שיריה

New member
../images/Emo41.gif

"לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב, עוד תלמד לתת לתת... "

שיריה

New member
....

נראה לי שמה שרציתי להגיד בשיר הזה, היא על מהות הנתינה. איך שאני רואה אותה, ואיך שהיא באמת... מן רגע של פסימיות שנחת עלי, ואולי האופטימיות תמריא בחזרה... אחרי שמאמינים בכל הסיסמאות של אהבה ונתינה, וסליחה וכל הקלישאות האחרות, אחרי שמורידים אותם נשאר רק שלד ערום וחשוף וחסר הגנה. חסר הגנה. אמון... משהו פה דיבר על אמון ? אמון זה משהו טוטאלי. הוא חייב להיות לא ? וקטע שכתבתי פה כבר כמה פעמים של נדב שלמה שדווקא את ציפור הנפש אתה לא יכול לתת בעירבון מוגבל. כי היא תובענית הציפור הזו... לפחות הציפור שלי... ויש אהבה אחת והיא אהבה עד כלות, ונאמנות אחת והיא נאמנות עד תום. אז בפעם הבאה... תלך עם זה לאט לאט... לאט לאט...

אמון הוא טוטאלי...

כאשר מאמינים באלוקים. שיריה, בני אדם אינם מושלמים. ואולי חלק מההתבגרות היא לדעת זאת... בני אדם אינם מושלמים!! הם יכולים לפגוע. זה אינושי. אבל מי שרוצה לחיות באמת, חייב לדעת שעליו להחשף גם לפגיעות, גם לכאבים. עם הזמן לומדים לקבל בני אדם מבלי לצפות מהם להיות מלאכים, ואז גם פחות נפגעים. עם הזמן...
לילה טוב

שיריה

New member
ציפור הנפש...

הבעיה היא שאת ציפור נפשך אינך יכול לתת בעירבון מוגבל ודווקא היא כל כך פגיעה. וציפור הנפש היא זו שמכתיבה את עוצמת האהבה והנאמנות.. ולמרות העצות שנתתי לקולי יש אהבה אחת והיא אהבה עד כלות ונאמנות אחת והיא נאמנות עד תום ובכל זאת לך עם זה לאט לאט... (נדב שלמה) לעולם לא אצפה מאיש להיות מושלם, רק מעצמי אבקש לא לתת אותה בעירבון מוגבל... אנשים יכולים להיות לא מושלמים ובכל זאת האמון שלי בהם יכול להיות טוטאלי... אלה לא דברים שקשורים אחד לשני... אבל אני יחשוב על זה... תודה.

ה מוזה

New member
אוי .. שיריה יקירתי

כמה שקשה לי להגיב על זה ..קשה לי כי כל מילה שכתבת העירה את ציפור הנפש שעדיין מלקקת פצעיה בשקט הציפור הזו ,ציפור הנפש נולדה להעניק מעצמה ללא גבולות וללא תנאי היא לא ממש יודעת לגדול היא תמיד נשארת ילדה . וילדים מאמינים שאין רע ,ילדים מעניקים עד תום ובלי חשש .. אי אפשר לתת את ציפור הנפש בעירבון מוגבל .. קשה לה לפרוש כנפיים .. כשהיא אסורה באזיקים של עירבון מוגבל לפעמים אני חושבת אם הייתי יכולה להחליף את הציפור ,שלא תתיתן את אמונה הטוטאלי ..אולי הייתי דומעת קצת פחות , אולי מלקקת קצת פחות פצעים כשציפור נפש מתרסקת לה .. זה כמו אלפי כוכבים שכבים להם . המחשבה חולפת לה - ציפור הנפש נשארת לה ,מעט חוששת הרבה כואבת לא הייתי מחליפה אותה או משנה אותה "אנשים יכולים להיות לא מושלמים ובכל זאת האמון שלי בהם יכול להיות טוטאלי... " לא ממש הבנתי ..את הקשר בין מה שאנשים יכולים להיות ובין מה שציפור הנפש שלך יכולה להיות.. ציפור הנפש שלך - היא שלך היא המהות העמוקה ביותר איך כתבת קודם ..היא התמצית שמעבר לקלישאות ואת זה .. אל תתני לאנשים או למה שהם לשנות * מקווה שרגעי הפסימיות יחלפו מהר וציפור הנפש שלך תחייך חיוך של ילדת תום ואהבה עד כלות *

אין לך מושג..

איזו צמרמורת עשית לי כאשר קראתי את השיר .. זהו השיר שהכי קרוב לליבי , כאילו ידעת בידיוק בזמן מתי להביא אותו..(בחודש הקרוב האזכרה של אבי ז"ל - 7 שנים!!!) עשיתי סרטון על אבי ז"ל והשיר הזה מלווה את כל הסרט/קליפ... אני מנסה כבר קרוב לשנתיים שלא לראות את הסרט , זה מביא לי כל פעם צמרמורת מחדש ,נכנס ישר לתוך הלב . הוא ידע כ"כ להעניק , לתת ולא סתם לתת ,לתת מכל הלב!!!! ובגלל זה הוא "נעלם" מהעולם.. בגלל הענקה שלו.. ובכל זאת אני דוגלת במשפט שחותם כל תגובה שלי.. שיריה , לתת זו התכונה הכי הכי נפלאה בעולם , היא מהות העולם. נכון לפעמים אנשים לא יודעים איך לקבל או איך לתת .... אבל את עשית את שלך מבלי לחכות לחזרה.. תודה שיריה , אולי בזכותך אני אשב בקרוב ואראה את הסירטון אחרי כ"כ הרבה זמן...

שיריה

New member
../images/Emo20.gifאור הירח היקרה...

מקווה שתמצאי את הכוח לצפות בסרטון, ולהתמלא ברגשות של אהבה ושמחה על שזכית להיות בתו של איש כ"כ נפלא.

למעלה