זה אדום???????????????.
E eMiFrEaK New member 9/9/04 #18 אני בהחלט אדומה עכשיו!! ../images/Emo9.gif קיריללל.... ההתחנפויות סוף סוף השתלמו!!!
M moon and sun New member 9/9/04 #25 לא בסדר מצידו! ככה להדביק אנשים? גם אני רוצה! תתחדשו שתיכן (רגע, יש עוד מישהו שנדבק?) באמת מגיע לכן
E eMiFrEaK New member 9/9/04 #31 חחחחחחחחחח חכו חכו אני אהיה מנהלת... (קיריל אל תדאג... אני אשאיר אותך בתור מנהל משנה חח).... אני אהפוך את כולם לאדומים!!!!!!!
חחחחחחחחחח חכו חכו אני אהיה מנהלת... (קיריל אל תדאג... אני אשאיר אותך בתור מנהל משנה חח).... אני אהפוך את כולם לאדומים!!!!!!!
S s h u r i k New member 9/9/04 #32 אנ לא רוצה להיות אדום ../images/Emo4.gif לא רוצה להיות כמו כולם!!
E eMiFrEaK New member 10/9/04 #139 חחחחחחחח אין מצבבבבבבב... תודה שאתה נהנה לראות אותי אדומה!!!! תודדה!! ספוסיבו... (שוריק... זאת רק נשיקת תודה =) )
חחחחחחחח אין מצבבבבבבב... תודה שאתה נהנה לראות אותי אדומה!!!! תודדה!! ספוסיבו... (שוריק... זאת רק נשיקת תודה =) )
S s h u r i k New member 10/9/04 #165 אפשר גם לישלוח חיבוק או פרח לאות תודה!! קיריל.... אני מקווה שאתה לא חושב שזה יהפוף לנורמה!!
S s h u r i k New member 10/9/04 #164 ../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif גרררררררררררררררררררררררררר
../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif גרררררררררררררררררררררררררר