בוקר טוב עולם....... מה שלום כולם הלו תגידו מה השקט הזה שנפל על הפורום מחכה לשמוע בוקר טוב מכולן.
D DREAM111 New member 28/9/04 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם....... מה שלום כולם הלו תגידו מה השקט הזה שנפל על הפורום מחכה לשמוע בוקר טוב מכולן.
../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם....... מה שלום כולם הלו תגידו מה השקט הזה שנפל על הפורום מחכה לשמוע בוקר טוב מכולן.
ל להלה30 New member 28/9/04 #2 בוקר טוב ומצוין! לא רק שזה יום העבודה האחרון שלי לפני החופש, אני נוסעת לתאילנד עוד 5 ימים!!!! איזה כיף! שיהיה לכולן יום נהדר
בוקר טוב ומצוין! לא רק שזה יום העבודה האחרון שלי לפני החופש, אני נוסעת לתאילנד עוד 5 ימים!!!! איזה כיף! שיהיה לכולן יום נהדר
D DREAM111 New member 29/9/04 #4 יו איזה כייף לך. תשמעי רגע להלה באוזן שמאל ירדתי 100 גרם עכשיו אני נכנסת למזוודה ביתר קלות אפשר להיכנס בפינה תסעי תבלי תשמרי על עצמך וחזרי אלינו במהרה. נסיעה טובה.
יו איזה כייף לך. תשמעי רגע להלה באוזן שמאל ירדתי 100 גרם עכשיו אני נכנסת למזוודה ביתר קלות אפשר להיכנס בפינה תסעי תבלי תשמרי על עצמך וחזרי אלינו במהרה. נסיעה טובה.