../images/Emo142.gif

גו'לי מתוקה ... אין לי מילים להגיד לך .... את בעצמך נשמה טהורה עם כ"כ הרבה רצון אהבה ואיכפתיות .. אהבה שלך , האנרגיה ששלחת לי עשתה לי טוב... גו'ליה יקרה .. אני עדיין לא מלאך אני בידיוק כמוך.. איכפת לי מאנשים .. כמו שלך...

אם רק ההיתי מצליחה לנחם

אני יודעת ששום מילה לא בידיוק תנחם אותך... אך... מה שאני יכולה להגיד.. זה שאני כול כך מבינה אותך... מבחינת כול המצב הזה... שאת לא מבינה למה דווקא את נמצאת בראש הסיפור.... זה דיי קשה להבין למה דווקא לנו קורה כול המצב... הזה... אך... חיבים להתמודד... להחזיק חזק בחיים ולהמשיך... בידיוק כמו שאת רוצה שלאמא שלך.... יהיה כוח... כוח להמשיך... למרות כול המכשולים הללו... למרות כול הכאבים הללו.... למרות כול הסבל הזה... אני מבינה אותך כול כך... שרק הזיכרוןשל אבא מבית החולים גורם לך להרגיש כול כך רע... ועכשיו... כשאמא נמצאת שם מונחת באותו מקום וכשהיא גיבורת הסיפור... אז זה כול כך קשה להגיע לשם... לתת יד ... לנסות לחזק... הריי את בעצמך... שבורה... מהזיכרון וממה שאת חווה עכשיו... אני כול כך מבינה את כאבי הלב שלך... אך את... את... מלאת הכוח... שלא ניתן לתאר... חייבת... חיבת את זה לעצמך... להחזיק חזק חזק... ולהמשיך... להמשיך... כשאת מובילה את אמא... כשאת עוזרת לה... כשאת יושבת לידה... ומחזיקה את ידה בחוזקה... ואומרת כמה יקרה היא לך... הבנתי ממך... שאת דיי מרגישה לבד.. בכול הסיפור הזה... למרות שיש לך אח... את אולי מבינה ואולי לא... בני האדם הם שונים... יש כאלה שמבינים עינין... ויש כאלה שלא.... יש כאלה שמנסים לעשות הכול לנפש החולה... ויש כאלה שמנסים להדחיק... את חיבת להבין... שגם אחיך אוהב את אמא... שגם אחיך דואג לה... אך קשה לו להגיע לשם... בישבילו זה כמו אש הר גבוהה גבוהה... שאולי הוא מנסה לעלות ותמיד נופל... אי אפשר לשפוט אותו... מבלי לדבר על זה... לעזור לו... את... תפקידך... לדובב אותו לדבר... על אבא... על אמא... לבכות... גם לבנים מותר... לחבק חזק חזק... ולהחזיק יחד גם את אמא... כי זה מה שאתם עכשיו... תסבירי עד כמה את מרגישה בכול המצב הזה לבד... אני בטוחה שהוא רק צריך עזרה לעלות לראש ההר... הוא לא רוצה להיות שם... איפה שהוא נמצא עכשיו.... (תמיד אמרו לי שבנות הרבה יותר אמיצות ושורדות וזה נכון... בנים מחפשים לברוח מהמציאות והבנות לעומת זאת מנסות... להתמודד כמה שאפשר) מקווה שיהיה לך את האומץ... להיכנס ... ולחזק... את אחיך ואת אמך... כמה שזה קשה לקבל את עכשיו... השורש הזה... שצריך להציל את כולם... גם את האח... תישמרו על עצמך... אני יודעת איזה סבל זה... תישמרי על אמא... אני יודעת כמה היא יקרה לך... תישמרי על אחיך... בכדאי שהוא יתן לכם את הכוח להמשיך... בהצלחה... וחיבוק ענק ענק... שישכיח לפחות לשניה את כול צרות הלב.... שלך לתמיד!

|סביו|

תתפלאי אבל הצלחת לנחם אותי ואפילו לעלות לי
... אחי היקר , זה לא שהוא לא רוצה להיות איתנו פשוט הוא כרגע עובד רחוק מהבית ואין לו את האפשרות להגיע . למעשה הוא אפילו לא יודע מזה , אנחנו לא רוצות לעשות לו רע שירגיש שהוא חייב לחזור הביתה מהר ... ולהגיד לך עוד משהו ... הוא כן מראה איכפתיות ואהבה לאימי אפילו יותר ממני . הוא בחור לעניין ... זכיתי במשפחה טובה ! תודה מתוקונת לנסות לעשות לי הרגשה טובה , ולהבין על ליבי .. תודה

../images/Emo41.gif

תודה אנשים יקרים על האיכפתיות .. הרגשתי צורך להגיד תודה לכל אחת ואחד ממכם כי ראיתי שאיכפת לכם ורציתם להיות שם בשבילי ... אימי היקרה עדיין מאושפזת אני מקווה שהיום (א') היא כבר תצא היא מרגישה כבר ב"ה הרבה יותר טוב .. אני בטוחה שכל הברכות שלכם מה
עזרו ... ושוב פעם לכל אחת ואחד מכם

פייקו

New member
אתך בכאב ובדמעות - כן אני יודע על

מה את מדברת - לפני כחודשיים לערך נשמטה האדמה מתחתי(נו) ולקחה את מור אביזצ"ל ועכשיו אני רואה איך אמי כנר הולכת ודועכת ואף אני (אנחנו) אתה - אספי את הכוחות היי איתה כי הנותת כוח למרות שנדמה לנו כי זה הפוך למדתי(נו) זאת מאבי שהוא הבסיס הכוח השורש והחיים ולומדים זאת היום מאימנו שתחיה ואלוהים שבשמים יהיה בעזרתה ובעזרך.. אני לא מאמין שאני זה שמנסה גם בין השאר לעודד ולחזק - כשאני עדיין כבקבוק ריק מוטל זרוק בחושך ..

אור מאמי שלי...../images/Emo23.gif

יקרה כל כך. אני מתנצלת שלא הגבתי קודם. המחשב שלי בזמן האחרון "מקרטע". כל כך הצטערתי לשמוע יקירה. לבי איתך חומד. כתבת שם למעלה שלא יהיה לך את האנרגיות להודות לכל אלה שיגיבו להודעתך, ואני רואה שהגבת לכל אחד ואחת בדרך המיוחדת שלך. את נפלאה כל כך. קראתי את המילים שלך...."חיים שלי".. "יקרה שלי"... נשמתי יוצאת אלייך. הלוואי ומלים היו מספיקות כדי לרפא כאב ודאגה. ודאגה זה מה שיש בלבך עכשיו, הרבה דאגה. מבקשת מריבונו של עולם, מהאבא הגדול שבשמיים רפואה שלמה לאמא. רפואה שלמה מלאה ומהירה. מבקשת בשבילך שתוכלי לעמוד בכל המשא הזה, כי זה לא קל, אני יודעת, זה לא קל ואני כל כך מבינה אותך. אור, וזה מה שאת... אור..
לבי איתך

../images/Emo23.gif

"מבקשת מריבונו של עולם, מהאבא הגדול שבשמיים רפואה שלמה לאמא. רפואה שלמה מלאה ומהירה." - אמן
תודה על מילים כה נוגעות...

למעלה