בוקר טוב

לולי מ

New member
חחחחחחחחח זה יותר קשור

לחינוך מיני חחחחחח אם באמת תסתקרני סורי למסנג'ר שלי
או למסרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לולי מ

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

אז מה היה לנו אתמול הלכתי לישון באיזה שתיים וארבעים רק כדי לקום בשעה שש
אז תסלחו לי אבל לקח לי עוד שלוש שעות עד שהצלחתי לתפעל את שאריות המוח שלי שעדיין לדעתי נוחר
אני בדרך להכין לי כוס קפה רביעית את אריאלי עקץ יתוש בעין והתנפחה למימדים של כדור טניס בינוני
ים מסריחים אז אנחנו בהגדרת חולים ....שוב
טוב אנשים היום אני אושיב את עצמי לראות את כל מה שהפסדתי ביהלום וגם את כלב זאב אז אני אמעט הופעות
צ'או בינתיים ותזכרו תמיד ארוחת בוקר היא הארוחה החשובה ביותר בכל היום
(סתם אני פשוט מאוכזבת כי טושי לא הלך למכולת לקנות לי משו טעים
)

בוקר סופ"שששש../images/Emo99.gif

אני יודעת שהשבוע היה שבוע קצר, ושאני לא אמורה להיות כזו עייפה
אבל שלשום שוב התקררתי
ובאותו לילה ישנתי על הפנים
ואתמול אומנם ישנתי יותר טוב, אבל זה עדיין לא השלים את זה
אתמול רק השלמתי את הפרקים של כלב זאב של שבוע שעבר, ואלוהים, זה היה פשוט חזקקק
כך שאני לא יודעת מה אעשה היום, אם אלך לישון צהריים או שאשב מול הטלויזיה
אני מניחה שאחליט באותו רגע
אונניייי שמחה לשמוע ממך
לא דיברנו כמה ימים
אני מתגעגעתתת
הממ, אולי רטיות של תה יעזרו לאריאלי
או שתנסי איזה תרופת סבתא אחרת, אני בטוחה שאת מכירה משהו שיעזור
תרגישו טוב
היום בבוקר פתחתי את המייל שלי, וקיבלתי משהו נחמד מאוד, שברצוני לשתף איתכם
אז קבלו משל קטן
הסיני והאורז
אדם אחד הניח פרחים על קבר אשתו כשפתאום הוא רואה סיני שם צלחת מלאת אורז על הקבר הסמוך. שאל את הסיני: "אתה באמת חושב שהמת ייצא מהקבר לאכול את האורז?" ענה לו הסיני: "כן, כשאשתך תצא להריח את הפרחים." מוסר השכל: לכבד את דעותיו של האחר היא אחת התכונות הכי טובות של האדם. בני אדם שונים זה מזה ולכן מתנהגים אחרת וחושבים אחרת. אל תשפוט, רק נסה להבין, ואם אתה לא יכול להבין, שכח מזה. זכור את חמשת הכללים הפשוטים בדרך אל האושר:
שחרר את לבך משנאה
שחרר את ראשך מדאגות
חייה בפשטות
תן יותר
צפה לפחות להזדקן זה חובה, לגדול זאת זכות.
אני אהבתי
מקווה שגם אתם
שבת שלום וסופ"ש מקסים לכולם
אההההההה ואל תשכחו, מחר בלילה מזיזים את השעון שעה אחורה

asia84

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

יאוו לולי שאריאלי ירגיש טוב עקיצת יתוש כואבת באמת ומציקה רפואה שלמה לו
השבוע נגמר מהר לנו אז נראה ככה שלא כולם ממש עייפים או אלי כן אז תנוחו שוב כי זה סוףף שבוע ואקשן מתחיל שוב היום ש-2 פרקים של "זמן בין כלב וזאב " יאוו ושבוע הבא מסתיים אז כולם היום לראות את האקשן הזו אני צופה בפעם המיליון שלי כי אני אוהבת אקשן
אז שהיה לכולנו שבת שלום תנוחו כמו שצריך ותרגישו טוב כולם אוהבת אותכם מאודד
לי יש לעשות ניקיונות אחרי שאחיינים שלי חגגו לי קצת בבבית בילגנו לי אותו אתמול עשיתי חצי והיום ההמשךך שהיה יותר קל בילדים האלההה כמה שהם מבלגנים שהיו בראים לי טובב זזתי לי לארוחת הבוקר שלי כמו שלולי אומרת היא חשבוה מאודד
אזז ביי לכולם בינתיים

