Τρίτη - יום שלישי

חחחח אין לאף אחד את הטלפון שלו

ולא נעים
הוא לא נראה מהמורים ששמחים שמתקשרים אליהם תלמידים

Drenthe

New member
כל פעם שאפשר לא להיכנס לאנגלית

אני מנצל זאת, ולטובה. לא רואה שום תועלת מללמוד אנגלית בבית הספר, ואני שונא כשהמורה שלנו אומרת "Thinking skills", איזה סקילס ואיזה נעליים, אם מישהו באמת רוצה להשתפר באנגלית, שיקרא ספרים, והרבה.

וגם אי אפשר להפיק תועלת

משיעורי היסטוריה או ספרות או כל דבר בסגנון. אבל אתה עדיין לומד את זה כי זה מה שצריך לבגרות. ובגרות זה מה שצריך בשביל סכם, וסכם זה מה שצריך בשביל אוניברסיטה, ואוניברסיטה זה מה שצריך בשביל עבודה וכך הלאה וכך הלאה. מה הקשר לא מועיל?

Drenthe

New member
לא, אל תיקחו את זה קשה

זה לא שאני מזלזל בשיעוריי חס וחלילה. פשוט אני לא רואה דבר מועיל בללמוד אנגלית בבית הספר. אתה צודק גם ספרות והיסטוריה תחת אותה קטגוריה. אני בכל זאת לומד אותה בשביל המגן, ומשם בשביל הבגרות, וכמו שציינתה בשביל האוניברסיטה בעתיד. זו רק דעה
אני אישית לא מבריז... רק שאם יוצא לי מבחן באוניברסיטה לדוגמא בבוקר, ואני יודע שיש לי 3 שיעורי אנגלית באותו יום, אני לא חושב לרגע ללכת לבית ספר. אולם אם יש שיעור פיזיקה/כימיה אלקטרוניקה, אפילו ולו אחד, אין ספק שאני קם והולך.

שוב, אני בת../images/Emo9.gif

אני לא לוקחת קשה, אין לי איזה קשר מיוחד למקצוע הזה שאני מגנה עליו בחירוף נפש או משהו, זה פשוט די מרגיז כשאנשים מגיעים עם כל מיני הצהרות של "אני לא צריך את זה, אני יכול ללמוד לבד", בעיקר כשזה מקצוע עם 3 (!) שאלוני בגרות (לא קשים בכלל, אבל זה הרבה). זה עניין עקרוני
כל עוד יש בגרות - אסור לזלזל (בעיקר כשיש אנשים שזה קשה להם והם קורעים את התחת במקצוע מסוים כשמישהו אחר בא ואומר "מההה לא צריך ללמודדד זה שטויותתת").

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifשלושה שאלונים לא קשים בכלל?!

זה מאוד קשה
חח אני טיפשה באנגלית אז לא משנה

Drenthe

New member
את יודעת מה מעצבן?

שבE לדוגמא, שהוא הטופס הראשון ב5 והאחרון ב4, אין שום זכר לדקדוק, נכון שמצפים ממך לכתוב תשובות בלי טעויות כתיב וכדו', אבל יחסית רמתו קלה-סבירה. עכשיו בבתי הספר משגעים אותנו עם פרקי הדקדוק במבחן ( שבד"כ מורידים לי כמה נקודות
).

לפי מה שאני יודעת

באף שאלון אין זכר לדקדוק (יכול להיות שבאחד השאלונים A-D ואני לא מודעת לזה, תקנו אותי אם אני טועה
), ובשאלון E לא אכפת להם כמה טעויות יש לך, מותר לך לכתוב עם שגיאות כתיב (לא מורידים על זה נקודות) דקדוק באנגלית זה זבל

Drenthe

New member
אה וואלה בE לא שמים לב?

בכל השאלונים אין דקדוק , אבל בואי נגיד שלא הגיוני שמישהו בF+G יקח 35+/40 בחיבור, אם הוא לא יודע דקדוק ברמה טובה.

יש סיכוי!

אני במואץ. אני לגמרי מסכימה איתך עם הקטע שללמוד אנגלית זה מספרים. המורה שלנו קצת נעל בקטע הזה והיא עושה לנו הכתבות של מילים. זוועה. אני יודעת לדבר אנגלית שוטף, מדברת אנגלית בחצי מהיום. אני כ''כ מרחמת על אלו שצריכים לשנן את הגרמר, זה זוועה. ><

Drenthe

New member
גם לי אישית אין שום בעיה

בהבעה בכתב ובעל פה. אף פעם לא שיננתי גרמר למבחן, אבל אם יש פרק במבחן שבד"כ יורדים לי בו כמה נקודות, זה הדקדוק
( בכיתה י"א זה לא אם מצאתה every day לשים פריזינט סימפל כמובן, לכן אני פותר על פי השמיעה
).

הרוב פותרים לפי השמיעה

וזה הכי נכון ולגיטימי שיש. אמריקאים אפילו לא ידועים דקדוק נורמלי. אוף. מערכת חינוך מפגרת. לא צריך ללמוד גרמר ככה >:{!

כן, ברור

זאת הכוונה בחלק של הכתיבה, בודקים את הדקדוק שלך ושם כן מורידים על שגיאות כתיב וטעויות למיניהן. בשביל זה החלק הזה קיים. (לדעתי זה מעולה, כי כשזה חיבור לא מכריחים אותי להשתמש בזמנים מסובכים ובכל מיני דברים מעצבנים בדקדוק, ככה שאם אני לא בטוחה איך אומרים משפט מסוים אני פשוט כותבת משפט אחר)

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifזה בדיוק מה שאני עושה בחיבורים

מה הקטע של כל הדקדוק? בכל מקרה אפחד לא נראה לי באמת משתמש בכל הכללים האלו בחיבור, תמיד משתדלים לכתוב הכי פשוט ובטוח לפחות אני ככה

אני דווקא חושבת שטוב שלומדים דקדוק

אבל מספיק ללמוד ולבחון אותנו אחר כך בשימוש שאנחנו עושים בו בחיבורים, ולא בשאלות ספציפיות שצריך להשלים משפטים בצורה הנכונה, זה סתם מציק וזה שאת יודעת לכתוב פשוט ובטוח זאת מיומנות שפיתחת בגלל זה, וזה מה שהם רוצים לראות, שאת יודעת להשתמש במה שלמדת נכון
(המורה שלי תמיד אומר לנו שנכתוב כמה שפחות, לא להאריך בדברים יותר ממה שצריך כי ככה יש יותר סיכוי שיהיו לנו טעויות)

o p c

New member
טעויות גרמר- מורידים שגיאות כתיב- לא מורידים

Drenthe

New member
אז הכי טוב

הלכתי לים, היה מה זה חם, קניתי לי ארטיק, והיה בטעם מסטיק וכיוצ"ב
. אבל כמובן שבזה לא ניקח 20+, כמו שהמורה שלי משגעת אותנו ואומרת תמיד "Five Pointers should write complex and compound sentences ", משפט מוכר גם אצלכם?

XDD

שעה 1: אנגלית.. משעמם שעה 2: מתמטיקה.. לא משהו מיוחד:p יש לי ביום ראשון מבחן ואני פשוט לא מצליחה כלום, לא יודעת מה יהיה שעה 3: ספורט.. שעה 4: תנ"ך. 98 במבחן:) עליתי כמעט 30 נקודות מהמבחן הקודם
שעה 5: מבחן בערבית. נוראי:p שעה 6: ^ שעה 7: חלון שעה 8-10: הסטוריה. 98 במבחן

למעלה