סבבב

New member
אני מכריז על תחרות הסמל של הפורום!!

כידוע, הומואים הם אנשים מאוד מוכשרים, ועל כן חשבתי לעצמי, למה לא לנצל את זה? אז אם יש לכם רעיון לסמל לפורום, אנא צרו אותו והעלו לפורום. הסמל הטוב ביותר יתנוסס בכניסה לפורום!!! בהצלחה

סבבב

New member
התחרות נושאת פרסים...../images/Emo77.gif

בהמשך נקבע תאריך יעד סופי להצגת הסמל, ומי שינצח יזכה בפרס והסמל כמובן יתנוסס בכניסה לפורום.

סבבב

New member
אני נאלץ להיות הראשון שיציע...

להלן סמל שעיצבתי... אני מניח שהוא לא ימצא חן בעיני כולם. אשמח לתגובותיכם, ואשמח אם תציעו הצעות נוספות...

marik

New member
הערות...

אני לא יכול להשתתף בתחרות המגניבה והמדליקה הזאת... מסיבות ידועות.. אבל כמה הערות בונות מבחינת עבודה - זה חובבני. היית צריך למחוק את המגן דוד מהרקע ואז להדביק את האלמנט באמצע. כרגע יש שם שפיץ מבצבץ. שנית, אתה לא חושב שזה קצת חילול הקודש? הרעיון מובן ומדליק... אבל זה לא קצת יותר מידיי??? ואולי זה בסדר.. אני לא יודע.. אני שואל אותך לא מתוך ביקורת אלא סקרנות

סבבב

New member
תגובתי הזועמת...

הכוונה היא להשאיר את המגן דוד ולא להחליפו. האומנות פה היא חוסר הסימטריות. הדגל הצבעוני שיוצר מתוך הספר. לגבי חילול - יש משהו בדבריך, ואני מוכן לביקורת... ואני לא באמת זועם...

marik

New member
לא חשבתי שאתה באמת זועם

אבל הרעיון נחמד... בוא נחכה נראה מה יש לשאר היצירתיים פה להציע. :)

סבבב

New member
אני מתמודד מול עצמי ומוסיף עוד...

והפעם תמונה שמצאתי אצלי במחשב, ובאמת שאין לי מושג מי צייר אותה, מתי, למה וכמה? אבל היא נראית ממש סבבה. נא תגובותיכם, ויותר מזה - תציעו גם אתם!!!!!!!

SmartToyBoy

New member
סבבב התמונה מדהימה!

שווה לשקול בחיוב... ואשתדל גם אני לעצב משהו, למרות שאין לי רעיון כ"כ סגור עדיין.

dkey

New member
אני בעד מסר שונה

אני האחרון להגיד שיש משהו לא בסדר בתמונה אלא שאני בעד מסר לא מיני ובעד מסר שמדבר על העקרון שיש לנו זכות לאהוב כמו כל אחד. שמדובר בנטיה רגשית ולא בתועבה. שהנושא הוא לא מין אלא הזכות לאהוב ולהקים בית עם בן או בת אותו המין.

dkey

New member
הצעה 2

מי שקצת יש לו זמן וידע בתוכנות, יש להחליף את מגן הדוד למגן דוד גאה

סבבב

New member
אלב אין בהצעות שלך...

משהו במייחד את הדתיים. כלומר, זה בהחלט מראה גאווה ציונית, וההשקעה ניכרת והתמונות מדהימות. אבל צריך סמל שבתוכנו יהיה משהו שקשור לנושא - "דתיים דאים", ולא גאווה וציונות. המגן דוד אמנם קשור ליהדות - אבל כיום הוא לא מהווה סמל דתי... אבל סחתיין על ההשקעה...

למעלה