שירשור בעד או נגד...

כל פעם מישו ירשום נושא ואחרים יגיבו בעד או נגד... אני מתחיל עם סמים...אמממ אני די חלוק לגבי זה ובגלל זה בחרתי בנושא הזה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחח

נגד
בשביל מה צריך כימיקלים שיעשו לכם להרגיש טוב?.. תמצאו חברים, ההשפעה דומה.

Flashkes

New member
...

אני נגד חוק שאוסר שימוש בסמים אבל אני עצמי לא מתכוונת לגעת בזה. אני חושבת שאנשים צריכים לדעת קודם על ההשלכות ונזקים ואז צריך לתת להם לבחור אם הם רוצים או לא, חוץ מזה עצם העובדה שיש חוק שאוסר גורם לזה להיות הרבה יותר מושך, ולא שהחוק הזה גם ככה משנה משהו...

Heavy Thought

New member
חח

אם לא היה חוק שאוסר שימוש בסמים יותר מדי אנשים היו משתמשים בזה. הבעיה היא שחצי מהם לא מודעים למה הם נכנסים, מה ההשלכות, איך להשתמש נכון וכד', ולכן החוק מוצדק. (ואני בכלל לא מהאנטי סמים, סתם לפרוטוקול)

Flashkes

New member
..

למה כמה אנשים שאת מכירה היו מנסים את זה אם זה היה חוקי? לא נראה לי שזה מה שמונע מאנשים לנסות... וזה בדיוק מה שאני אומרת, צריך קודם לתת לאנשים מידע על זה ואז הם יוכלו להחליט בעצמם אם הם רוצים להכנס לזה. ולא התכוונתי שכל מי שרוצה יוכל לפתוח לו משתלה, משהו מסגנון קופי שופס כאלה...

R a a B

New member
זה קצת קשה לענות על זה פה

אם תגיד
יגידו שאתה הומו. ואם תגיד
יגידו שאתה הומופוב.

HairyPoota

New member
אני אישית נגד...

כאילו אני לא בן אדם שמתבאס או משו כזה או שנכנס לדיכאונות.... אז אני לא צריך את זה בכלל....

FiFi 59

New member
ניר זה לא ממש נכון מה שאתה אומר

בנאדם בדיכאון לא צריך לצרוך סמים! (הוא לוקח תרופות אחרות) אנשים שלוקחים סמים בדר"כ זה כדי לנסות להרגיש מזה להיות ב HIGH או להראות לחבר'ה שגם הוא יכול (כמו עם סיגריות) להראות קול ומגניב ובסטלה

HairyPoota

New member
"בנאדם בדיכאון לא צריך לצרוך סמים!"

אבל בפועל זה מה שקורה.. את לא יכולה להגיד "ניר זה לא ממש נכון מה שאתה אומר" את יכולה להגיד שדעתך אחרת וכ'ו...

FiFi 59

New member
אוקי

ברגע שתראה לי נתונים מדעיים אני אאמין כרגע זה בגדר השערה זתומרת שגם אתה לא יכול להגיד את זה אז לפחות תבדוק לפני שאתה אומר כי מה שאני אמרתי היה חצי בדוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"בנאדם בדיכאון לא צריך לצרוך סמים! (הוא לוקח תרופות" ומה זה התרופות האלה? סמים כימיים שמשנים משהו במוח [במקרה של דיכאון הם פועלים בערך באותה מתכונת של אקסטזי - הם עובדים על בלוטת הסירוטונין במוח]

FiFi 59

New member
נכון בילבלתי ת'צמי

לפחות אני מודה בטעויות קיצר הוא מתכוון לסמים כמו הירואין מריחואנה ושטויות אני התכוונתי לדברים חוקיים (או שלא ) יותר נכון לדברים שפסיכיאטר רושם

HairyPoota

New member
איך את יכולה להגיד הרואין ומריחואנה

באותו משפט?? יש הבדל ענקי בין השניים! וחוצמיזה שאני כן מודה בטעויות שלי....רק עכשיו אני פשוט לא טועה....

the xecutioner

New member
עכשיו תגידי לי איזה "דברים"

פסיכיאטר רושם ומה ההבדל בפעולה הכימית שלהם בינהם לבין אקסטזי, שנחשב ע"פ החוק כסם בדרגה של הרואין

double M

New member
אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!

גם אקסטות וגם תרופות אנטי-דיכאוניות למיניהן משפיעים על בלוטת הסרוטונין במוח. בלוטה שמפרישה את הסרוטונין שאחראי על מצב הרוח החיובי, התאבון והחשק המיני. שניהם גורמים לשחיקה של הקולטנים ולדכאונות כשמפסיקים להשתמש בהם.

FiFi 59

New member
אל תתנפלו עליי ../images/Emo7.gif

וניר לא אמרתי שת'טועה... אל תסיק מקסנות לבד!

למעלה