Τρίτη - יום שלישי

eliav16

New member
Minä

---לא קמתי לביצפר..... נדפקו לי השעות שינה =\. ---רבתי עם ההורים שלי, אני רוצה לרדת ל3 מת' והם אמרו שאם כן אז הם מוציאים אותי מהלימודים ואני הולך לעבוד.... לאן הלך הצדק בעולם??
---בסוף לא ניגש בחורף לf.. [יש לי תחושה שכבר אמרתי
] --- מצאתי עבודה לאחרי הלימודים, ובחופש הגדול מתכנן על wacken =]

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifבהצלחה וזה

ממ..אל תרד במת', לא חבל על כל מה שהשקעת עד עכשיו?

Drenthe

New member
תאמין בעצמך

הרי חבל על המאמץ והשיעורים שהשקעתה בהם עד כה. אם אתה רואה שיש לך בעיות בפרקים מסויימים, אתה מוזמן לפנות לעזרה, או שפשוט ללכת לספר ולנסות וללמוד הכל מהתחלה, אין בושה בזה. ובמקרה והספר לא הכי מצויין מבחינתך, תמיד תוכל לשאול על ספרי לימוד מומלצים.

לאן נעלמו התגובות?../images/Emo12.gif

הייתה לך כאן תגובה, ואני הגבתי עליה, ואיכשהו הן נעלמו... הפורום רדוף רוחות???

יעל מרי

New member
וואו, עבר עלי יום קשה.

שעה ראשונה: ישנתי. שעה שנייה: ישנתי. שעה שלישית: ישנתי. שעה רביעית\חמישית: אני חושבת שגם אז ישנתי. חזרתי אתמול בליילה ממסע בהרי אילת, אז לקחתי לי חופשה קצרה =) מחר אני נוסעת לב"יס ככה שעד שאני אגיע לשם אני אפספס עוד חצי יום לימודים.. סטלנות.

Insanity Is Me

New member
איזה יום משעשע, בחיי D:

התחלתי ברבע ל11 [: שעות 4-5: היסטוריה. סופסוף השיעורים עוברים לי נורא מהר כי החומר נעשה מעניין לשם שינוי, ואני לא חובבת היסטוריה בדר"כ, אז זה שינוי מרענן
שעה 6: ספורט. נשארנו בחוץ, קנינו נשנושים חחח שעות 7-8: תנ"ך. התחלנו ללמוד את שיר השירים. איזה ספר סוטה, בחיי
היה שיעור נורא מצחיק! המורה קמה והתחילה לרקוד את "אני חבצלת השרון" חחח [הסרטון בפייסבוק שלי] אחה"צ החבר בא אליי. ראינו שודדי הקריביים הראשון
ומלא מערכוני סטנד-אפ. עוד מעט חוזרת קצת על החומר לאזרחות, יש לי מחר מבחן.. בהצלחה לי?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifלא נורא!

יהיה בסדר, סה"כ אזרחות...אפשר לעודד אותך בזה שקיבלתי היום את המבחן באזרחות, והציון? 72

Drenthe

New member
מה גם שהבגרות באזרחות

עדיין רחוק... אנחנו נהיה השמיניסטים ( בשנה הבאה ), הראשונים שנעשה 2 יחידות

eliav16

New member
מממ אתם תהיו השמיניסטים שיעשו 2 יחי'!

אני עושה את הבגרות השנה ולפי המתכונת הישנה

למעלה