בוקר אור!!

7han

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם

אם אני לא הספיק לפני כניסת שבת לא לשכוח קופי פרינס

MaNcHi 135

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור!!../images/Emo42.gif

איזה כיף לחזור אחרי יום שלם שלא הרחתי אפילו את תפוז... היה לי יום כזה ארוך אתמול...
וחזרתי מאוחר הבייתה... אחרי שחזרתי ב-7 בערב לאחר הרבה טלטולים וטרטורים הייתי צריכה להחזיק את עצמי ערה בשיניים עד 9 בערב כדי ללכת לחגוג יומולדת לחברה אחרת היו שוחטים אותי בכיכר העיר למען יראו וייראו! וחזרתי ממש מאוחר הבייתה..... והיום הבוקר בא ולעבודה... וישנתי קצת! אבל עם כל הקיטורים אני מתה על ימים כאלה עמוסים, כי מספיקים כל כך הרבה דברים וגם אתם מרגישים שהזמן לא עובר לריק, ואם אתם מצליחים לנהל את הלו"ז שלכם כמו שצריך... בכלל.... וזהו
...

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifשבת שלום לכם!!

מה שלומכםםםםםםם???? אצלי סבבוש,עוד מעט נכנסת השבת וזה יהיה הזמן לנוח!!
שיהיה לכם אחלה שבת
אל תשכחו לראות קופי פרינס
אני הולכת לאכול דברים טובים

7han

New member
שבת שלום

ניפגש במוצאי שבת שהיה לכם סוף שבוע נחמד

asia84

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום ../images/Emo140.gif

היי שבת שלום לכולם תנוחו כי זה סוףף שבוע איזה כיףף ושבוע הבא חנוכה
ואני הולכת לעשות מרתון דרמות מקווה שיצא לי וכבר התחלתי דרמה אחד בהמלצת חנה היא דרמה מגניבה השים תמונה שלה מרוב שהתחלתי פרק אחד וגלשתי לשני ןאני כבר מחכה לשלישי התחיל כבר אלי עוד מעט ואח"כ הספר לכם גם אליה ובגלל זה הלכתי אתמול לישון מאוחר אבל היה נחמדד סוף סוף לצפות בדרמה נחמדה כמו הדרמות קודמות שם של הדרמה Delightful Girl Choon-Hyang ממליצה בחום מי שלא ראה אני כבר בפרק 1 התאהבתי בההה טוב חנה הדביקה אותי חחח תודה ענקית לך חנה זו דרמה מגניבה
יאללה שבת שלום לכולם
והמשך סובשבוע נהדר לכולם

למעלה