שיריה

New member
../images/Emo41.gif

לפעמים אני מרגישה כאילו אני מפסיקה כאילו אני פחות חולמת, פחות מאמינה. כי ראיתי את הצד הפחות אמיתי של העולם, כי נפגעתי. ומשהו בי איבד מהאמונה שלו בעולם, בבני אדם. כי משהו התעקש בי להתחספס. כי משהו בי אבד. אני לא רוצה ללכת לשם בלי אותה אמונה. אני עוצמת עניים ויודעת שכל מה שאני זאת עבודה קשה. ויודעת שהיא עדיין קיימת בי יודעת שאני שוב רוצה למצוא אותה. ויודעת שאני יכולה. אפשר לנשום עמוק לפרוש ידיים לצדדים להקשיב לקול הרוח, הרוח הפנימית ולקפוץ להמריא... לאן שהרוח תלך שם אני. לא לעצור לרגע לא לפחד לא לחשוש הרוח נושבת ואתה אני. כי המרחב הזה, זאת אני.

את

כל כך מזכירה לי מילים שכתבתי פעם לי לעצמי במחברת משלי ימים וחודשים שתהיתי איך מחזירים אמונה איך אני מחזירה אמונה שלי בבני אדם ולאט תוך חוויות החיים זה קורה מעטים הם האנשים הראויים באמת ויש הפתעות טובות בחיים עבורם שווה לפרוש ידיים לצדדים לנשום אותם עמוק פנימה ולתת למרחב להכניס בך עוד נשימה. אני חושבת שאת טובה לעצמך ולכן חושבת שעבורך השמיים הם גם לא הגבול..

moran500

New member
../images/Emo20.gif

כל פעם שאני קוראת תגובה או מכתב שלך יש לי הרגשה של רוח ומים ואמונה ואהבה... זאת את!

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

לפעמים המילים שלי נאלמות דום מול הכתיבה שלך אז הפעם הבאתי את המילים שלך ..... "התנערי מעפר קומי לבשי בגדי תפארתך עמי על יד בן ישי בית הלחמי כבוד ה' עלייך נגלה " "התנערי. התנערי מהגשמיות היום-יומית מהשקר, ממראה העיניים. מעפר קומי מעפר האנוכיות לבשי בגדי תפארתך התקשטי, לבשי בגדייך היפים אז יוקל עלייך לראות את פנימיותך הטובה הביטי לאורות האלה הניגלים מבעד לנרות לאורות האלה הנגלים מבעד הנשמה האמיני והביטי כבוד ה' עלייך נגלה. "
הביטי באור הפועם בקרבך הוא לעולם אינו אובד .. שבוע טוב ילדונת

למעלה