בוקר טוב

maybesure

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

בוקר נהדר ליום התחפושות. חג שמח וטעים לכל הילדים והילדים ברוחם.

בוקר טוב ומפוזר ../images/Emo122.gif

מצד אחד אני מנסה להישאר למעלה, להראות כאילו הכל כרגיל, ומצד שני הלב שלי פועם בחוזקה רק מהמחשבה שעוד כמה שעות אני שם
אני מתחילה לחשוב שחבל שהסכמתי להשתתף בפרוייקט
חוץ מזה עבר עלי סופשבוע ככה ככה: התעצבנתי על חברה שהתנהגה אליי בצורה ממש לא לעניין, ואתמול היה נחמד- יצאנו למסעדה והיה סה"כ נחמד, קניתי עוד הפתעה לעידו ליום הולדת
- דיסק שהפיקו בחברה שכל שיר מזכיר את השם של הילד במשך 11 פעמים- רעיון חמוד ומקורי, ואולי אני אתחיל לעבוד בדוכן שלהם גם... יום נפלא

ShirShir

New member
בוקר אור../images/Emo42.gifוחג שמח../images/Emo149.gif

שיהיה לנו יום נפלא
יום צבעוני וססגוני לכל המתחפשים

../images/Emo149.gifבוקר טוב

רק עכשיו הגעתי לעבודה היום הילדים התחפשו אחרי הרבה תחפושות שבחרנו (ואפילו קנינו) אתמול הם החליטו להתחפש לשחקנים של מכבי תל אביב אני נשבעת - שזה לא היה הרעיון שלי אז הם לקחו את הבגדים שלי של הכדורסל והלכו להם לדרכם יום מקסים לכולכם - באדי

g u r a

New member
בוקר פשוט מקסים../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח וחג שמח מתוק ומבדח.

כבשה200

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif

אני באוניברסיטה ויש לי חלון עכשיו עד 16:00 אז באתי קצת לדבר ולקטר... אני קצת לא מרגישה טוב וכואב לי הראש מהבוקר... הבחור הבריז עם כמה חברים והם הלכו לאכול חומוס והוא לא אמר לי, משגע אותי הדברים האלו! חברה אחרת שאלה אותי אם הלכתי כי חבר שלה התקשר להציע לה וככה ידעתי, ברור שהוא היה אומר לי אבל זה פשוט מרגיז, יש דברים מסויימים שהוא יודע שאנחנו נעשה ביחד ויש דברים שהוא לפעמים פשוט "שוכח" ממני.. כמו עכשיו. זה לא נורא, זה פשוט העיקרון\מה אתן חושבות??

maybesure

New member
שרשור"צ

פורים עבר עלינו בשלום. הבן חזר מבי"ס הבת עוד מפעילה דוכנים עד הערב בתיכון שלה. אני הארכתי היום חופשת מחלה עד יום שישי, עברה עלי שבת קשה. איזו הקלה שהם אחרי ההתחפשות. פעם ראשונה בחיים שלי שאני לא מצליחה לשמוח איתם בחג הזה. בערב האיש ואני ניתן להם את משלוחי המנות שלהם. חוץ מממתקים הבן קיבל כדורגל חדש והבת כיסוי לגיטרה החשמלית. ממש סנטה קלאוס
את החופש אני מתכננת לבלות איתם וכנראה אחזור לעבודה כבר ברביעי. לא מאמינה שאשרוד עד שבוע הבא בבית. משעמםםםםםםםםםםםם לי.

ShirShir

New member
תרגישי טוב../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

ותתנחמי - אני במשרד ומשעמם לי
חברים, אני סקרנית - תראו תחפושות של הילדודס... (אפשר לטשטש את הפנים, אם תרצו).

g u r a

New member
../images/Emo148.gifצהריים טובים

שני גורים מחופשים ללא תחפושות בבית.. אמא ח-ם לי!!! לא זוכרת פורים חם כזה!!! הגור לוחם נינג'ה,והגורה רקדנית בטן בורוד מאופרת עם טונה של נצנצים בדיוק כמו שהיא אוהבת..וגורון נמרון שישן לו שנ"צ צהריים במעון. ***אם רק הייתי יודעת להקטין ולשלוח..

