בוקר אור

asia84

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם והמשך חג שמח של חנוכה
שבוע נפלא לכולם
טוב המשחק קורע צחוק אז ככה שבוע הזה ההדחה בהצלחהה גדולה לכול המתמודדים
תמשיכו ככה
יאללה המשך יום מעולה ומקסים לכולם

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifבוקרררר טוב לכם!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שהכל בסדר איתכם
ונחתם מספיק בסופ"ש
שיהיה לכם שבוע מקסיםםםם
וכמובן יום מדליק!!

nurit224

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם שיהיה לכולנו שבוע טוב והמשך יום טוב, אם זה בצבא בלימודים בעבודה ( לא בא לי ללכת
) או אם החלטתם לקחת חופש ופשוט לשבת בבית מול המחשב כמו שאני אוהבת לעשות ברגע שיש לי זמן פנוי
השרשור של התמונות הורג אותי כל פעם מחדש כל פעם שאני נכנסת לפורום לראות את זה פשוט מחסל אותי ! אה ועדכון קטן לגבי DBSK העלתי עוד תוכנית מתורגמת שלהם שנקראת בשם Fantasy Couple ...תוכנית פשוט קורעת מה שג'ונסו עובר בה זה לא מילה ! תמונות הילדות של מיקי מקס וג'ונסו הרסו לי את הלב...בקיצור אם בא לכם לראות אז כנסו לפה ...ואם אהבתם אז אני אשמח אם תגיבו ותדרגו ...תודה
http://www.youtube.com/watch?v=lVKM4DlX3a8&fmt=18

MaNcHi 135

New member
תותחית, אין דברים כאלה!

הם צריכים להעסיק אותך בתור מתורגמנית שלהם אני אומרת לך!

relax2008

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי נורית הרגת אותי

תודה!! התחלת לי אחלה שבוע הם כל כך מקסימים...והתרגום שלך ...קומאו
צחקתי בטירוף, דירגתי ואגיב בשניה שאנשום... (אהה...סיפרתי לכן שאני שומעת אותם????)

MaNcHi 135

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך עבר עליכם הסופ"ש? לי היה מדהים והכי כיף בעולם! אתמול בלילה ישבתי עם אחי הקטן לראות מלכת השלג, את הפרק הראשון. והוני
למות.... וככה בפרץ הורמונים מטורף שהיה לי! התחלתי לצעוק לאחי "ככה! ככה יראו האחיינים שלך!! וזה הגיס, תכיר!" אחי מעיף לי חצי מבט "קודם תגיעי אליו אח"כ שישתין לכיוון שלך ואז תקני בגדים משילב" חצוף!
הוא לא מבין שלהיות מנהלת הפורום שלהם זה בא עם הטבות! זה צריך להיות הבונוסים שלי!! אח"כ הוא פרש לישון ואני לא רציתי להמשיך לראות לבד מלכת השלג כי סביר להניח הייתי חותכת וורידים ברגע שמלכתי תמתי הייתה מתחילה לבכות. אז הלכתי לראות סרט נחמד..."הדמדומים". בכלל לא סרט מפחיד... על נערה שעוברת לגור עם אביה בעיירה נידחת ומתאהבת בערפד
... פשוט מדהים... רעיון מקורי לחלוטין (ציניות). בכל אופן לסרט היה פוטנציאל אדיר, התחיל ממש מעניין ואז איפשהו לקראת הסוף הרסו לו את הצורה...הוא התחיל דרמטי ורומנטי כזה... ולא הבנתי את הפאנץ' ליין בסוף... הוא לא היה מובן בכלל... בכל אופן... שבוע חדש מתחיל ואיתו גם שבוע אופה חדש והדחות! אז יאללה לשלוח לי את ההדחות שלכם מי שעדיין לא שלח! ושיהיה לכולנו יום מקסים

relax2008

New member
../images/Emo24.gifגם לנו היה מדהים!../images/Emo207.gif

אני מנצלת את הפתיח כדי לפנות לכל החברות בדרום אני רוצה לומר לכן ולכל ה"עם" היושב בדרום שליבי איתכם אני בטוחה שזה קצת מוזר לחיות במדינה כל כך קטנה שחלק נרחב ממנה חי בשגרה בנאלית ודברים קטנים ואילו ברגע שאתה חוצה קו דימיוני אתה נכנס לאזור מלחמה ! מלחמה אמיתית עם התראות, אזעקות ואיסורים למינהם עם מפעלים סגורים, וילדים שבמקום להנות מפסטיגלים יושבים מפוחדים במרחבים מוגנים. זה יכול לקרות רק כאן, רק אצלנו בארץ הבעיות הבלתי אפשריות חברות יקרות, אני באמת איתכן ! גם בליבי וגם במעשים קטנטנים שאני מנסה לעשות למענכן ואתם שם הייתם כל כך אמיצים במהלך השנים האחרונות שאני יודעת שתמשיכו לשרוד בעוז גם את התקופה הלא פשוטה הזו כדי שתחזרו לחיות בשקט כי הרי פעם מזמן נקראנו עם סגולה ואנחנו חייבים להמשיך להיות כאלה אז חיזקו ואימצו ותבקשו באמת דברים קטנים דברים גדולים שאנחנו כאן מאחורי הקו הדימיוני יכולים אולי לעשות כדי שהמדינה לא תהיה חצויה
אוהבת ומאחלת לכם שקט חלי

MaNcHi 135

New member
../images/Emo45.gif

שאלוהים ישמור אותם ואותנו מפני האוייבים! אמן ואמן!

asia84

New member
../images/Emo57.gifאמן ואמן ../images/Emo57.gif

שהמלחמה זו תסתיים בצורה טובה שיפסיקו ליפול קסמים אנחנו אנשים יש ילדים שם שבגלל הקסמים האלה כל חופשת חנוכה שלהם ניפגע בגלל זה ואני איתם ומבינה את מצב שלם וכול זה הסתיים במהרה ושחיילנו יחזרו בשלום הבית אמן ואמן מי שיכול יאומר פרק תהלים פרק כ' תודה ענקית לכול מי שיקדיש דקה מזמנו לאמירת פרק זה אמן ואמן תודה שובב לכולם

למעלה