שיריה

New member
../images/Emo41.gif

אני רוצה לרקום בעדינות, לרקום מילים של אהבה וסליחה. לרקום מנגינה שקטה של אמונה. אבל אז מגיע הכעס וחוסר הוודאות שמאיים להרוס את כל מה שרקמתי עד עתה. והוא הורס כל מיני חלקות טובות שרק מצאתי. ואני כל כך רוצה להוציא אותו מהמשחק. להגיד "פוס" אני לא מוכנה להמשיך ככה! אבל אתה אומר לי שבלעדיו זה לא אנושי. שהכעס וחוסר הוודאות הם חלק מחוקי מהמשחק והמטרה היא למצוא את הדרך הנכונה איתם. ביחד עם הכעס וחוסר הוודאות לרקום את המנגינה הנכונה. ואני אומרת שאם אנחנו כבר מדברים, אז אני מבקשת סליחה שבפומבי עזבתי ערך שאני מאמינה בו, הייתי חלשה. ואני לא שומעת את התשובה אבל משהו בי אומר שסלחת. כי אני יודעת ומבינה מה היא בשבילי הדרך הנכונה. ואז אני מבקשת שתתן לי את הכוח, בשבילך. לא ליפול שוב. גם כשהנפילה רכה כל כך. היא עדיין נפילה.

ה מוזה

New member
תפילה

ההבדלים בין שלווה, אומץ לב וחוכמה / רודיארד קיפילינג הענק לי אלוהים את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכול לשנותם. אומץ לב לשנות את הדברים שאני יכול לשנותם. וחוכמה לדעת תמיד להבדיל בין אלה לאלה...
המילים שלך העלו בי את המילים של קיפלינג..

שיריה

New member
די... זה המילים של קיפלינג?

אני מכירה אותם כבר 70 שנה בערך... וחשבתי שאיזה רב אחד כתב אותם... תודה מוז.... אני יזכור אותם... אקח אותם איתי לדרך.

המנגינה..

אני מקווה שתלכי על פי מנגינת לבך ותהיי שלמה עם עצמך!!! אני מקווה שחוסר הוודאות שלך והכעס יעלמו ותצלחי לרקום לעצמך משהו נפלא!!! ואני מקווה שיהיה לך את הכוח לעמוד איתנה ויציבה .. אני מקווה.. ערב קסום

למעלה