פורים שמח בלי אבא מעצבן לכולכם../images/Emo42.gif
כן גם בחג שכל כך כיף בו אבא שלי מוצא דרכים לעצבן והפעם גם קצת נהנתי בחלק של הריקודים(אחד שלא יודע לרקוד ולכן שונא את זה ומרגיש טמבל כל פעם כשהוא עושה את זה) והנה סתם כמה סיכומים של מה שהיה התחפשתי לקאובוי וגיליתי שזו גם השנה נחשבת לתחפושת נדושה אבל השנה רוב מי שהתחפשו לזה היו בנות שדאגו להצמיד לגוף שלהן את החולצה והמכנסיים חבל רק שהבנות לא היו כל כך יפות כשהגעתי לאיפה שהייתה המסיבה אז פגשתי איזשהו ידיד שלי שבמקרה גם התחפש לקאובוי רק שהוא נראה גאי
אבל אני יודע שלא כי בואו נאמר שהוא דיי נמצץ ע"י ידידה אחת שלי(לאפיג'י זו מי שאמרתי לך)... בקיצר כשראיתי אותו לא ראיתי לפני זה עוד קאובוים או קאוגירלס אז אני באתי אליו ואמרתי לו היי!! ואמרתי כזה בשקט מעתיקן... והוא בידיוק בא אלי ועושה לי הייייי קאובוי!!(ואני כזה קולט מה אמרתי אז אני אומר כזה הייי הייי) חברים שלי התחפשו לזרעים וכתבו על הפנים שלהם
מ"אוננים ורקדו הרבה וכל פעם שמישהי נכנסה לתוך המעגל של הריקוד שלהם הם התחילו לצעוק ביצית ביצית ביצית ביצית ביצית היה גם קטע מצחיק שאחת חשבה שאומרים ביצים במקום ביצית ואז היא אמרה את זה למישהו וכולם התחילו לצחוק ואז אחד התחיל באמת לצעוק ביצים ביצים ביצים
והראה לכולם את הביצים שלו
ידידה אחת שלי התחפשה לאמא שלה שהיא במקרה סגנית המנהלת אפיג'י(שי) התחפש לצל... לא כל כך הבנתי איך אבל ראיתי אותו מידיי פעם עוקב אחרי אנשים... אבל הוא פשוט לבן מידיי מכדי שהוא יוכל להיות צל... אבל היה מצחיק לראות אותו עם אודם שחור
י"ב התחפשו לכאלה שמאמינים שהמשיח הוא המורה שאחראי על צוות מורי הספורט בבית הספר... והם היו מניאקים כי אני וחברים שלי(אלה שהתחפשו לזרעים ועוד כמה אחרים...) שרנו שירי מוראל וכל פעם שעשינו את זה הם פשוט באו אלינו(וזה כל הבנים בשכבת י"ב) וניסו לדרוס אותנו ולמעוך אותנו הם עשו את זה עד שילדה אחת פשוט נרמסה מתחת לרגליים שלהם וצעקו עליהם בגלל זה... לפני זה לא היה אכפת לאף אחד שאנשים מקבלים מכות מזה
ידיד אחד שלי התחפש לקקטוס והוא ממש דקר... פעם אחת כשהוא רקד ליידי זה ממש כאב לי!! ואנשים כל הזמן צחקו ועשו לו תביא תביא חיבוק ואז שניה לפני שהם התחבקו הם היו כזה הולכים אחורה ואומרים איי איי!! אבל בסוף הוא הוריד את הקוצים... הרבה פעמים כשראיתי מצלמות סתם נדחפתי מאחורה בצורות מוזרות
(גם לצילומים של אפיג'י שאני רוצה לראות איך הם יצאו...) איזשהו ערס טמבל אחד התחפש לויברטור... הרעיון היה מצחיק אבל הוא לא נראה כמו ויברטור וכשהוא עלה לבמה בתחרות התחפושות המנחה ביקש ממנו שיראה לו איך הוא מענג והוא סתם רעד קצת... אחרי זה המנחה אמר שבהחלט עדיף הדבר האמיתי היה ממש נחמד
גם איך שכמה בנות היסתכלו עלי
ואז חזרתי הבייתה מצאתי אוטובוס יחסית ריק ישבתי ליד כמה בנות שפעם ב... אני מדבר איתן וכל הנסיעה נחתי... זה עזר לי כי אתמול(היום) נרדמתי בערך ב5 וחצי ואז בסוף הנסיעה נזכרתי שאני צריך לדבר עם ידידה שלי על משהו וזו ידידה שהכרתי מזמן מזמן עוד לפני שאבא שלי עבר לאיפה שהוא גר עכשיו ותמיד איתה יוצא שאני כזה ביישן... זה כבר הרגל(ואל תתחילו להגיב על זה) אז אני יורד מהאוטובוס ואני רואה שגם היא יורדת(טוב היא שכנה שלי זה דיי היה ברור) והיא מדברת עם איזושהי ידידה שלי וחברה שלה אז אני גם מצתרף ואנחנו סתם מדברים ועושים קצת שטויות ואז אבא שלי מתקשר "איפה אתה" "אבא למה אתה מתקשר עכשיו??" "שמעתי שחזרו האוטובוסים" "אז אתה צריך כבר לנחש איפה אני" "טוב מה אתה עושה??" "מדבר עם כמה בנות... ביי" "ביי" אני חוזר לדבר איתן אחרי שהן לא מבינות מזה הטלפון הזה ואז אנחנו מתקדמים לכיוון הבתים ופתאום אבא שלי בא מאחורי עם מצלמה ועושה לכולם תחייכו ישר אני הולך אחורנית כמו אינסטינקט כשאני רואה את אבא שלי עם מצלמה ואני אומר לו לא לצלם והוא כמובן מצלם אותי ואיזושהי ידידה שלי ואז הוא מצלם אותי לבד ואז הוא מצלם את ידידה שלי בורחת(טוב דיי ברור שהיא תברח... מי תרצה שיצלמו אותה עם בגדים כאלה קצרים... טוב הרבה ירצו אבל בכל זאת... היא הייתה עם בגדים ממש קצרים) ואז אנחנו מנסים לחזור לדבר אבל אבא שלי נדחף באמצע אז אנחנו אומרים שלום והולכים הבייתה ואני רוצה לדבר עם ידידה שלי אבל לא רוצה לדבר איתה כשאבא ליידי כי הוא סתם נדחף
ואז ידידה שלי נכנסת הבייתה כשאבא שלי סתם עומד בחוץ ליידי ואני מנקה כלמיני נצנצים שנזרקו במשך המסיבה ואז אני נכנס הבייתה ואבא אחרי ושואל אותי פתאום "איך היה" "היה כיף עד שאתה התחלת לנג'ס" "אני?? ניג'סתי??" "לא... אני ניג'סתי" ואז הוא הלך למשרד שלו אחרי זה הוא מתקשר אליי שוב פעם ושואל אותי איך היה אני אומר לו דיי לנג'ס וביי שנינו סוגרים ואז הוא נכנס לבית וצועק "אורן!! בדקת אימייל??" (איך אני אספיק לבדוק אם הוא אפילו לא נתן לי להפעיל את המחשב??) "לא!! לא רוצה!!" ואז אני נכנס לפורום ובא להגיב לכמה הודעות ואז אבא שלי שוב פעם מתקשר "נוווו כבר ראית את התמונות??" "לא!! עזוב אותי כבר!! ביי!!" "ביי" ואז אני בודק אימייל לראות את התמונות בזמן שאני כותב את ההודעה הזו והנה אחת מהתמונות
אני סקסי