lestatgirl

New member
חדשה..מן הסתם. ../images/Emo13.gif

שם:אטי גיל:18 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?איזה ליל שישי כשהייתי בכיתה ז' שידרו את ראיון עם הערפד, שהכרתי כבר, אבל רק באותה פעם ממש אמ.. ספגתי את כל העוצמה של הסרט. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?הכוח, היכולות. בד"כ כשבסדרות סרטים או ספרים מתוארים אנשים עם כוח יוצא מהרגיל הם הופכים לגיבורי על, פה הם פשוט חיים. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?בינתיים לא משהו מיוחד. סרט ערפדים אהוב ?ראיון עם הערפד ספר ערפדים אהוב?עדיין לא סיימתי את כל מה שרציתי לקרוא אז אני אענה על זאת בהמשך. סידרת ערפדים אהובה ?מונה הערפדית? לדעתי רוב הסדרות לא הצליחו להעביר את החלקים בתרבות הזאת שאני אהבתי במיוחד. דמות ערפדית אהובה ?אני חושבת שהניק שי מדבר בפני עצמו [פורום ראשון שבטח אני לא אצטרך להסביר את המשמעות שלו
] ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) זה אומר שהצעד הבא של תפוז יהיה להוסיף סמיילי של |ניבים|?

red violin

New member
היי

שם: K גיל: 16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? ממ, אנג'ל בעיקר. תמיד אהבתי אותם כי הם ככ גותים. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? כל החבילה. הם פשוט יצור האופל הכי סקסי ומסקרן. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? מכשפות [CHARMED STALE]. אהבתי מאוד את אילירה מאנג'ל. לא יודעת, קשה לי לחשוב כרגע על יצורים קסומים/מיתולוגיים ETC. סרט ערפדים אהוב? סרט? מלחמת האופל הראשון אני מניחה. לא ממש ראיתי הרבה סרטים. ראיתי חצי מראיון עם ערפד ולא ממש אהבתי =\. ספר ערפדים אהוב? לא קראתי. יש המלצות? סידרת ערפדים אהובה? BLOOD TIES ואנג'ל [כמה צפוי]. דמות ערפדית אהובה? קשה. אין הרבה ערפדות =\, אני מעדיפה ערפדות.

חדשה... ועונה..../images/Emo188.gif

שם: גברת פלפלת גיל: בין הזקנים של הפורום... כבר חציתי את 23... מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מגיל קטן התעניינתי בסיפורים ערפדיים... קראתי את דראקולה (הספר המקורי של בראם סטוקר) כשדראקולה חגג 100... זה היה כשהייתי בכיתה ח' לדעתי. בעקבותיו התחלתי לחקור על אגדות העם הרומניות שהביאו את דראקולה לעולם. ככה נכנסתי לעולם הזה.. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? הסקסיות והחייתיות עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? הערפדים תמיד בראש! סרט ערפדים אהוב ? ראיון עם הערפד ספר ערפדים אהוב? דראקולה סידרת ערפדים אהובה ?באפי דמות ערפדית אהובה ? ספייק מ"באפי". כן, אני לא אוהבת ערפדים מתוסכלים כמו לואי או אנג'ל..

E v i e

New member
אניאניאני D:

שם: ג'ני גיל: בקרוב 16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? הספר "פנדורה" של אן רייס. אבל בעיקרון תמיד הייתה לי חיבה לתחום. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את המסתוריות, הפואטיות והמראה. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? הרבה D: סרט ערפדים אהוב ? מלחמות האופל ספר ערפדים אהוב? vampire chronicles של אן רייס רוב הספרים סידרת ערפדים אהובה ? ^ דמות ערפדית אהובה ? מריוס ***-*** אני מוכנה להתחתן איתו ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) פירמוט T.T

Isengard

New member
ממ טוב

שם: ממש לא משנה גיל: 16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מאז שאני זוכר את עצמי מאוד אהבתי את המיתוס ותמיד התחפשתי בפורים לערפד... מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? אממ.. בעיקרון, פעם נמשכתי מאוד לכל הקטע האפל של הערפדים, היום אני לא ממש בקטע. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? מכשפים, טרולים, תסטראלים, אנשי זאב.. סרט ערפדים אהוב ? THE LOST BOYS... כי הוא פחות קיטשי ודרמטי מכל האחרים. ספר ערפדים אהוב? ההיסטוריונית. סידרת ערפדים אהובה ? הלסינג, וגם על זה אני לא מת. דמות ערפדית אהובה ? לסטט ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) אני אוותר

sonaku

New member
Moi~

שם:ים גיל:בקרוב 18 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? סיפורי ערפדים בילדות.. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את הסקס אפיל XD עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? חדיקרן~ סרט ערפדים אהוב ?ראיון עם ערפד ספר ערפדים אהוב?דרקולה סידרת ערפדים אהובה ?באפי דמות ערפדית אהובה ?ספייק XD ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

ייסאן

New member
../images/Emo210.gif|ניבים||עטלף|- WATASHI

שם:אליס גיל:22 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? משיכה טבעית. מאז ומתמיד, מילדות. ודם, כמובן. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?את העצמה, ההילה המיסטית מסביב ליצור הנ"ל, האגדתיות... ניבים, ערות בלילה, ודם...
עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? לא רואה ערפדים כיצורי אופל, יצורים פנטסטיים מועדפים-חדי קרן, אנשי זאב. סרט ערפדים אהוב ?"מלכת הארורים"(לא יודעת למה נתפסתי על זה) ו"ראיון עם ערפד"... גם "ממלכת האופל "חביב. ספר ערפדים אהוב?"ראיון עם ערפד" וכל הסדרה של אן רייס, "האפלה" סידרת ערפדים אהובה ?BLOOD+, Hitsuji no uta, Hellsing דמות ערפדית אהובה ?סאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(BLOOD+)

ייסאן

New member
../images/Emo210.gifוגם...

