דיאה דה לונס

מרביוזו סניוריקה אי Sריקה ../images/Emo45.gif

אין בואן דייה אה טודוס
אי די מי פרטה... "dos djudios es tres killot" דוס ג'ודיוס טרס קהילות (שני יהודים בשלושה בתי כנסת) "DAME UNA ONSA DE MAZAL I ECHAME A LAS FONDINAS DE LA MAR" (תן לי טיפת מזל וזרוק אותי לתיתית הים) "rey sin djente no vale niente" (למלך בלי אנשים אין ערך..) דייה די לצ'ה אי מייל

זיזיקה

New member
חן חן סניוריקה והנה עוד שניים:

קאב'סה דורה - הכוונה לעקשן שלא מתפשר. אל דיו דה מואיזאז אל כה נו דיינה דיינטס - אלוהים נותן אגוזים למי שאין שניים.

זיזיקה

New member
ניזכרתי בעוד אחד

נו לי מיראס לה קולור מירה לה לסאבור - אל תסתכל על צבעו של המאכל אלא על טעמו.

דיאה דהה לונס ספר תורה אבירטו

אמן הטודוס סלו, אי דיאהה דולסה לצ'ה אי מייל,סמנה בואנה סנוס אי רזיוס אינשלה.:)))) }{{}}לבניקה

may55

New member
דיאה אלגרה, אוי אסטו מוי אמוסיונאזה

אלה טאדרה טנגו אין חולון "לאדינו דולסה" 250 פרסונאס אי טנגו מוי אונור דל "הרשות לתרבות הלאדינו" מוסוי יצחק נבון ב'ה אב'יניר הסלודאר פור לאנייאדה מואב'ה דה פעילות אין חולון אי אהרון כהן קון למוז'אר מתילדה כהן סרנו לה פימוזה קונטדורה אי לפרוגרמה אס מוי ארמוזה ארוגו אל דיו קה פאסה לה טאדרה קון אלגריה אלב'רמוס החזיקו ליט אצבעות

Sarika

New member
מאי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה קרידה, אי קונטאמוס אמניאנה קומו פאסו.

רותי ב.

New member
קונטאמוס אמאניאנה???

קן ב'ה ב'יניר אנסטה טאדרה די אקי??? יו ב'ו סטאר אאי, מה קן מאז?

זיזיקה

New member
מאי קרידה הרבה ../images/Emo50.gif אין לי

ספק שאיתך וכל המוזמנים המכובדים הערב יהיה מאד מוצלח מחכה לשמוע חוויות.

מאי מוצ'או אלגריה פורטי קרידה אי

הצלחה תמביאו קחיפה לוס אי אברסו,תבו אפניאר לוס דדוס קרידה,אי קונטה מוס קומו פאסו. מונצה סוארטה מיאמור.לבניקה

למעלה