אני פשוט מאוהב בה...
לא לא.. שלא תבינו לא נכון.. זה לא שאני לא אוהב אותה.. (חס וחסיד) אני מתעב (סליחה על השגיאות) את היצור המטומטם הזה. היא אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה במילים... כאילו היום בבוקר.. היא תפסה לי ת'מקום בשיעור הסטוריה.. אז ביקשתי ממנה יפה לעבור מקום לשולחן ליד... ואז היא מתחילה כזה: "זה בעיה שלך, אני תפסתי" אשכרה.. ילדה בכיתה י' מדברת ככה... אז באתי והתישבתי בכיסא הריק שהיה לידה וכשהיא באה לשבת לא נתתי לה לעבור.. אז היא הלכה והלשינה עליי למורה... "רוית, טל לא נותן לי להיכנס למקום שלי..!" wtf ??! wtF?! או מה אם הפעם ההיא בשיעור אנגלית כשזיוה (המורה) אמרה לנו שהיא תעשה לנו UnSeen(ים) -יענו ברבים- בנושאים שאנחנום אוהבים ומעניינים אותנו.. אז היא אומרת: "אני לא חושבת שזה רעיון טוב, כי חלק מהדברים ישעממו את האנשים האחרים בכיתה ואז זה - לא פייר כלפיהם - ..." אז מה את רוצה.. שהיא תבחר סתם נושאים שלא מעניינים אף אחד!?! טומטמת. או הפעם ההיא שמעין יפת ורועי "נתשו" אותה באמצע העבודה באנגלית.. ואז ביום של ההגשה היא יצאה מהכיתה בבכי וצעקה על זיוה: "לא רוצה! אני לא מציגה פה כלום! לא מגיע לכם!" לא יודע... סתם כל מיני דברים קטנים שמפריעים לי בהתנהגות שלה.. + כשהיה לנו את הסדנאות לזהירות בדרכים... אז ההוא שאל אותנו: "אתם בידיוק פונים לתוך צומת פרדסיה ויש פקק, ובא אחד מהצד ומנסה לעקוף אותכם... מה תעשו..? תתנו לו להשתלב בתנוע או תצפצפו ותקללו אותו..?" אז היא אומרת..: "למה שאני יתן לו לעקוף?! מה.. אני פרייארית שלו...?! שילמד לא להידחף" -- "מה אני פרייארית" קיצר היא פשוט הבן אדם שאני הכייי שונא בעולם ויש מצב שיש לי איזה אובסיסה להזכיר אותה בכל מצב... אבל זה הכל מאהבה...