דגכקאשקאדקא

"חצי שעה אנחנו מתווכחים על משהו ואז אתה אומר שזה לא מה שהתכוונת אליו." אתה הכנסת לי מילים לפה. אני אף פעם לא התכוונתי למה שאמרת. "כבר כמה זמן הוא לא חלק מהמדינה שלהם?! הרבה... זה כבר פרט שולי במאבק הזה." רק 37 שנים הוא לא חלק מהמדינה שלהם... זה לא כל כך הרבה זמן... זה לא פרט שולי במאבק. " לא, לסורים יש 2/3 מהר החרמון, שהחלקים שלהם יותר גבוהים. החרמון שלנו הוא לא פאקטור במידת האסטרטגיה הצבאית שלהם" הסיבה שהגולן הוא נכס אסטרטגי לנו הוא בגלל שכך הסורים לא יושבים מעל הכנרת ותושבי החולה...אם החלק הזה יהיה שלהם הוא יהיה נכס אסטרטגי כי המורדות המערביים של הגולן גבוהים מעמק החולה וכנרות. "אתה יודע כמה מים קיצצו ששאבו שם מהמקורות של איזה נחל?! מלא! אם מטים את שלושת הנחלים של הירדן, אין ירדן תוך מספר חודשיים!" מי ששואב מהחצבני הם הלבנונים ושאיבתם שולית מאוד... בהסכם שלום נוכל להבטיח את זה שהלבנונים או הסורים לא יטו או ישאבו ממקורות הירדן ולא נצטרך לדאוג לזה...בהסכם שלום שיהיה הזכות שלנו על מקורות המים תובטח ולסורים וללבנונים לא יהיו הסגות בנושא... הסורים יעשו עם הגולן מה שבא להם לא אכפת לי מהתיירות עזוב אותך... "אם היה חשוב לה השלום אם הייתה מתחילה בזה שהיא הייתה נותנת לנו את מפות המוקשים." למה שתיתן לנו את מפות המוקשים? "אם היה חשוב לה" מי אמר שהשלום חשוב לנו? הוא לא חשוב. להיפך, אנחנו מנסים לטרפד כל מהחלך שהסורים מנסים לעשות.

CatchMeToo

New member
...

"הסיבה שהגולן הוא נכס אסטרטגי לנו הוא בגלל שכך הסורים לא יושבים מעל הכנרת ותושבי החולה...אם החלק הזה יהיה שלהם הוא יהיה נכס אסטרטגי כי המורדות המערביים של הגולן גבוהים מעמק החולה וכנרות" אבל יהיה שלום! בשביל מה הם צריכים את זה אם יש שלום?! "מי ששואב מהחצבני הם הלבנונים ושאיבתם שולית מאוד... בהסכם שלום נוכל להבטיח את זה שהלבנונים או הסורים לא יטו או ישאבו ממקורות הירדן ולא נצטרך לדאוג לזה..." אתה דביל שאתה בכלל חושב שהם לא יעשו את זה, אבל לא חשוב. "הסורים יעשו עם הגולן מה שבא להם לא אכפת לי מהתיירות עזוב אותך..." חבל מאוד שלא אכפת לך. כי רוב אנשיי הגולן זאת התעוסקה שלהם. "למה שתיתן לנו את מפות המוקשים?" כי אתה אמרת שיש להם אינטרס לעשות איתנו שלום, ואם הם יתנו לנו את המפות הם יראו שיש להם כוונות טובות. "אנחנו מנסים לטרפד כל מהחלך שהסורים מנסים לעשות." דוגמאות... הראיה שלך די צרה, אתה מסתכל רק על מה שבא לך ומה שלא נוגע לך אתה משאיר אותו בצד. אתה צבוע.