אחה"צ טובים

מייבי - תרגישי טוב (זה קודם כל ולפני הכל) אני נוסעת היום לאמא שלי הילדים מוזמנים לישון אצלה יש לנו גם ביקור אצל איש מקצוע לבן הגדול (מקווה לשמוע בשורות טובות ובשעה 20:45 - גמר גביע המדינה בכדורסל אני יודעת שזה לא מעניין אותכם אבל בשבילי זה יום מתוח ולחוץ (מכמה סיבות) מבטיחה לעדכן - שיהיה לכולם ערב נעים - באדי

maybesure

New member
תודה באדי

היום יש הקלה בהצלחה בגמר! תהנהו מהמשחק מקווה שהכל יתברר לטובה עם הבן.

maybesure

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo46.gif

הקדמת אותי אני חושבת: שלא יפה לעשות כאלו דברים בתרגיל התחמקות. יותר יפה לבוא ולומר "בא לי לצאת קצת עם חברים - יום בנים, הולכים לנגב חומוס" אני בעד ספייס ולפעמים צריך לבד גם בדברים שאוהבים לעשות יחד. אבל בעד לשתף ברמת הידיעה. אין שום סיבה שתשמעי מהחברה של החבר של החברה של החבר של החברה...

כבשה200

New member
נכון וזה הקטע!!

זה לא שהם עשו יום בנים או משהו כזה ברור לי שיש דברים שעושים בנפרד, אנחנו מאוד מקפידים שכל אחד ישמור על החיים שלו בצד הזוגיות וכשהוא הולך לחברים לבד זה מובן. אבל הפעם זה אל העניין. הם פשוט ישבו בשיעור ולא היה להם כוח אז הם החליטו לצאת מהאוניברסיטה לאכול חומוס ולחזור. אחד החברים שהוא חבר של חברה שלי (אנחנו חבר'ה כאלו) התקשר להזמין אותה לבוא איתם. אני היתי באותו זמן בשיעור אחר בכלל והיא שאלה אותי אם אני הולכת איתם. בגלל זה זה מעצבן1 שהוא לא חושב עלי בדברים האלו. שלחתי לו הודעה ושאלתי אותו, הוא כתב לי "הלכנו לאכול חומוס ואני דביל שלא אמרתי לך" יופי....

maybesure

New member
צ'מעי משו:

לא הספקנו במסנג'ר אז הנה פעם האישלי חגג יומהולדת שלו במסעדה עם חברים. כולה לפני איזה שנתיים. זה היה בצהרים, כשלערב הייתה לנו תכנית לצאת יחד לאיזה פאב של זקנים שיש בו גם שירה בציבור כזו. הגענו שעה לפני השירה, הוא הזמין לי ארוחה ולעצמו התנזר - אמר ששבע מהמסעדה של הצהרים. התחלתי להיעלב.. אבל שתקתי. קצת לפני השירה הוא כבר התחיל להזיע ולנוע בכסא בחוסר שקט, עוד כמה דקות והתחיל גם לזרז אותי (כשלי היה ברור שנשארים). המלצרית באה לגבות דמי "שירה בציבור" והוא ככה בלי לשאול אותי אומר לה "אנחנו לא נשארים". לא שאני מתה על שירה.. אבל עוד לא הגעתי לקפה, רבאק! והוא מכיר אותי ויודע שבלי קפה אני לא יוצאת משום מסעדה. קוצר הרוח שלו הכריע, וככה יצאנו ואני בקריזזז. שבוע אחרי זה יצאתי לאותו פאב עם חברה, חזרתי הביתה ב 4:00 בבוקר. מאז הוא לא מזרז אותי בשום מקום. מאז כשהוא יוצא איתי לפי תכנון - אין חגיגות שסותמות לו את התיאבון בצהרים. בכייף שיחגוג עם החברים שלו. אבל לא במקום איתי אלא בנוסף. טוב,,, אני לא אתן לך רעיונות איך מאלפים גברים. כמו שכבר אמרתי , גם אחרי כמעט 30 שנה יחד - מדי פעם הוא עוד שוכח אותי. אני משתדלת ליישר אותו.

Netta79

New member
מייבי!!!

תני רעיונות !!! (לא שאני הולכת לאלף מישהו , אבל את יודעת , דברים כאלה לוקח זמן להפנים ויש לי אחלה זמן שבעולם להפנים ...) אז ספקי לבנות חסרות הניסיון כמה טיפים בבקשה ...
מה שלא יועיל , בטח לא יזיק

למעלה