כידוע, הומואים הם אנשים מאוד מוכשרים, ועל כן חשבתי לעצמי, למה לא לנצל את זה? אז אם יש לכם רעיון לסמל לפורום, אנא צרו אותו והעלו לפורום. הסמל הטוב ביותר יתנוסס בכניסה לפורום!!! בהצלחה
אני לא יכול להשתתף בתחרות המגניבה והמדליקה הזאת... מסיבות ידועות.. אבל כמה הערות בונות מבחינת עבודה - זה חובבני. היית צריך למחוק את המגן דוד מהרקע ואז להדביק את האלמנט באמצע. כרגע יש שם שפיץ מבצבץ. שנית, אתה לא חושב שזה קצת חילול הקודש? הרעיון מובן ומדליק... אבל זה לא קצת יותר מידיי??? ואולי זה בסדר.. אני לא יודע.. אני שואל אותך לא מתוך ביקורת אלא סקרנות
הכוונה היא להשאיר את המגן דוד ולא להחליפו. האומנות פה היא חוסר הסימטריות. הדגל הצבעוני שיוצר מתוך הספר. לגבי חילול - יש משהו בדבריך, ואני מוכן לביקורת... ואני לא באמת זועם...
אני האחרון להגיד שיש משהו לא בסדר בתמונה אלא שאני בעד מסר לא מיני ובעד מסר שמדבר על העקרון שיש לנו זכות לאהוב כמו כל אחד. שמדובר בנטיה רגשית ולא בתועבה. שהנושא הוא לא מין אלא הזכות לאהוב ולהקים בית עם בן או בת אותו המין.
משהו במייחד את הדתיים. כלומר, זה בהחלט מראה גאווה ציונית, וההשקעה ניכרת והתמונות מדהימות. אבל צריך סמל שבתוכנו יהיה משהו שקשור לנושא - "דתיים דאים", ולא גאווה וציונות. המגן דוד אמנם קשור ליהדות - אבל כיום הוא לא מהווה סמל דתי... אבל סחתיין על ההשקעה...