דערדדגכדג

"אבל יהיה שלום! בשביל מה הם צריכים את זה אם יש שלום?!" לא אמרתי שהם יצטרכו את זה. אמרתי שגם בשבילם זה נכס אסטרטגי... "אתה דביל שאתה בכלל חושב שהם לא יעשו את זה, אבל לא חשוב" אם בהסכם יהיה חתום שהשאיבה ממקורות המים מובטחת לישראל אז הסורים לא ישאבו. אתה תמיד חושב שהם לא יכבדו הסכמים. לדעתי יש מצב שהם יכבדו. מקסימום לא יכבדו אז נפציץ את מתקן השאיבה. המצב הזה הוא בטוח עדיף מהמצב היום שאנחנו פוחדים כל פעם שהם מניחים צינור ובלחץ כל פעם שהם מראים תזוזה ליד מקורות המים לא? "חבל מאוד שלא אכפת לך. כי רוב אנשיי הגולן זאת התעוסקה שלהם" אתה לא הבנת מה ניסיתי להגיד...עזוב לא משנה. "אנחנו מנסים לטרפד כל מהחלך שהסורים מנסים לעשות דוגמאות... " תראה קצת חדשות ותקרא עיתונים! כל שני וחמישי בשאר אסד מעביר אלינו מסרים חיוביים דרך ארה"ב או סוריה ואנחנו אף פעם לא נענים. כמו כן אנחנו פיספסנו הזדמנויות הסטוריות עם ברק ורבין. שרון מנסה להתחמק מהשאלה של הגולן בכלל. במקום זה הוא בונה שכונות חדשות בגולן נגד הוראות האמריקנים...השכונות החדשות בטוח לא יעזרו לשלום... "הראיה שלך די צרה, אתה מסתכל רק על מה שבא לך ומה שלא נוגע לך אתה משאיר אותו בצד. אתה צבוע." טוב אתה סתם מחפש תירוצים להגיד שאני צבוע... יום טוב.

צודק,אבל חפי חושב ששלום עם סוריה

על הנייר יפסיק את הטרור של החיזבאלה... אני לא מסכים איתו על זה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שנחזיר את אחת המועצות האיכותיותתתת למוסלמים האלה?!

YaLdoNet 4 EveR

New member
נכון

אבל כשאתה צריך אותי או לספר לי משהו אתה ישר רץ... נשבר לי ממך. אה וחידוש בשבילך לפעמים הבאות: אתה לא מכיר אותי. (וזה לא בנימה של איום.. רק כדי שלא תוציא מהקשר)

Mooa-Numi

New member
א. די לחשוב, זה לא יעזור בכל מקרה.

ב. אני בעד יציאה מהשטחים, במקום מסוים [וגם זה לא בטוח]. עם כל הכבוד, הגולן זה לא שטחים.

CatchMeToo

New member
וכמו נורדיה, עמק-חפר וכל המדינה

הזאת!!! לפעמיים אתה ממש מעצבן אותי עם הניסיונות שלך לצאת חסיד עם כל העולם. אתה סתם צבוע.

אבל את השטחים האלו אנחנו לא כבשנו

ממדינה כלשהי... חוץ מזה שזה ממש שונה כי את רוב השטחים קיבלנו אישור עליהם.. אני שונא את הטיעון הזה. זה טיעון ממש מפגר. גם אם השטחים הם "כבושים" זה עדין לא אומר שאת השטחים שכבשנו לאחר מכן לא צריך להחזיר.

CatchMeToo

New member
את רק מחזק את הטענה שלי שאתה

סתם צבוע. על מטולה לא קיבלנו אישור?! כן קיבלנו.. אני מצידי להחזיר את כל המדינה הזאת ולעבור לארה"ב.

מה הקשר למטולה מטולה זה לא ברמת

הגולן!! אני רוצה להראות לך שהטיעון הזה שאתם משמיעים כל פעם הוא דבילי... יופי זה לא אומר כלום.

CatchMeToo

New member
זה לא דבילי!

זאת מדינה שמההתחלה היא כבושה, ואל תגיד לי לא! אתה רוצה לצאת חסיד כמו שאתה מתיימר (ככה רושמים?!) להיות, אז תחזיר את כל המידנה. זה שאתה אומר להחזיר מה שנוח לך, זה צביעות.

CatchMeToo

New member
וחוצמיזה אם כל כך מפריע לך שהגולן

בשליטה ישראלית, אז תחרים את הגולן! אל תיסע לשם, אל תממן תיירות שם. שלמדינת ישראל יהיה יותר קל למסור אותו למען שלום. אבל אתה לא תעשה את זה כי אתה צבוע!

למעלה