ךלחי

New member
דרושים אלקטרונאים בתחום הלייזר...

לפרוייקט ייחודי בתחום מדידת טווחים ע"י לייזר. שכר מעולה עבודה מיידית.

hacker2003

New member
דרושים האקרים

אני מחפש שותפים לפיתוח פרוייקטים בתחום אבטחת מידע באינטרנט. אם הנך מעוניין, נא שלח לי דוא"ל עם הניסיון שלך בתחום. לא קו"ח. [email protected]

guynils

New member
לכל הרוצים יש לי רעיון.......

קורות החיים שלי למעונינים http://guy-nils.ath.cx אני צריך אנשים מחשבים מובטלים להקמת חברה רצינית שקמה מאפס אין לי מימון אבל יש לי חלום. עשירים לא באים אז אתם תבוא אין לי כסף,אני לא עשיר,אבל יש לי מטרה יפה לתחום מיוחד שאני יודע אותו ממש טוב. לפני שאתם שופטים אותי בבקשה ממכם לצלצל אלי 050-223559 אפשר עד 12 בלילה. זה מה שאני צריך: 1.תכנתנים מובטלים 2.אנשי רשתות תותחים שלא עובדים כבר כמה זמן 3.בעלי יכולת שלא הצליחו עדין למצוא עבודה בשוק המחשבים 4.נושא מענין וספורטיבי 5.תכנן SQL 6.תכנן ASP.NET שנית אני אומר זה מטרה מיוחדת ולא רק מסחרית אנו לא עובדים אז למה לא ביחד נעשה משהו ממש מיוחד ומשם יצמחו כנפיים

yanivib

New member
לסטרטאפ בהקמה דרוש:

תוכניתן מנוסה ,2-3 שנות נסיון בתחומים הבאים: * C++,MFC,WIN32API,ATL * הכרות עם שיטות Web Crawler - חובה ! * יתרון לבעלי ידע באחד מהתחומים הבאים: Visual Basic,SQL. * בעל ראיה מערכתית ומוטיבציה גבוהה להשקיע. קורות חיים לשלוח לכתובת: [email protected] רק פניות מתאימות יענו.

shed

New member
דרוש גרפיקאי/ת

אני מחפש גרפיקאי/ת לפרוייקט חד פעמי, שכולל עיצוב אתר, עיצוב gui של תוכנה (הן מבחינת look and feel והן אייקונים וכו´). דרישות סף: 1. בעל אפשרות להוציא חשבונית מס. 2. נסיון או לפחות תיק עבודות שאוכל לראות. סדר גודל של הפרוייקט: כשבועיים עד שלושה. שכר הולם והוגן מובטח לפרטים נוספים: [email protected]

Korben Dallas

New member
דרושים מתכנתים בעלי ידע ב- Java

לפרוייקט בתחום המשחקים הסלולרים דרושים שותפים בעלי ידע וניסיון ב- Java/J2ME. מתאים גם לסטודנטים! נא לשלוח קורות חיים ל: [email protected]

מחפש...

לצערי אין לי הצעת עבודה למשרה אבל לעבודה קטנה של בניית אתר פנימי לחברה... אני מחפש מישהו שיכתוב אתר קטן לחברה שלנו ויהיה אתנו אח"כ בקשר לצורך תחזוקה שלו לפי הצורך. אפשר לפנות אליי במסרים.

assafsia

New member
לחברת סטארט-אפ דרוש מנהל פיתוח

אם אתה ממתין בבית לטלפון שיצלצל, או שאתה יושב מתוסכל מאחורי מסך ויש לך קוצים בישבן. אם אתה יזם בנשמתך ובעל יכולת לדחוף דברים קדימה. ואם ביכולתך לעבוד תקופת מה ללא שכר בתמורה לאחוזים נדיבים בחברה עם פוטנציאל הצלחה ממשי, המודעה הזו מיועדת לך. חברה חדשה ומלהיבה בתחום המסחר האלקטרוני מחפשת איש פיתוח רציני שרוצה להפוך מבורג לגלגל שיניים. אנו זקוקים לאדם שמסוגל להוביל את פיתוח מערכות המחשב בחברה (בסביבת אינטרנט) משלב האפיון ועד לשלב הפעלת המערכות ותחזוקתן. מה אנחנו דורשים: ============ תואר ראשון ומעלה במדעי המחשב או תואר רלוונטי אחר. ניסיון של כשלוש שנים לפחות כראש צוות או בתפקיד מקביל/בכיר בחברה גדולה (הווי אומר מכיר נוהלי עבודה מסודרים). ניסיון בכתיבת מסמכי פיתוח - שימוש בכלים מתקדמים לניתוח. ידע וניסיון במסד הנתונים Microsoft SQL Server. היכרות עם Oracle תהווה יתרון. בקיא ובעל ניסיון באבטחת מידע באינטרנט. נשאיר לך להציע את כלי הפיתוח הרצויים. מה אנחנו מציעים: =========== ניסיון בייזום והקמה של צוות פיתוח עם פוטנציאל צמיחה (לא יסולא בפז - ייתן לך קידום ממשי במעמד המקצועי). פיתוח מ-Scratch מערכת מורכבת ומעניינת עם הרבה מקום ליצירתיות ומחשבה. הזדמנות להשתלב בחברה בהתהוות ולהשפיע השפעה מכרעת על כל נושאי הפיתוח בחברה. מתאים לך? שלח לנו קו"ח ונשמח להיפגש. מכיר מישהו שהתפקיד תפור על מידותיו המקצועיות? שלח לו את ההצעה. תשובה מהירה מובטחת לכל פניה. קו"ח למשלוח: [email protected] המודעה מיועדת לגברים ונשים. הפניה בלשון זכר היא מטעמי נוחות בלבד.

vania

New member
לחברת הפקות דרושים

בוני אתרים בעל ידע ב html javascript ו פלאש עבודה מן הבית תשלום במקום לפרטים נוספים אפשר לפנות ב: email- [email protected] ICQ -174792160

ornata

New member
דרוש מתכנת דלפי

לעבודה זמנית במישרה מלאה, דרושים מתכנתי דלפי. העבודה בחברת היי- טק.(לקוח שלנו) בעלי נסיון , נא לשלוח קורות חיים לאורנה [email protected]

Bright_Star

New member
דרושים

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אך בכל אופן הנה הדרישות: 1. אחראי טכני - ידע מקיף ב winnt4 ו win2k, רשתות תקשורת וטכנאי PC. ידע בפיירוול, אינטרנט, גרפיקה ותכנות יכולים לעזור לשפר את הסיכויים. אין צורך בתעודות מפוצצות, תוארים ודוקטורטים, אלא רק ידע טכני ונכונות לעבודה תכלס בשטח. (או על המחשבים ליתר דיוק). העבודה היא במישרה מלאה באזור המרכז, כולל יכולת להקפצה בסופש, חגים ומועדים לשמחה. 2. תכנת ++C לפרויקט הסבה זמני - ניסיון של כ 5 שנים. רקע בוידאו מומלץ. קו"ח יש לשלוח ל [email protected] סודיות מובטחת.

למעלה