי סיבה לכך ! אני מודעת לכך שישנם מס' חברים בפורום הנוכחי שכותבים גם בפורומים אחרים. שיבושם להם ושיהנו מכך. הם רק לומדים ומתפתחים וכולם מרוויחים מכך. אני בטוחה בפורום שלנו ובמה שבנינו כאן ואני בטוחה וסמוכה שהוא רק ימשיך ויתפתח ויגדל למרות כל הקרשים שמנסים לשים לי - כן כן לי ! - באופן אישי בגלגלים (ואני חלילה לא מתכוונת להיכנס לפרטים). ב. מפגש הפורום !!! כשמו כן הוא - מפגש של ה-פורום !!! לא קוראים לו מפגש מיסטיקה ולא קוראים לו מפגש טארות ולא קוראים לו מפגש חברים. קוראים לו מפגש פורום. מכאן מי מוזמן? אנשי הפורום. אנשים אשר כותבים כאן בפורום ובצ'אט ומכירים אחד את השני מספר חודשים ובראש ובראשונה מעונינים להכיר אחד את השני. אנשים אשר חולקים חוויות אם של טארות - על גבי הפורום - ואם חוויות אישיות בצ'אט או במסרים אישיים או בטלפונים פרטיים. מפגש של ה-פורום !!!! כאשר עורכים מפגש נהוג לא לשבת כמו פסלים (לאחר שמכירים את כולם) ומקובלת תכנית כלשהי. התכנית שאני - כמנהלת הפורום אשר בחר להיפגש - בחרתי להעלות היא הרצאה אישית שלי בתחום הטארות. (אני מניחה שאם הייתי בוחרת בהרצאה שנושאה "מצב גידול החסה בשטחים" לא היתה כזו סערה גדולה). מחמיאה לי עד מאוד העובדה שכל כך הרבה אנשים - שאינם שייכים לפורום - מבקשים להגיע למפגש ולהאזין להרצאה שלי. באמת שאני מוחמאת עד כדי מבוכה. וכאן הבעיה. המבוכה. זו בערך הרצאה ראשונה שלי שאני עומדת לשאת בפני קהל שמבין ויודע טארות. אני נבוכה. אני נרגשת. מודה בכך בלי שום בושה. אני נבוכה ! קל לי יותר ונעים לי יותר לשאת את ההרצאה בפני אנשים שכבר מכירים אותי ומחבבים אותי כמו שאני אותם. אין לי את היכולת דהיום לערוך את ההרצאה הספציפית הזו בפני קהל שאינני מכירה. זו זכותי המלאה לבחור בכך ולעמוד על כך. אני כמנהלת הפורום בחרתי להעלות את הרעיון שניפגש חברי הפורום ונכיר אחד את השני. אני בחרתי לשאת את ההרצאה בפני אנשים שעלומים ממני באופן פיזי אבל הם נעימים לי וחביבים עלי מתוך כך שאניי קוראת את דבריהם אם כאן בפורום ואם בצ'אט וחשה כמו שאני מכירה אותם. דוחקים אותי כל הזמן לפינה. זה לא נעים לי וזה לא מגיע לי. אני לא חושבת שעשיתי משהו רע למישהו. אני חושבת שאני מצליחה לנהל יפה מאוד את הפורום הזה ואני גאה על כך. אני עושה ימים כלילות כדי שהפורום שלנו יתפתח ושיתקיימו בו דיונים מחכימים ומעניינים ובעיקר נעימים! חשוב לי מאוד הנימוס, הנעימות, והלך הרוח החיובי בפורום. מה לעשות? כזה אדם אנוכי. אם מישהו רוצה להאשים אותי במשהו בבקשה. אם יש למישהו טענה כלשהי בבקשה. זה השרשור וזה המקום. אני מוכנה לקרוא את הכל, להגיב, להתייחס ולהגיע לקו משווה כלשהו. כי די !!! קצתי בכך ונמאס לי מכל מה שקורה מסביב. בנינו כאן משהו יפהפה ומיוחד במינו ואני גאה בו מאוד ולא אתן לאף אחד להרוס את זה. לאף אחד !!! מצפה לתגובותיכם.
כדי לסבר את האוזן (עין