../images/Emo41.gif

חיים שלי , יקרה שלי .... כואב לי הלב עליך , הנשמה שלי נקרעת מבפנים . כל נשימה שלך זהו מסיבה פנימית אצלי בתוך הלב . כאב לי אתמול להשאיר אותך ככה חסרת אונים, כואב לי גם עכשיו שאת שם לבד . בין כל המסדרונות הריקים .. הלב שלי אתך אמא . תחזיקי מעמד ,תהיי חזקה יש לך עוד 2 ילדים לגדל . אל תשאירי אותי ככה לבד . את עכשיו שם במקום הזוועתי הזה עם הריח הנורא הזה .קשה היה לי להישאר שם . חוויתי הכל מחדש . ראיתי את כל הזוועות של אותו היום . עד שלשום בלילה ניסיתי שלא להיכנס לבי"ח הזה . ידעתי שזה יעשה לי רע. את שכבת שם חסרת אונים ממש כמו אבא ז"ל ואז , אז הרגשתי איך הנשמה שלי מתהפכת מבפנים. הלכתי לפינה וכמו ילדה קטנה שפכתי הכל אחרי 7 שנים ידעתי מה חויתי אז הבנתי איך הדקה ההיא הייתה כ"כ חשובה כשראיתי את אבא עוד בהכרה . שלשום הרגשתי הכי לבד שבעולם , הבן שלך, אחי היקר לא היה לידנו היינו אני ואת נגד כל העולם . בשעה 19 בערב החשתי אותך לבי"ח עם אבן על הלב , יודעת שיהיה קשה לי לעבור הכל מהתחלה . את יושבת שם וסובלת , לא יכולה לנשום ואני קפואה במקום , מקבלת דה ז'ה וו ורואה את אבא ז"ל איך שהוא שכב שם על המיטה באותו יום באותו חדר מיון . כמוך חסר אונים .. איזה סרטים רצו לי בראש , לא רציתי להיות שם לא יכלתי יותר . ברגע שהכניסו אותך למחלקה פשוט נתתי לך נשיקה על המצח אמרתי לילה טוב ועפתי משם . לא יכלתי להישאר עוד רגע אחד במקום הזה . אמא שלי, חיים שלי אני אוהבת אותך החיים שלי לא יהיו אותו דבר בלעדיך . אני יודעת שאני לא בסדר אבל אני לא יכולה להיות שם יותר מידי . זה פשוט עושה לי רע. תסלחי לי .... היום במהלך כל הצום ישבתי לידך , ובקושי הוצאתי מילה . את לא יודעת כמה קשה היה לי להיות לצידך שם במשך 9 שעות ליד המיטה כל העבר רץ לי מול העיניים כמו סרט רע ... שבת מתקרבת , אני מעדיפה להיות לבד בבית . גם ככה הבן שלך לא יהיה איתנו הוא נסע רחוק . אני אבוא לבקר מבטיחה . אני אבוא ברגע שיהיה לי שוב פעם את האומץ להיכנס למקום המטיל אימה הזה ... אמא אני
אוהבת אותך
מתגעגעת המון ... אני .... תחזרי מהר , תהיי בריאה ...

אויש...

מצטערת על האורך והבילבול פשוט זרקתי את כל מה שהיה לי על הלב ... מצטערת אנשים יקרים שאני לא מגיבה להודעות שלכם , אני לא יכולה עכשיו לנסות לעשות טוב על הלב לאף אחד .. אני רוצה את השקט שלי ... אני קוראת אתכם בשקט , מגיבה לכם בתוך הלב ..
...

Flame

New member
../images/Emo23.gif

קראתי את ההודעה שלך, לא יכולתי שלא להגיב אני מבינה בדיוק איך את מרגישה, ואני ממש מקווה שאמך תבריא.. ושאת בעיקר, תשחררי זכרונות כאובים
פשוט שחררי, המשיכי.. אל תכאיבי לעצמך.. חישבי בצורה חיובית, וכמובן שאני יודעת שלעיתים צריך המון כוח נפשי בכדי לחשוב בצורה חיובית...
את צריכה להאמין שאמך תבריא, אל תריצי לך את הסרטים ואת הזכרונות הכאובים..האמיני לי, שכך תעזרי לאמך מאוד! קשה לי להסביר למה אני מתכוונת, אבל את פשוט חייבת להבין שאמא היא לא אבא, ושאמא שלך יכולה לצאת מזה..
אבל את בראש ובראשונה צריכה להפסיק להחזיר את זה אלייך,תפסיקי לענות את עצמך בזכרונות האלה... המשיכי הלאה
לפעמים קורים דברים בחיים, וגם אם נראה שאין להם כל סיבה.. האמיני לי! לכל דבר ולכל אחד יש זמן,סיבה ומקום.. לפעמים הצער החרטה והאינטנסיביות שבחיים משתקים חלק מאיתנו.. ואנחנו פשוט לא מוכנים להמשיך הלאה(בקשר לאבא שלך).. אבל את צריכה להאמין שהכל יסתדר עם אמא שלך.. גם אם זה מעט קשה במצב הנוכחי
אני מקווה שהכל יסתדר בשבילך, שתרגישי טוב ושאמא תבריא

../images/Emo142.gif

תודה מתוקונת... אני לעולם אזכור את דבריך "אנשים לעולם לא ישכחו מה שגרמת להם להרגיש..." נתת לי הרגשה טובה , תודה

moran500

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif

אורו'ש! החלמה מהירה ורק טוב!!!! אני לא רוצה לדמיין אפילו את אמא שלי במצב כזה... קבלי
זה בטח לא יעזור אבל שווה לנסות אל תחזבי עלינו, תתרכזי באמא שלך!! תחזרי אלינו מהר עם אמא בריאה ושלמה! אוהבים
אותך!

