בוקר אור

חחחח ../images/Emo6.gif

חחחח אם במקרה יש לי שעור היסטוריה עם המחנך שלי.. ונכנס המורה השני להיסטוריה.... זה כזה שוווס הם מתחילים להתווכח על הפרטים הקטנים של מלחמת העולם השנייה
ולאחד המורים למתמטיקה בבביצפר שלי יש תעודת שפיות

זה כש...

את הולכת להיבדק לשפיות... אם את נורמאאאאלית.... הוא קיבל את התעודה... אבל עצם העובדה שהוא עשה את הבדיקה אינה מעודדת אותנו =/

wasted years

New member
שוריק..

אי אפשר להתכחש לגמרי.. אני חושב שאפילו אם תקרא את האוטוביוגרפיה שלהם הם יטענו שהם שאבו אלמנטים מהמיידן.. זה לא דבר רע בהכרח:\ זה אפילו מצויין:\

wasted years

New member
מה זמכיר לי...

שרוסי זועם כמעט שבר לי בקבוק בירה על הראש בגלל שטענתי שאריה הם חיקוי למיידן:) אבל כדרכי היחודית הצלחתי להרגיע אותו:) בדרכים קונבנציונליות כאמור:)

wasted years

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחח.... אממ בלטיקה.. או כמו שטחור אומר "טרבלינקה"

s h u r i k

New member
עומר אתה חיי בסרט

לא פלא שהוא לא שבר את הבירה, זאת באלטיקה.... שום רוסי לא ישבור באלטיקה במיוחד עם זה מספר 9. השיכנועים שלך עובדים רק עליי

wasted years

New member
האמצעים מקדשים את המטרה:)

הוא היה שובר עלי כדור פורח מזכוכית שבתוכו בירה באלטיקה... תסביר לי? אתה היית מפספס הזדמנות לרצע ראשו של איזר שיוצא כנגד הלהקה הרוסית החביבה עליך ומעז להשוות אותם לחבורה של בריטים שמתהדרים בניצחון המובהק שלהם במלחמת קרים?

eMiFrEaK

New member
../images/Emo10.gif אל תצחקו על זה....

אני מסוגלת להתחיל לבכות =(

eMiFrEaK

New member
אין לך מושג כמה שמעתי...

את כל ההומור השחור הזה....לפני בזמן ואחרי הנסיעה שלי... אבל אחרי שאת באמת נמצאת שם.. לא נראה לי שזה יצחיק אותך..=\

למעלה