yaelsn

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

זה יום שישי השני ברציפות שאין לי בו שום עבודה לעשות
ביום שני יהיו השיבוצים ואח"כ יהיו איזה שבועיים של עבודות רס"ר שזה גם כן סאטלה מטורפת ואז ניכנס חזק לעבודה וללחץ... עד אז אני מתכננת לנצל טוב טוב את המנוחה. אני אמשיך היום עם ההשלמות של כלב זאב בתקווה להתקדם קצת כי אני ממש בפיגור... ואולי סוף סוף יהיה לי זמן לפגוש חברות אחרי שזנחתי אותן במשך המון זמן
יום מקסיםםם

yaelsn

New member
ולולי

החלמה מהירה לאריאלי
ומה זאת התמונה הזאת?
מי זה שם יחד עם פי?

Sivan 85

New member
צהרים נחמדמדים../images/Emo9.gif

טוב אני מפתחת הרגל לא טוב.. ללכת לישון צהריים ב-5 זה לא בריא אנשים! נרדמתי רק באיזה 3 וחצי בבוקר אבל משום מה אני מתעוררת מוקדם יחסית (10) ואז אני שוב עייפה ב-5
איך שוברים את מעגל הקסמים? היום אני פשוט לא אשן צהריים/לפנות ערב! לולוש, הלוואי וכל יתושי העולם יכחדו ויעלו בלהבות! איך הם מעיזים לעקוץ את עינו המושלמת של הדיקטטור שלנו?.. תוכניות להיום? אם האוטו יצא מהמוסך נצא קצת עם חברים.. אם לא.. גם נצא קצת עם חברים אבל פה קרוב
שיהיה לכם אחלה סופ"ש אנשים!! אוו.. ריח של שניצלים של אימא...
יאמי יאמי... נ.ב BANG!
כמה טוב שפי גדל כבר...

בטי בופ3

New member
בוקר טוב!../images/Emo13.gif

רק עכשיו היתעוררתי עם כאב ראש איום ונורא
, אבל לא נורא, גם זה יעבור...
לולי- איך אני מבינה מה אריאלי מרגיש
, גם אני פעם נעקצתי מיתוש בעין! אבל זה רק אומר שאנחנו מתוקים
(או שסתם ניסו לנחם אותי). את יודעת מה טוב לזה? אם לוקחים 3 כפות של סודה לשתייה עם קצת קצת מיים ומערבבים (שייראה כמו משחה), מורחים על העקיצה וזה עוזר. אני אישית לא ניסיתי אבל אמא שלי אומרת שזה 100% הצלחה...חחחח. עד כאן פינת תרופות הסבתא.
(דמיינו זה סבתא) נעמה- ממש שאהבתי את הקטע! ויש לי בול בנאדם לתת לו את זה... תודה! יעל- עוד לא יצא לי להגיד לך אז בהצלחה בשיבוץ
טפו טפו טפו! ותהני מכל גרגר של חופש! שיהיה לכולם סופ"ש מהנה! ושבת שלום!

