בוקר טוב

asia84

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם

הבוקר קצת עצוב עם מה שקרה עם בית חב"ד שעשו כל כך למען היהודים ממש היה לי רע מזה ממה שעשו להם שם שיהי זכרם ברוך
ושלא נדע עוד צער כזה שהיה לנו שבוע טוב ומבורך והמשך יום טוב ומקסים

MaNcHi 135

New member
ערב טוב+סיפור!

בעודי יושבת בחנות הקטנה באיזה חור בעפולה עוברים ככה משום מקום שלושה מלוכסנים מהממים! והם עוברים ליד החנות שלי, נעצרים ובוהים בי! בוהים ב-י! ואני בהם! ככה שעה! ואז הם המשיכו להם... ואני נשארתי בחנות... עצוב... ובנוסף לזה איך שהם הלכו מתחיל אחד השירים הכי עצובים מהפסקול של הונג גיל דונג.... שמשהו ירצח אותי וזהו... תאילנדים הם לא... סינים... אולי... אבל הם היו בהירים מידיי בשביל סינים או תאילנדים... בקיצור אני מגרדת את הלשון שלי מהרצפה בינתיים. נקווה שהם יעברו פה שוב. עם מישהו מהם חייב היה להיות "הרגע"!!

asia84

New member
חחחח כרגיל ../images/Emo9.gif

מצחיק הרגת אותי עכשיו עם זה

sharonmalka17

New member
הם הודים

יש קבוצה גדולה שבאו ואמרו לי שהם הודים וגם שאלתי אחד מהם והם באו מהודו אה וזה ששאלתי אותו יודע קוראינית הוא חצי קוראיני וחצי אנגלי אני גם מעפולה

asia84

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo140.gif

תודה על חדשות בו-רא ונחכה שמלכה תופיע בדרמה ארוכה שנראה אותה איזה 50 פרקים יאוו הרבה אבל שווה בשבילה היא שחקנית מדהימה ששוה צפיה אני כבר מחכה להה תודה על חדשות
בוקר נפלא לכולם חנה גם לך
והמשך יום מעולה לכולם
והנה המלכה

MaNcHi 135

New member
../images/Emo39.gifצהריים טובים../images/Emo39.gif

אוסי, כן אנחנו אכן מקווים שהסדרה תצא לפועל ובמהרה! לכולם צהריים טובים.. יום ניקיון מגיע..
וממש לא בא לי עליו.... אבל מה לעשות הבית ג'יפה... חייבים לנקות...

7han

New member
../images/Emo94.gifצהריים טובים../images/Emo94.gif

אסיה מה שלומך מעין בהצלחה עם הנקיון אהבתי את החדשות

למעלה