בוקר טוב

maybesure

New member
אהם.. הסיפור הנ"ל

באמת במקרה החברה הציעה לי ללכת איתה לאותו פאב שדי קרוב לבית שלה, וזה בלי שידעה על כל הסיפור, שבוע אחרי היומהולדת שלו. ובסוף הערב שהיה קצת אחרי חצות (פאב של זקנים..) קפצנו אליה הביתה לקפה וריכולים. ממש לא משהו לדאוג בגללו. אבל לפעמים כשהוא שוכח אותי .. אני קצת גם שוכחת אותו. זה עוזר.

chenchi

New member
וואי, איך אני מבינה אותך!

אני גם הייתי נפגעת מזה. ומצד שני, אתם לומדים יחד, גרים יחד, ואולי (אפילו לא במודע) הוא צריך להרגיש קצת "בלעדייך" לפעמים. בשורה התחתונה, שום דבר לא קרה, סך הכל חומוס, והוא גם התנצל, אל תתני לזה להעיק עלייך.

כבשה200

New member
../images/Emo24.gif חמודה

זה לא מעיק, הוא אחר כך אמר שהוא דביל ושהוא יפצה אותי (חי חי חי) זה לא מתוך הרגשה שהוא רצה קצת בלעדיי, הוא באמת לא חשב על זה אבל באמת לא נורא.. ואת יודעת, אנחנו גרים יחד, לומדים רק פעמיים בשבוע באותם זמנים ו2 קורסים יחד, אבל אנחנו לא מתראים הרבה אנחנו עובדים הפוך ובאמת שגם שגרים יחד יוצא שלא מתראים כל כך הרבה

Netta79

New member
כיבשולה

אתם הרי מתים אחד על השני לאיש מגיע פרס ישראל על השקעה בזוגיות (גם לך ... גם לך ...
) (להזכירך : בשלן מעולה , מטפל, עוזר, תומך ואוהב) פרגני לו גם לטעות פעם לא יכול להיות שהוא שכח אותך , לדעתי הוא פשוט לא חשב על להתקשר אליך היה נראה לו " יאללה הולכים לחומוס, טוב סבבה..." בלי הרבה בלאגן והוא התנצל , אז כיבשי ... גם את בטח מפשלת לפעמים נשיקות לכיבשה הכי מאמי ..... ~נטע

כבשה200

New member
ברור שאני מפשלת ../images/Emo25.gif

זה באמת בסדר.. כבר שכחתי ומה איתך מותק?

ערב טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif חזרתי ../images/Emo13.gif

היה מדהים!!!!!!!!
אין מילים פשוט!!!!!!! אני מותשת מחוסר שינה אבל האדרנלין מפוצץ אותי!!!!!!
אז רק רציתי להגיד לכם שלום ולילה טוב
אספר בהזדמנות אחרת

g u r a

New member
../images/Emo85.gifלילה טוב..ובוקר טוב.

חזרנו מהצגה חביבה "יומנים"בצוותא 3 {של בית לסין} הצגה קלילה ואהבנו. אח"כ הלכנו לאכול פנקייק..כמובן שעם קצפת. יאממממי. שיהיה לנו חג פורים שמח,וחופש נעים לילדים וקל לאמהות ..

../images/Emo29.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo168.gif

פורים הגיע חג גדול לילדים, באנו חושך לגרש בידינו אור ואש.. בידיים טאח טאח טאח
וברגליים טראח טראח טראח
לה לה לה לה לה

בוקר טוב לך מתוקה

נהניתי ממה שכתבת אני שמחה שיאתם שניכם ונהניתם תשתדלו לעשות את זה יותר זה עושה טוב לזוגיות אני יתקשר אליך היום - יש לי עדכונים מעניינים מאתמול באדי

g u r a

New member
../images/Emo24.gif

באדוש,תודה חמודה. אפילו שכחתי לספר שביום שישי היינו במסיבת פורים פה בישוב,והיה ממש נחמד.רקדנו עד 2 בלילה...התחפשתי לי קצת..ומאוד נהניתי. לגבי העדכונים שלך..מאושרת בשבילך! תמשיכי להאמין בצדקתך.ואין -פשוט אין על האינטואיציה האמהית! מחזיקה אצבעות לשיפור ולשינוי בהקדם

למעלה