Τρίτη - יום שלישי

Drenthe

New member
../images/Emo42.gif Τρίτη - יום שלישי

בשביל השינוי, השתמשתי בGoogle Translate על מנת להוציא מה קוראים היוונים ליום שלישי

../images/Emo192.gifאני

אמ ראשונה: שעה עם המנהל של הבי"ס על הלחימה בדרום. שניה:תולדות שלישית-רביעית מתכונת באנגלית#@$@##@
חמישית אזרחות. 100 במבחן
שישית-שביעית-שמנית שוב תולדות
למרות שבשיעור הראשון מבניהם הלכתי עם המורה השנייה לתולדות להתאוור בחוץ כי כמעט מתתי מהלחץ שהמתכונת השאירה

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהממ..אז ככה:

שעת 0 מתמטיקה, שלוש שעות. היה צריך להיות לי מבחן חוזר, אבל בגלל איזה ילד מעצבן אז המבחן נדחה ליום שישי
אח"כ חינוך, גם כן שיעמום טוטאלי ספרות- בקושי למדנו משהו היה מלא בלאגן בכיתה קיצור, יום מבוזבז ביותר
עכשיו חזרתי מהמקהלה והיה נחמד

וואו, מוזר לחזור לבי"ס

שעות 1-2: מבחן במחשבים. קל אבל ארוך תחת, כל כך מעייף
שעה 3: אנגלית (היה בעקרון גם בשעה השניה אבל הייתי במבחן) שעה 4: מתמטיקה. יו איך אין לי כוח למתמטיקה. תודה לאל, המבחן היה לפני החופש ולא עכשיו אז יכולתי לנוח מזה עד עכשיו... משהו הזוי לגמרי: כשגוזרים פונקציה קוראים לזה F טאג של X, נכון? וכשגוזרים שוב (נגזרת שנייה) זה (f''(x. אז איך אומרים את זה? במעט הפעמים שהשתמשתי במושג הזה, אמרתי פשוט F טאג טאג של X. מתברר שהמורה שלי קוראת לזה "F תגיים של X" (כמו יומיים, שבועיים...)
הזוי לגמרי! (והיא רוסיה. או רומניה, בעצם, אף אחד לא ממש יודע) שעה 5: תנ"ך
שעה 6: כמעט הלכנו הביתה אבל בסוף היה שיעור
רק דיברנו על המלחמה אני רוצה שוב חופש

Drenthe

New member
חחחחחח אבל כולם קוראים לזה ככה

F טגאיים של X. אבל כנראה שאצלכם המבטא המוזר של המורה הרומניה/הרוסיה מתווסף לשם המצחיק.

eliav16

New member
../images/Emo4.gifחחח יואוו! ואני קראתי לזה תמיד דאבל-טאג

לא רוצה בי"ס ../images/Emo7.gif

שעה 1: מתמטיקה. מורה כלבה. שעה 2: ספרות. מורה טיפשה. שעה 3: מתמטיקה, המורה עדיין כלבה אבל קצת פחות מהשיעור הראשון. שעות 4-5: מבחן בהיסטוריה שהלך חרא
נכשל בטוח. ויכול להיות שמחר אני בא בשמונה לבי"ס לחינם, ויכולתי להתחיל בשעה רביעית. אבל אני לא יודע כי לא טורחים לעדכן לנו את האתר בהעדרויות מורים. יאיי

ויש סיכוי שהוא כן יבוא?

איך אני שונאת שדברים כאלה קורים...
אין איזה מורה שאתה יכול לשאול באימייל או משהו?

למעלה