לולי מ

New member
../images/Emo24.gif אריאלי מוסר תודה

חמודי מעוכי שכמותו *סניףסניף* ובקשר לתמונה זה טאקי מהודאקי ויאמאפי

mishi 1

New member
ערב טוב... יום קשה ../images/Emo4.gif

*מזהירה מראש - היה לי יום קשה ותלונות לא נחסכו מתגובה זו. עמכם הסליחה
* אז מה היה לנו אתמול הלכתי לישון באיזה שתיים וארבעים רק כדי לקום ב-4
. אכן.. אגב, היה לי יום נוראי, מעט מאוד שינה, הרבה התשה נפשית בעבודה, ואפילו ההסעה הביתה לא עברה בשלום... ואם כבר מגיעים הביתה, ומעדכנים את אבא שנרשמתי לסמסטר, במקום לקבל "יופי, מעולה, בהצלחה" מקבלים "את בטוחה שאת יכולה ללמוד את זה? אל תרשמי לקורסים סתם ותבזבזי את הכסף" כן אבא, בדיוק התמיכה עליה חשבתי.. בייחוד אחרי יום מזהיר ונפלא שכזה...
לולי: איך אומרים? לפחות לא משעמם לך...
נעמונת: תהיי בריאה
מזיזים שעון?
כמו סו היון?
אסיה: שבת שלום
יעלי: יאייי! כמה זמן לא ראיתי את הפרצוף הזה של גונג יו
חמודד קיוי: איך שוברים? לא ישנים 24 שעות. תאמיני לי שאחרי זה את ישנה מעולה בכל שעה שתרצי להתחיל בה את הסבב...
ובאנג גם לך
בתיה: שתי הרבה מים, זה אמור לעזור כי לפעמים כאבי ראש קורים משום שלא שתית מספיק... סופ"ש מעולה לך
ולכולם: שתהיה לכם שנה טובה וסופ"ש מעולה שתשלימו את כל הסדרות\סרטים שבא לכם שלא תעבדו בעבודה בה עליכם להיות שוטרים כי זה לא כיף
שלא תלכו לרופא שיניים כי זה גם לא כיף שמישהו כבר יעשה משהו עם הרופאי שיניים\מוסכניקים\מוכרי מחשבים שיכולים להנפיץ לכם כל תקלה או מחיר ולא יהיה לכם שמץ של ידע בנושא ותאלצו לתת להם לחגוג על הארנק שלכם.. מירמור? מה פתאום
אני פשוט מתה למחשב חדש שעולה 5000 שח...
וזהו, שבת שלום לכולם
ואיך אומרים?.. תמונה למצב רוח

asia84

New member
../images/Emo140.gifנית בהצלחהה בלימודים

אני מבינה אותך ככה היה לי גם כשרציתי להרשם ללימודים זה מה שאבא שלי אמר לי אין מה לעשות ההורים דואגים לנו אז שהיה לך בהצלחהה בסמסטרר כמובן שתלמדי טוב ותשקעי
אז שהיה לך שבוע טובב ותעודדי טובב

mishi 1

New member
קומפטה../images/Emo9.gif ואיך אומרים? קים בו-רא משמחת לבב

אנוש

geminigum

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לכולם../images/Emo41.gif

אז מה? עושים ספירת מלאי? הלכתי לישון אתמול מאוחר, כי בדקתי אילג'ימה פרק 15. לא סיימתי. כן... המצב קשה....... או קיי, כיוון שרק אני, אסיה ודיזייר 33 ראינו את הדרמה, אני מבינה שהדיונים שלי יתומצתו למסן עם אסיה. היום קמתי מוקדם, לקחתי את הקטן לגן (כן, יש לי קטן....
) ואחורי זה טסתי לפילאטיס ואחורי זה טסתי לקניות ואחורי זה טסתי להכין צהריים ואחורי זה לראות כלב ועכשיו אני חוזרת לבדיקות פרק 15. אז, לאחר כמה שעות של שיטוטים ביוטיוב, זה מה שמצאתי לגמרי בטעות וצחקתי קשות.http://www.youtube.com/watch?v=T5URr13i5yY מקווה שתאהבו.... ושאין פה ספויילרים, לדעתי לא משהו....ואם כן, כנראה שבדרמות האלה, זה לא ממש קריטי... וכמובן, תמונה לשבת...

geminigum

New member
מי שממש משעמם לו, שינסה לזהות מי זה

בתמונה למעלה.... רמז - זה לא קאמוש.

Don Nirtin

New member
אני עדיין מחכה שתסיימי את התרגום../images/Emo87.gif

וזה ייקח רק עוד 5 פרקים. עד שאוכל להוריד את הפרקים ולדגום מהדרמה הזו

למעלה