MiSs FiZz

New member
../images/Emo41.gif

כבר שמתי תהודעה פה אבל לא עזרתם לי
אתם יכולים להגיד לי בבקשה איפה אני יכולה לקנות את המוצרים הבאים? *מזבח *פעמון *גביע *פגיון *ספרים בעברית תודה רבה לילך.

Tatu4Taty

New member
חפצים

את הדברים האלו עדיף להכין בעצמך ועד כמה שאני יודע אין מקום ספציפי לקנות בו את הדברים הללו, חלקם כן. אסור לפרסם כאן חנויות אז אני אכתוב בכלליות שאת הפעמון ופגיון לדוגמא אפשר למצוא בכל חנויות הניו איגג' למינהן. בחנויות יש מפגיונות בשלל צבעים וצורות ועד לחרבות וכמובן כל מיני פעמונים על סוגיהם השונים. גביע זאת בעיה אך את כמובן יכולה להשתמש בכוס ל"הרמת כוסית" בתור גביע, זה הפיתרון הכי יצירתי שהצלחתי לחשוב עליו. ספרים בעברית כמעט ולא קיימים משום שהרוב הגדול הם בעצם תרגומים צולעים ולא מספקים לדברים וזאת טעות להתחיל משם לכן יש צורך לשפר את האנגלית או לקנות מילון מקיף ולהתחיל לקרוא באנגלית.

תשובות:

מזבח - את יכולה להכין אחד בעצמך, או לקנות שולחן כלשהו שיתאים. כמו כן, בקיטרו מוכרים מעין "שולחנות ניידים", את מוזמנת לקפוץ ולראות במה מדובר. פעמון - בכל חנות מיסטיקה, מזרח רחוק, וחנויות "שמונצעס" למיניהן. גביע - את יכולה לקנות גביע לקידוש למשל, יש כאלה גם בלי ברכת היין עליהם. גם חנויות לדברי עתיקות - רק שימי לב באיזה חומר מדובר, כדי שתדעי אם אפשר לשתות ממנו או לא. פגיון - שוק הפשפשים ביפו, בכפרים הדרוזיים, בחנויות מתנות לגברים (וכן חנויות מזרח רחוק למיניהם וגם "בראשית"). ספרים בעברית - סטימצקי, חנויות ספרים, חנויות מיסטיקה (ובהחלט גם בקיטרו).

Pagra Baleben

New member
../images/Emo80.gif

ראיתי בלגבר פיגיונות ממש יפים, יש גם ב80 וב100 זה די זול יחסית

למעלה