בוקר מזעזע!

nutmeg

New member
../images/Emo42.gif בוקר מזעזע!

ככה זה כשיום ראשון! אוףף.

דן צ

New member
שביזות יום א´

בוקר טוב לכולם לישנים ולערים להולכים לעבודה לזוחלים לבית הספר ולסתם אלו שנשארים בבית יום יפה ומוצלח.

אוֹסי א

New member
שיהיה יום טוב! ../images/Emo142.gif

בעקבות כאב גרון בלתי חולף אני מגיעה היום לבי"ס עם תרמוס מפלצתי+תה חם.. מקווה שזה יהיה לעזר.

../images/Emo42.gif סביר לכולם

שיר קטן: שביזות יום א´ מעצבנת אותי אך אין מה לעשות מלבד לחכות ליום שישי למה אלוהים - אינך נחמד איתי? ועושה שגם יום ראשון יהיה יום חופשי המשך יום ראשון סביר לכולם

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר מעצבן ועייף

אני עייפה! אני שונאת ימי ראשון, וואי...אני פשוט מתעבת ימי ראשון....זה הימים הכי רעים בשבוע!....שונאת ימי ראשון!! המשך יום טוב לכולם|בלון(חוץ מלאלה שנשארים בבית..אתם יכולים לקפוץ לי!)

מירב ד

New member
בוקר עצוב ../images/Emo7.gif

עוד חצי שעה אני עולה על אוטובוס וחוזרת לקיבוץ.... למרות שאני לא רוצה.... רוצה להישאר בבית... להתכרבל במיטה... לקבל חיבוקים ופינוקים מאמאבא... לשבת שעות מול המחשב... לא לעשות כלום.... אבל זה לא אפשרי... והחיים ממשיכים... תודה לכל מי שישב ודיבר איתי שעות אתמול בלילה... סליחה אם פגעתי במישהו... זה היה אחד הלילות הכי קשים ועצובים שהיו לי בחיים... רק מאחלת לכולם שבוע יותר מוצלח... ומי שרוצה להתקשר... יותר ממוזמן.... מירב
והחיים ממשיכים...

dana2909

New member
בוקר מנוזל

אכן כן, שפעתי לא עברה לה, היא החליטה להשתכן לי בנשמה, ולאחר שלא הפסיקו להציק לי ביום חמישי, החלטתי שאני מעדיפה להגיע לעבודה, ושלא ילכו לי עוד ימי מחלה שכבר נגמרו.. אז אני יושבת לי עם הררי טישואים משומשים, מקווה שזה ידחה חלק מהאנשים הדוחים גם ככה פה...

mprb

New member
בוקר טוב......

אני היחידה שלא איכפת לה שיום ראשון היום??????
תאמינו לי- זה לא כ-ל כך נורא...... אני דווקא מחכה ליום א´ כי חוזרים לראות את כל הח´ברה בעבודה!!!!!!

../images/Emo67.gif פסיכומטרי - אוצר מילים

אני לא יודע כמה ממכם יודעים, אבל אני ניגש לפסיכומטרי במועד פברואר הקרוב. לכן, אשתדל לשבץ בכל הודעה כמה מילים מן אוצר המילים העצום שיש ללמוד. אם אתם חושבים שאתם מכירים את כל המילים בעברית אז (*1) אִיפכָא מִסתַבּרָא - אתם לא! יש לצפות כי כולנו נצא נשכרים מהעניין. למשל, ידעתם שלמילה "לקלל" יש יותר משבע מילים נרדפות? והנה הן: אָרַר, גינה, גידף, קילס, חירף, ניאץ, דיבר סרה. (1) אִיפכָא מִסתַבּרָא - ההפך הוא הנכון (ארמית). (ולמי שזה מפריע, Tough. תתחילו להתרגל
)

שמישהו יקרא לנוטמג או שלי

היות ולי ידוע שהמילה לקלס מתארת גם שבחים ומחמאות. מי שלא מאמין לי, שיפתח לרגע את הגדת פסח ויקרא בעמוד 8, ליד הציור של אליהו הנביא.

kniaper

New member
מה קורה לכם ../images/Emo46.gif

ת´ם לא קוראים את ההגדה בפסח
"...לקלס ולהלל ולשבח..." מילים נרדפות.
לפחות המנכ"לית יודעת פה עברית.... ואני

אושר מ

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אני התעוררתי לשלושת הימים האחרונים שלי, בשעה שבע בבוקר, כשפני מיועדות לעוד שיעור מתמטיקה. ולכל אלו מבינכם (אהמ אהמ) שתוהים ידוע זה אינני מתרגשת/דומעת/לחוצה רק אסביר שאנוכי מסרבת לקלוט את העובדה. שבוע טוב.

../images/Emo42.gif עוד יום ראשון

אחרי האתנחתא של יום השבת כולנו חוזרים לאותו סבב לימודים-שיעורים-מבחנים, או לחלופין עבודה-לבשל-לנקות-להסיע את הילדים לחוגים. נו, אני אתנחם בכך שביום שלישי הקרוב ישנו סילל ענקי בקניון עזריאלי, ושם אני הולכת להטביע את יגוני בשלל בגדים במחירים מופקעים. וגם אומר, ששוה ללכת לאימונים של הכושר הקרבי רק כדי ש דניאל יעזור לי במתח...
שירה

אושר מ

New member
רגערגערגע

שלישי אנוכי בת"א. אנא הסבירי פרטי נמקי והביאי דוגמאות - על איזה sale מדובר?

maayan15

New member
אוקיי...

אז רובכם בוודאי זוכרים את ההוא שאני דיי מאוהבת בו...אז אמרתי לו שאני דיי דלוקה עליו...וזהו...הוא לא מרגיש כמוני אבל היה ממש נחמד..חשבתי משום מה שזה ייקל עליי...אני לא חושבת ככה יותר...אבל לא משנה... סתם חשבתי לעדכן....

למעלה