../images/Emo142.gif

מורנו'ש את תמיד אומרת שאין לך את המילים הנכונות להגיד .. ובכן , הפעם שיחקת אותה . אמרת את המילים הנכונות בזמן הנכון .. וה
שלך עשה המון .. תודה

ה מוזה

New member
תני לנו לנסות לעשות לך קצת קל בלב

ואת שנותנת ומפזרת כאן ימים ולילות מילים חמות ואוהבות , חיוכים , אוזן קשבת אהבה ותשומת לב - לא צריכה להתנצל .. פעם זו את פעם אלו אנחנו שזקוקים להקלה , למילה מבינה .. יקרה שלי גם אם אנסה למצוא את המילה הכי מתאימה לא חושבת שאצליח כאן במילים לבטא עד כמה אני מבינה את הקושי העצום שלך לרצות להיות שם עם אמא כל שניה ..והרצון לברוח מאותו מקום שמעלה ומציף מחדש את הכאב הישן , את המראות את הדמעות .. להרגיש שהשארנו שם חלק מהלב כאן אומנם זהו בית וירטואלי ..אך הוא בית לכל דבר ויש את הזמנים שצוחקים , שבוכים ..וששותקים . בכל ליבי מאחלת לאימך רפואה שלמה ושתשוב במהרה הביתה ולך , היי חזקה .. איתך - בשתיקה , במילים , בדמעות שלך מחבקת אותך בליבי יש לך פה בית אור הירח יקרה הרגישי חופשי לשחרר כאן ..גם את הדאגה הדמעה והקושי

../images/Emo142.gif

מוזה יקרה.. מילים אין לי להגיד לך .. רק תודה ענקית על המילים שלך שמרגשות אותי והבית שנתת לי ... תודה אחות יקרה ..

שיריה

New member
../images/Emo23.gifאור...

את בטח יודעת שהרבה אין לי מה להגיד... רק להתפלל שאמא תצא כמה שיותר מהר מהמקום מטיל האימה ותהיה בריאה ושלמה. את יודעת שאנחנו פה תמיד בשבילך. כמו שמוז אמרה, גם בית וירטואלי זה בית. מתפללת ואוהבת אותך.

../images/Emo142.gif

אוהבת אותך גם ...
תודה על האיכפתיות והנתינה האין סופית שיש בך ...
תודה לך שאת שם בשבילי ...

תני לי במסר את השם

בס"ד אני בחור דתי וכברור אני מתפלל כל יום והולך לקברות צדיקים ולצדיקים חיים, אם תתני לי את שם אמך ושמה (לדוגמא: רבקה בת שרה) ואשתדל (בלי להתחייב) להתפלל כל יום לבראותה

free soul

New member
החלמה מהירה!!../images/Emo57.gif

אנו, בשם הפורום הזה מוסרים לך החלמה מהירה לאימך ושתצא מהבית החולים כמה שיותר מהר!! טיפ טוב אלייך ביום השבת: מתי כשאת מדליקה נרות שבת, תתפללי לאימך שתרגיש טוב ותעבור רק ימים טובים. שיהיה בהצלחה!; אנחנו מחזיקים לה אצבעות.;

../images/Emo142.gif

מתי כשאת מדליקה נרות שבת, תתפללי לאימך שתרגיש טוב ותעבור רק ימים טובים.~~~~~~~> וכך עשיתי ... תודה על הטיפ הנפלא.. היה לי טוב לדבר עם "ההוא למעלה" .. תודה על האיכפתיות ...

........

אני רוצה לקחת ממך את הכאב שת מרגישה ולהעביר אותו אליי.. רק גדי שתרגישי טיפ טיפ טיפה יותר טוב. מה שלא יהיה וכמה שהדרך קשה אני מקווה שתהיי חזקה מספיק. תרגישי חופשי לבכות ולהישפך, אף אחד לא מצפה ממך לשום כוחות על מיוחדים בזמנים כאלו. שאמא תרגיש טוב ותצא משם חזקה יותר. חיבוק דב ענקי ממני אל שתיכן.

../images/Emo142.gif

אוי מתוקה ... אל תיקחי ממני את הכאב . אני בטוחה שגם איי שם יש לך אי אלו בעיות למה לך להכביד על עצמך?!
תודה על על החיבוק החמים והאיכפתיות ...

dance of life

New member
לראות מכתב שלך

וישר לקרוא ולהיות מרותק למילים שלך בהערצה ירח, אמא שלך, וכל אחד מסביבך, יהיה בריא מהעובדה שאת לידו ולצידו. האהבה הטהורה יכולה לשנות עולמות ולחולל ניסים שלא נשמע עליהם מעולם. ואהבתך לאמא שלך היא כזאת - היא טהורה והיא תמימה והיא למעלה מהכל - אהבה. והיא התרופה הטובה ביותר ואהבתך היא הנס והברכה של הסובבים אותך את מלאך על פני האדמה, אמרתי לך את זה כבר ולא אפסיק להגיד. *אוהבת כל כך כל כך* מחבקת אותך בכל רגע ורגע, מחזקת מחזקת... ג'וליה.

למעלה