בוקר טוב

שיריה

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

"אוף! הלוואי ויגמר כבר השיעור לחש תלמיד לתלתידה הלוואי ויגמר כבר היום לחש הפקיד לפקידה שיגמר השבוע רטן הפועל. מתי סוף החודש ? שאל המנהל. שיעברו שלוש שנים - כתב החייל. ורק זוג זקנים שישבו על הספסל הביטו לשמש השוקעת לים הביטו ברוך זה בזו ואמרו במבט הלוואי והרגע הזה לא יגמר לעולם! " שיהיו לכולנו יום של ניסים ונפלאות
בוקר טוב!

ה מוזה

New member
משימת בוקר ../images/Emo124.gif מכתבים מצחיקים

אני מכינה לי
וכבר מתחילה לחפש מכתבים מצחיקים הכי מצחיקים שיש למישהו יש מכתב שכזה ? או שתצטרפו למשלחת החיפוש
של מכתבי הצחוק הנעלמים
להתעורר כאן
יוצאים לחפש מכתבים מצחיקים
"לטיול יצאנו ומכתב מצאנו על פסגת הדשא במערב "

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........................ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................... אוי, כואבת לי הבטן כבר!!!

ה מוזה

New member
יווווווו עשית לי כזה פרצוף ../images/Emo12.gif

וואו .. זו הפתעה ! ולמה את פה? ולא שם? -->
וואו .. הצלחת להפתיע
אגב ילדים זו האחראית לקשירתה של המוז 2 קילומטרים מעל פני המים בחבל דק שקשור למצנח תזכירי לי לא לחגוג איתך ת'יום הולדת

שיריה

New member
אאה.... ודודה בלנקה....

בפעם הבאה אם את יכולה אז תפגישי את מוז עם דודו טופז או לפחות תשלחי אותה לסדנא ששותקים בה 10 ימים. כי בגללך הפסדתי במשחק!!!

למעלה