שיריה

New member
../images/Emo41.gif

ודווקא את המכתב הזה אני רוצה לכתוב לך, לא רוצה לחשוב מה תחשבי אם במקרה תקראי אותו... אם במקרה תדעי שזו את... כשנעלמת לכמה ימים, תפסתי את עצמי חושבת... עד כמה הוקל לי... אפ'חד לא ישב לי על הווריד, אפ'חד לא בחן אותי, אפ'חד לא שפט אותי על הדברים הקטנים. הרגשתי כמעט, שאני מסוגלת שוב לעוף, כמעט... כי את לא היית הגורם היחיד שמנע ממני לעשות את זה. וגם לא העיקרי. אבל בכל זאת... הוקל לי... ואז... אז נעלמת לי לגמרי מהנוף, ומצאתי את עצמי, דואגת לך כל כך... מצאתי את עצמי מתגעגעת.... לא היה לי עם מי לשחק "שתיקות רועמות" לא היה מי שאני לא אדבר איתו, אבל ישמח שהוא לידי. אם הייתה לי עכשו את יכולת הבחירה עם מי להיות. בלי שאלה, הייתי בוחרת שוב אותך. לא בגלל שעבדנו כל כך נהדר ביחד, פשוט כי לא. בגלל שזו היתה הדרך היחידה כנראה בשבילי, להכיר את האדם הנפלא שאת. למדת אותי דבר חדש על עצמי, אבל ילדה... רק אנשים רגישים מסוגלים להבחין באנשים רגישים. ואחרי הכל, סוג מסוים של פרידה, תודה על שהיית לתקופה מסוימת חלק מחיי..

ה מוזה

New member
נוגעת במילים ..

אין לי ממש מה להגיב על זה כי יש פה כל כך הרבה ,בכל שורה בכל מילה ובין השורות כל מה שיכולה לומר - שאהבתי את מה שקראתי במיוחד את "לא היה לי עם מי לשחק "שתיקות רועמות" לא היה מי שאני לא אדבר איתו, אבל ישמח שהוא לידי" זה קצת הזכיר לי מישהי אחרת כשבמקום להגיד "תנו לי יד " אז היא שותקת ומצפה שיבינו את השתיקה ואולי מה שכתבת בסוף הכי אהבתי "רק אנשים רגישים מסוגלים להבחין באנשים רגישים." אולי זו תשובה לדמעה הטובה השקופה אני לא יודעת למי המכתב הזה ובכל זאת אני מודה עליו כי נתת לי בו גם אם לא התכוונת הרבה חומר למחשבה .. בסוף הגבתי ,אה? סוג מסוים של פרידה .. "התחלות הן גם סוף של תקופה חולפת " אני מקווה שהיא כן תקרא את המכתב חושבת שכתבת שם מילה כל כך חשובה "תודה על שהיית לתקופה מסוימת חלק מחיי.. " לילה טוב ושבוע טוב

יקרה שלי..../images/Emo13.gif

יש מצבים שאין לי מילים.. כמו עכשיו. אבל לקרוא אותך זה כמעט תמיד לצלול בתוך ים של רגשות ורגישויות... ועכשיו אני קולטת כמה היית חסרה כאן... קטפתי לך

../images/Emo41.gifמקסימונת../images/Emo41.gif

איך שאת מגיעה לתובנות... אנחנו מבינים ומעריכים דברים רק אחרי שהם "נעלמים" מחיינו רק אז אנחנו מבינים ש"העלוקה" הזו שלפעמים הייתה לנו על הוריד היא הייתה לנו למעשה לעזר .. היא הגיעה עשתה את עבודתה בעולם , ועפה לדרכה להמשיך להיות לעוד מישהו אי שם בעולם.. ולך נשאר זיכרון מתוק של עוד .. תרשי לי לצטט אותך:
"ואז... אז נעלמת לי לגמרי מהנוף, ומצאתי את עצמי, דואגת לך כל כך... מצאתי את עצמי מתגעגעת.... לא היה לי עם מי לשחק "שתיקות רועמות" לא היה מי שאני לא אדבר איתו, אבל ישמח שהוא לידי. אם הייתה לי עכשו את יכולת הבחירה עם מי להיות. בלי שאלה, הייתי בוחרת שוב אותך"

למעלה