שלום לך עידעזר החדשה
וברוכה הבאה. אנחנו שמחים לקבלך בצל קורתנו - בביתנו הגועש מאהבת ריקודי העם והארץ. גם אם לפעמים יראה לך שיש כאן שנאת חינם, דעי וזכרי - הכותבים כאן עושים זאת מתוך אהבה ורצון לשינויים כדי שהריקודים ואלה העוסקים בכך יראו, בנקודות מסויימות, קצת אחרת. נכון לא לכולנו אותה התמונה של "כיצד צריכים להתנהל ריקודי העם", אך ללא ספק כולנו כאן רוצים רק טוב. בהזדמנות זאת אספר לכם חבריי שאני פוגש רוקדים רבים שהם "משתתפים פאסיביים בפורום". הם מספרים לי מה קראו ואיך זה נראה להם. לשאלתי - "מדוע אינך כותב/ת" התשובה הסטנדרטית היא" "אין לי מה לכתוב". יש לי הרגשה שאתם, הקוראים הפאסיביים (כוונתי - פאסיביים בפורום, בלבד), דווקא כן רוצים לכתוב אך לא תמיד בטוחים שתדעו איך לנסח את דעתכם, איך יקבלו אתכם, האם תקבלו תגובות מתנגדות (מה שלפעמים, בטעות, נראה כתגובות עוינות). ובכן אל לכם לחשוש. ביתינו פתוח לכולכם - הרקדנים המתקדמים והרוקדים המתחילים, מבוגרים וצעירים, בעלי הלשון החדה והחוששים לדבר, בעלי ההשכלה הפורמלית ובעלי ההשכלה מ"החיים" - בקיצור - בית זה נבנה לבנה אחר לבנה, בכוחות משותפים של כולנו. כולנו כאן הבנאים וגם הדיירים. כולנו מעצבים את הבית ולכולנו זכויות שוות לגור בתוכו. הסירו את הבושה ובואו והצטרפו אל הכותבים. דעתכם חשובה לנו - של כולכם!