FiFi 59

New member
../images/Emo31.gif

לא צריך סמים בשביל להתמסטל! בשביל זה יש תותים! באמת שאם מספיק רוצים אפשר להגיע למצב של high בלי לקחת סמים! וסמים זה זבל ורן (בן שלום) אין כזה דבר סמים קלים גם מריחואנה יכולה לדפוק לך ת'ראש! אני מכירה מישהו שהוא עישן מריחואנה וזה דפק לוו את המוח והוא היה בבית חולים פסיכאטרי כמה זמן

../images/Emo45.gif אני אישית בעד

לא מענייני להגיד לאנשים מה כן ומה לא ידפוק להם את הראש.. אבל הטיפול בהם צריך לצאת מהחוק, ולפני שמותירים את זה בחוק צריך לצאת במסע הסברה ענקי וכמובן שיהיו מקומות מיוחדים ללקיחה וכו' סטייל הולנד.

FiFi 59

New member
לא טענתי שצריך להגיד להם

מה ידפוק להם ת'ראש ומה לא אבל יש סיבות לכך שהעניין נמצא כחוק ואני חושבת שלא צריך להוציא את זה מהחוק תקרא את "אני כריסטיאנה פ." ותבין למה

Heavy Thought

New member
בואי נשנן ביחד

יש דבר כזה סמים קלים יש דבר כזה סמים קלים יש דבר כזה סמים קלים יש דבר כזה סמים קלים יש דבר כזה סמים קלים יש דבר כזה סמים קלים אוקיי?

HairyPoota

New member
סתם הערה...

אם ייכנס לתוקף חוק שיאפשר מכירת מרחיאונה... זה יכניס למדינה פוווול כסף (כספי מ"ס)

ויש גם בזה בעיה...

הקשר הון ושלטון גם ככה חזק אצלנו במדינה,חוק שיתיר יבוא סמים יכול לחזק את הקשר ולהפוך אותו לחזק יותר,מדינה שלמה יכולה ליהיות משועבדת לסוחרי סמים שיזכו במכרז מפוקפק... יכול ליהיות שהמדינה שלנו עוד לא בשלה לצעדים כאלה...

במדינה מושחתת כמו ישראל חוק שיתיר

יבוא סמים -באישור מיוחד,סמים מסוימים,מכרז- יזמין שחיתות...

HairyPoota

New member
חוצמיזה

שחי אתה חייב להפסיק עם הפוזה של הסטלן הזה!! יאו זה משגע ת'שכל!

אמממ...אני ממש לא מנסה ליצור פוזה

כזאת!אבל אמרו לי את זה כבר אז אני מניח שיש בזה משו... את הכינוי "ילד ירוק"בחרתי כי זה השיר ששמעתי כשבחרתי תניק ניים...

CatchMeToo

New member
זה תלוי...

מצד אחד למדינה יש אינטרס שאנשים לא יעשו סמים, סיגריות, אלכוהול וכ'ו... מצד שני, מי אתם שתגידו לי מה לעשות?! אני בחרתי לחיות במדינה דמוקרטית?! לא יודע...

R a a B

New member
"מי אתם שתגידו לי מה לעשות?!"

חחחחחחחח ת'גרופי של כאוס ראבק!

CatchMeToo

New member
בחיים שלך קראת את המילים של כאוס

ראבק? נראה לי שלא כי אתה סתם מזיין בשכל... וחוץ מזה אני "ככה" גם מלפני שהכרתי את כאוס ראבק.

R a a B

New member
זה בצחוק דביל

אני מכיר כולה שניי שירים של כאוס ראבק

למעלה