רולפליי /משחק משחק מומלצים-Vampire - The Masquerade Bloodlines שנים של קמפיינים בוואמפייר... אין על המשחק הזה, הכי כיף^_^

dsol

New member
יאי מגניב ../images/Emo9.gif נעים להכיר _../images/Emo189.gif

שם: דודי / סוש גיל: 19 וחצי + מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? אמממ שזה דבר מדהים בערך ? מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? המיסתורין עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? ה-פנטזיה שלי זה מלאכיות
סרט ערפדים אהוב ? לא יודע
ספר ערפדים אהוב? המנגה של HELLSING נחשבת לספר ? סידרת ערפדים אהובה ? מוונלייט ללא ספק... פשוט גאוני ומעניין ! דמות ערפדית אהובה ? הלוקרד מנצח בקלות את כל שאר הדומיות (HELLSING) ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

קרניjack

New member
נחמד לשמוע שעוד אנשים ראו מונלייט

בקומונה הגם ככה קטנה לא היינו הרבה.

red violin

New member
ראיתי חצי מהפרק הראשון

והשתעממתי. BLOOD TIES הרבה יותר טוב[בעצם גם הפרק הראשון של בלאד טייז לא היה משו =\]. [כמה עונות יש לבלאד טייז?]

קרניjack

New member
מונלייט הרבה יותר איכותי ומעניין

מקשרי דם...את חייבת להמשיך לראות לפחות עד פרק 4. סידרה
.

XDלילוש18

New member
הייייי

שם: ליהיא גיל:17 (באפריל 18) מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? אמממ סדרת ספרים של יומני ערפדים (לא של אן רייס ... שחכתי את הסופר ><) מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?אמממממ שאלו אותי כבר את השאלה הזאת אבל אף פעם לא מצאתי תשובה ... אני אוהבת הכול עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אלפים אפלים ודרקונים סרט ערפדים אהוב ? מלכת הארורים ... למרות שהספר יותר טוב (אני עדין צריכה לראות את ראיון עם ערפד) ספר ערפדים אהוב?אממממ לא היה אחד שהתכזבתי ממנו סידרת ערפדים אהובה ? קשרים אפלים ( שלצערי לא ראיתי את השני פרקים אחרונים) דמות ערפדית אהובה ? אמממ פנדורה ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) (אמממ הייתי שמה בשמחה אבל קרס לי המחשב ואיתו התמונות V.V)

היי

שם: דולב גיל: 16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? Vampire - The Masquerade Bloodlines [משחק מחשב] מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את השבטים והסוגים השונים. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? בתולות ים. סרט ערפדים אהוב ? - ספר ערפדים אהוב? - סידרת ערפדים אהובה ? - דמות ערפדית אהובה ? - ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

סייאון

New member
משפט מגניב ../images/Emo26.gif

שם: איגי גיל: 19 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? לא יודע, אני פשוט אוהב א תזה מאז ומתמיד. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את הכוח הטהור שלהם שנובע מהדם. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? דרקונים. סרט ערפדים אהוב ? ממלכת האופל והסרט דרקולה 2000 וההמשך שלו. ספר ערפדים אהוב? לא קראתי סיפריי ערפדים סידרת ערפדים אהובה ? לא מכיר סדרות ערפדים דמות ערפדית אהובה ? קיינן מהמשחק מחשב ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

Serpent Axis

New member
מעניין איך זה ייצא...

שם: טל גיל: אלפי שנים... אוקיי,22. אבל זה היה קרוב. <מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?> קומיקס, משחקי מחשב, ספרים והסתובבתי בטרנסילבניה בכל מני טירות עם סיפורים ואגדות אורבניות מעניינות. <מה אתה הכי אוהב בערפדים?> זה מעורפל והערפל יתפזר לאט לאט, למה לגלות את הכל בבת אחת? <עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?> אני אוהב פנטסיה באופן כללי, גדלתי בעיקר על יצורים שנחשבים "אפלוליים". פוליטיקאים הם יצורי האופל החביבים עליי ביותר!
<סרט ערפדים אהוב> קשה לי להגיד שראיתי אחד שממש אהבתי. לגרסא הקולנועית של "ראיון עם הערפד" היה פוטנציאל, אבל הוא לא ממש עשה לי את זה בסוף. הייתי אומר שThirty Days of Night היה אחד המטרידים שראיתי. <ספר ערפדים אהוב> "דרקולה" המקורי של בראם סטוקר. עוד לא קראתי משהו שבאמת הצליח להביס את ה"קלאסיקה". משחק תפקידים - Vampire: The Requiem ו-Vampire: The Masquerade. יש כאן עוד שחקנים, אני רואה? <סדרת ערפדים אהובה> עוד לא מצאתי אחת שאהבתי ממש. <דמות ערפדית אהובה> מלבד אלו שאני משחק בVampire, ראיתי פעם כמה גותים מוזרים שהעמידו פנים שהם ערפדים באמת ובתמים. אח"כ ראיתי עוד כמה כאלה בטלוויזיה בראיון - הם ללא ספק הדמויות האהובות עליי: אידיוטים בלי חיים שמוכנים לעשות מעצמם צחוק בשביל הבידור שלי.

למעלה