בוקר טוב!

Sivan 85

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif

שישי נהדר לכולם!!! לא מאמינה שקמתי כל כך מוקדם, שעון ביולוגי ארור
טוב התעוררתי בגלל NEWS... השיר שלהם התנגן כל הלילה בראש והיה לי חלום נורא מוזר שאני זאת שיאמאפי נותן לה את הזר פרחים אבל ריו מתעקש לקחת אותם ממני
אבל ממש איך שקמתי השיר הזה ממש התנגן בקולי קולות בראש שלי.. אני חושבת שג'וני מתכנן קונספרציה להשתלט על העולם ובגלל זה הוא מכריח כוסונים לשיר שירים שנטמעים בתוך המוח ולא יוצאים לעולם!!... בכל אופן שיר מדהים! בנימה פחות מטורפת... שישי היום! למי יש תוכניות?... נעמונת הולכת לשבת חתן אם אני זוכרת נכון.. נירוש לא בבית... שושקה באה ונעלמת כל 2 דקות (מבטיחה להתקשר!), ג'ני חזרה!!!!!! התגעגעתי אלייך בובה
נית עובדת היום?.... עם לולוש דיברתי אתמול והיא מסרה לכולם את אהבתה ותודה על הדאגה והאכפתיות
מעבר לכך.. שיהיה לכם יום נהדר!!!! (
כן אני עושה יחצנו"ת לפורום.. מותר לי!)

mishi 1

New member
בוקר טוב בובה!

ואני עדיין לא שמעתי את השיר המסוכן לבריאות... ריו כזה רע! מה הוא רוצה את הפרחים שלך? מה הוא בחורה?! אולי בגלל שיאמאפי הביא את זה הוא מקנא? בחיי..בחורים יפנים.. נית עובדת היום.. ומחר.. ועושה את מה שהיא עושה בכל לילה - מנסה להשתלט על העולםםםם מואהעההעהעהעהה
סופ"ש מהנה לכולםםם

mishi 1

New member
ודרך אגב, החתול שלי מנסה להרביץ לחביתה שלי...

עם מה אני צריכה להתמודד על הבוקר
ואם כבר אנחנו עוסקים בו - הוא מכור לחסה! יצור מוזר..

זה החתול שלך? ../images/Emo214.gif מתוק אמיתי

אני חולה על חתולים... אבל מה לעשות שהבן שלי רצה דווקא תוכי.... קוראים לה קוקה והיא חולה על.....פתי בר..... עוד יצור מוזר.... עוד 1/2 שעה מתחיל זמן בין כלב לזאב שבוע ימים אני מחכה לרגע הזה.... צהריים טובים וצפייה מהנה !!

MaNcHi 135

New member
בוקר טוב!

היום היה לי שיעור נהיגה ב8 וחצי ופיספסתי כי השעון המעורר הארור הזה לא צילצל והרגשתי ממש לא נעים מהמורה שלי... אתם מכירים אתזה שאתם קמים בבוקר ושוכחים את החלום שהיה לכם? ואפילו לא שמים לב שחלמתם משהו ואז פתאום במשך היום זכרונות מהחלום צצים? אז זה מהה שקרה לי היום.... בזמן שסידרתי את החנות בא לי מן זיכרון מהחלום שהיה לי בלילה ומסתבר שחלמתי על ריין.....למה על ריין?!
אם אני כבר חולמת על איזה אסייתי מסוקס כל כך קשה להביא את היון בין??

asia84

New member
../images/Emo13.gifאוו מעיין -../images/Emo10.gif

חחח חלמת על ריין אהה בגלל שאת חושבת לו על השםם בגלל זה חלמת עליו אהה טוב לפחות החולום היה טובב . ??

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחח

זה הקטע...אני לא זוכרת... אני רק זוכרת שהוא תיסכל אותי שם.....

asia84

New member
../images/Emo9.gifחחחח הרגת אותי -מצחוקק

טוב אני מקווה שתחלמי חלום טוב הפעם על מישהו יותר שווה אמממ חמודד

../images/Emo42.gifבוקרררר סופ"שששששששששש../images/Emo42.gif

אההההההההה כיף כיף כיףףףףףףףףףףף
אתמול בערב היה אחלה
נסעתי לקניון, קניתי לי נעלי קליגולה ב-180 שקל
זה לא מדהים
איפה מוצאים היום נעליים איכותיות במחיר כזה איפה
במכירת סוף עונה ועוד נשאר להם במידה שלי
ועוד על הזוג הראשון שמדדתי
ועוד מעט אני גם יוצאת לחפש לי פיג'מה
רק תסבירו לי מה ההיגיון למכור פיג'מות של מכנס ארוך וחולצה כתפיות
כאילו, אם חם לי, ואני לובשת חולצה כתפיות, אז למה אני צריכה מכנס ארוך נה
לא יותר הגיוני למכור פיג'מה מכנס וחולצה קצרים
נה
טוב, אני מקווה שאמצא, כי הייתי אתמול בשלוש חנויות וזה מה שהם מכרו
סיוי מתוקה
נכון, יש לי שבת חתן, אבל זה לא היום זה מחר
ג'ני בובה, זוכרת מה אמרתי לך אתמול
לא רק הילדים התגעגעו אלייך
ברוכה השבה
וואיי
סליחה על החפירה אני פשוט במצב רוח טובבבב
שיהיה לכולם סופ"ש מדהים
ורק שלא יעבור מהרררר

edvil1

New member
בוקר טוב/tapuzforum/images/emo140.gif

אין לי שום דבר מתוכנן לשישי אבל יצאתי אתמול למסיבה/tapuzforum/images/emo13.gif

asia84

New member
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo140.gif

ראיתי שג'יני חזרה כן אז סוףף סוףף תופיעי קצת בפורום ותספרי לנו איפה הייתה וטיילת
ונית עבודה קלה לך היום כמו שהבנתי את עובדת היום טוב אז משלמים טוב גם אני הייתי עובדת עם הבוס הקמצן שלי היה משלם לי על יום שישי טוב הייתי עבודת חח
טוב שהיה לכולנו סוףף שבוע מדהים כי מגיעה לנו אחרי כל השבוע הזה קצת לנוח אז כולם שהיה לכום סופ"ש מדהים ונפלאא

Don Nirtin

New member
בוקר אור.

אני מהפלא שלי. עוקב אחריכן. מואהאהאהאהא!/tapuzforum/images/emo6.gif

בטי בופ3

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

האמת, שלשם שינוי זה הולך להיות סופ"ש רגוע ומלא בטלה (מה לעשות? הבטלה הזו טובה לי לבריאות
). סיוי- חחח את לא היחידה שחלמה שהזר הזה
מיועד לה, העניין הוא שאני חיה באשליות שיום אחד הוא יבוא לישראל בגלל המגן דוד שהוא פעם לבש
. בוא נישא תפילה שיום זה יגיע בקרוב, הללויה!! חוץ מזה, מחכה כבר למחר, עינת, אני ואת דייט דחוף!!!
שבת שלום
לכולם!

למעלה