בוקר מזעזע!

מיטללל

New member
מעיין :)

אני בטוחה שקיוות שהתגובה שלו תהיה שונה, אבל עכשיו, אחרי שאמרת לו מה את מרגישה וראית שזה לא הדדי, מתחיל שלב ההתבגרות עליו. את כבר לא במצב תקוע כמו קודם. אני מציעה לך לנסות להתרחק ממנו לתקופה.. ככה יהיה לך יותר קל להתנתק ולהמשיך אלו. תחושת ההקלה תבוא בימים הקרובים..

Idan91

New member
לא נורא, ../images/Emo187.gif

את מתייחסת לזה יפה.. אבל בכל מקרה, אני רק רוצה להגיד לך כל הכבוד על האומץ! (מרוב עייפות כמעט כתבתי "על האונס" ואח"כ "על העונש")

maayan15

New member
דיי נורא..אבל שטויות...

אני בהחלט שמחה שאמרתי את זה..אבל אין מצב שאני אתרחק ממנו- הוא בבי"ס שלי!...לעזאזל... טוב..לא נורא..למזלי יש לנו בי"ס גדולך ואני אתחמק ממנו איזה חודשיים...האמת היא שהכי חבל לי שאיבדתי ידיד....כי נורא היה לי כיף איתו כידיד ועכשיו אני לא יכולה אפילו להיסתכל עליו..אבל שטויות...בצהריים הייתי מדוכאת...בכיתי קצת..עכשיו אני בסדר...

Idan91

New member
הוא בהחלט היה מזעזע... ../images/Emo187.gif

אחרי שינה של שעה וחצי עקב נסיונות ללמוד למבחן במתמטיקה שהיה היום בבוקר. פחית רדבול וחצי (את החצי הנוסף שתיי בצהריים.). עיניים חצי נעצמות. בעעע..

De-Panther

New member
היום היה דווקא יום נחמד אם לא נתחשב

בעובדה שבא לי להקיא עכשיו כי אכלתי ושתיתי משהו לא טוב... החלב נראה לי מקולקל... למרות שאבא שלי אומר שלא אבל יש לו כיבה מיוחדת שמסוגלת לעקל כמעט הכל... בקיצר בטח כולכם כאן כבר שמעתם על הבייבלייד בקיצר אח שלי נתן לי את השבור שלו אז לקחתי לבית הספר אחרי שסידרתי כמובן... ודווקא הבנות התלהבו מזה... כמובן שגם הבנים התלהבו מזה אחרי שהם ראו בנות מתלהבות מזה... בקיצר שיחקנו בין השעורים ובהפסקות והיה נחמד הראתי למורה שלי להיסטוריה פורום שעשיתי לבית הספר בASP והוא נורא התלהב... בטח עוד כמה ימים זה כבר יהיה באתר... ואחרי הלימודים דיברתי עם איזושהי ידידה אחת שלי שרבתי איתה יותר מידיי בזמן האחרון וזהו נרגעתי בעניין הזה והבנתי שסתם הייתי עצבני עליה בלי סיבה מיוחדת ואז היה לי טיפול ואחרי זה חזרתי מהטיפול ומה אני מגלה שקורה בפורום הארי פוטר?? אחת חלמה עלי ואחת אחרת רואה את השם שלי מופיע בפורום בצורה מודגשת בצבע סגול כמה נחמד לראות שאנשים חושבים עלי

רגע רגע רגע

זאת זאתי שלפני איזה שבועיים החליטה להפסיק כל קשר איתך בגלל משהו שעצבן אותה? אז מה נהיה בסוף? היא סלחה לך, או שמדובר במישהי אחרת שהתעצבנה עליך?

De-Panther

New member
לא... זאתי שהחליטה שהיא לא מדברת...

איתי היא שוב פעם מדברת איתי אבל עדיין לא סלחה לי ובגלל זה היא לא צוחקת איתי
חבל... ואני מדבר על מישהי אחרת בהודעה הקודמת... מישהי שהיו לי סתם ריבים מעצבנים איתה...

shellyland

New member
ואני חוזרת ושואלת

(בפעם הקודמת לא רצית לענות): מה אתה עושה שכל כך מעצבן אותה? יש לה סיבה לא לסלוח לך?

De-Panther

New member
זהו שהיא אומרת שזה רק השטויות הגסות

שאמרתי... זה הכל
ולא ניראה לי שיש לה משהו יותר רציני מזה...

shellyland

New member
האם זה סתם עניין של סגנון דיבור גס

או שמה שאתה קורא לו "גסויות" הם בעצם דברים שאולי פוגעים בה או גורמים לה אי נוחות? למה אני שואלת? כי לםעמים לא ברור לגמרי אם הצפייה של אחרים מאיתנו להשתנות (לדבר אחרת) היא לגיטימית משום שאנחנו כהי חושים ופוגעים בהם, או שהיא אינה לגיטימית, משום שכאלה אנחנו ולמה לשנות.

De-Panther

New member
היא אומרת גסויות... לא כאלה שפוגעים

בה באופן ישיר אלא עצם זה שאני מדבר ככה...

למעלה