R Radio Joe New member 30/8/05 #10 ../images/Emo13.gif תודה לכל שאר המשתתפות, כל הדוליז היו ממש יפות ולקח זמן לשופטות להחליט XD תודה לשופטות שלי, ליליאנ וקייטי. הא אתם לא מכירות אותן XD *O* מותר להגיב וזה.
../images/Emo13.gif תודה לכל שאר המשתתפות, כל הדוליז היו ממש יפות ולקח זמן לשופטות להחליט XD תודה לשופטות שלי, ליליאנ וקייטי. הא אתם לא מכירות אותן XD *O* מותר להגיב וזה.
ה המפלוץ קריימר New member 30/8/05 #14 המון מזל"ט ../images/Emo13.gif כל הדוליז מדהימות אגב, זו התחרות שצריך לבחור פריטים מרשימה?
S Stinki Winki New member 30/8/05 #12 אאעאעאעעעעעעע!!!!!!!*0* אני מקום שלישי!!!!!!!!!!! שלישי!!!! 3!!!!!!! שלישי!!!!!! אעאעאע זכיתי!! תודה רבהההההה מזל"ט לכל הזוכות! היו דוליז מהממות*0*
אאעאעאעעעעעעע!!!!!!!*0* אני מקום שלישי!!!!!!!!!!! שלישי!!!! 3!!!!!!! שלישי!!!!!! אעאעאע זכיתי!! תודה רבהההההה מזל"ט לכל הזוכות! היו דוליז מהממות*0*
P P oo k a New member 30/8/05 #13 ../images/Emo175.gifמזל טוב לכל הזוכות../images/Emo65.gif [זאת ליאור]
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/8/05 #17 מזל טוב לכל הזוכות המוכשרות!../images/Emo96.gif כל הכבוד יאנה^-^.
M Mr Cookie Monster New member 30/8/05 #18 ../images/Emo2.gif וואו, תודה רבה על הבחירה . מזל טוב לשאר הזוכות! ^__^