קרניjack

New member
../images/Emo41.gif שירשור הכרות../images/Emo41.gif

שם: גיל: מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? סרט ערפדים אהוב ? ספר ערפדים אהוב? סידרת ערפדים אהובה ? דמות ערפדית אהובה ? ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

../images/Emo27.gif../images/Emo219.gif

שם:
לוטנ~. גיל:
עוד חודשיים 13,לעזאזל. |: מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?
ממ,BLOOD TIES נחשב? מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?
לא יודעת האמת,זה כזה,מעניין. OO" עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?
-- סרט ערפדים אהוב ?
לא יצא לי לקרוא. סידרת ערפדים אהובה ?
BLOOD TIES.
MOONLIGHT. דמות ערפדית אהובה ?
--

the phantom fan

New member
../images/Emo24.gif

שם: יעל גיל: 16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? סיפור ארוך. התחיל בסרט "פנטום האופרה", משם לשחקן ג'ררד באטלר
, משם לסרט "דרקולה 2000" , ופחות או יותר משם לערפדים בכללי, וגם הייתה לי תמיד מעיין משיכה לז'אנרי הפנטזיה, האימה, המתח...שערפדים, ויצורי אופל נוספים לוקחים בהם חלק. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? בערך...הכל!
עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? חדי קרן, אלפים, קנטאורים...כמעט כולם. סרט ערפדים אהוב ? מלחמת האופל, ראיון עם הערפד, דרקולה 2000. ספר ערפדים אהוב? ראיון עם הערפד, ההיסטוריונית. סידרת ערפדים אהובה ? מונלייט
, קשרים אפלים. דמות ערפדית אהובה ? מיק סנט ג'ון

litaf1

New member
ג'רארד באטלר ../images/Emo99.gif

ממש רציתי לעשות אותו בפאנטום האופרה, ואז ראיתי את 300 |מזילריר|

the phantom fan

New member
300 (אמור להיות כאן סמיילי מאוהב, אבל אני לא

מצליחה להוסיף סמיילים להודעות)(וכאן סמיילי של שטן)

../images/Emo41.gifVampire Heart. ../images/Emo23.gif

שם: -- חן/האנה. D:
מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? -- זה התחיל בעיקר בעניין בבגדים ובתרבות הגותית, דאך זה גיליתי את העפרדים. היו גות' כמעט לא מדבר אליי, אבל האהבה לערפדים תמיד נשארה. אה, ואני אוכלת את הדם מהפצעים שלי מאז שאני בת 3 בערך. XD
מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? -- אני לא חושבת שאני יכולה למקד את זה לדבר אחד. זה שילוב של הכל ביחד. התרבות שהם, לפחות ככה זה משתמע, חיים בה.
עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? -- אנשיזאב.
אבל זה בעיקר כי אני כלכך מושפעת מה"פ שזה כואב.
סרט ערפדים אהוב? -- היחידי שלצערי יצא לי לראות, ראיון עם עפרד. בראד פיט כלכך התעלה על עצמו שם.
ספר ערפדים אהוב? --
.
סידרת ערפדים אהובה ? --
.
דמות ערפדית אהובה ? --
.
ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) --
. אמ, ברמת העיקרון אני כאן כי אני רוצה להכיר יותר. אין לי הרבה ידע קודם חוץ מהבסיס. ^^

jack 1

New member
שלאלוםלום

שם:שלומי גיל:גדול מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?באפי כמובן מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?ניבים דה. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?ת'סטראלים נחשב?
סרט ערפדים אהוב ?ראיון עם הערפד ספר ערפדים אהוב?יומני הערפדים(אני יודע שהוא קיטשי אבל עדיין) סידרת ערפדים אהובה ?באפייי!!!! דמות ערפדית אהובה ?לסטט ותמונה ערפדית, מי שרוצה:לא רוצה

Up To No Good

New member
להלהלה

שם: מור גיל: 13 וחצי [לא בדיוק חצי, עוד חודשיים 14
] מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מונלייט?
מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? לא יודעת ממש להגיד משהו אחד P: עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? הוביטים, אלפים ואנשי זאב ^__^ סרט ערפדים אהוב? לא ראיתי ספר ערפדים אהוב? לא קראתי סידרת ערפדים אהובה? מינלייט
, הדבר היחיד שראיתי P: ~בורה~ דמות ערפדית אהובה? מיק סנט ג'ון XD ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

CyboriaN

New member
עד שכתבתי תגובה ארוכה תפוזונע מחק לי

אוף עכשיו הכל מהתחלה שם: נוריאל גיל: 20 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? לא יודעת.. אני מניחה שזה דבר בלתי נפרד מלהיות גותי XD מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את הניבים עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אממ לא יודעת סרט ערפדים אהוב ? אני מניחה שראיון עם ערפד.. למרות שיש מלא סרטים ממש טובים ספר ערפדים אהוב? אין.. לא יצא לי לקרוא ספר על ערפדים סידרת ערפדים אהובה ? קשה לי להחליט בין באפי, אנג'ל ובלייד דמות ערפדית אהובה ? Kei הדמות של HYDE בסרט Moon Child..

../images/Emo13.gif

שם: נועה גיל: 14 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? לא יודעת. מאז ומעולם אני ממש נמשכת לדברים האלה. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? הכל
עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? הרבה... קשה לי לחשוב עכשיו סרט ערפדים אהוב? לא יודעת, בקושי ראיתי טובים. ספר ערפדים אהוב? כנ"ל. סידרת ערפדים אהובה? מונלייט
דמות ערפדית אהובה?
ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) עצלנות יתר (למרות כל התמונות שיש לי על המחשב..
)

dralan

New member
שלום לכולם P:

לא יודע כמה יצא לי לכתוב פה אבל שיהיה :] שם: דניאל גיל: 19 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? לא זוכר
מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? - עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אבירי מוות / דרקונים
סרט ערפדים אהוב? - ספר ערפדים אהוב? ערפד הערפילים + אהבתי גם את החלק מסדרת "המגדל האפל" שמספר על ערפדים :) סידרת ערפדים אהובה ? מונלייט דמות ערפדית אהובה ? סטראהד פון זרוביץ' [ערפד הערפילים]

litaf1

New member
שלום../images/Emo9.gif

שם: ליטף גיל: 17 וחצי מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? הסרט "ראיון עם ערפד"
, ואן הלסינג, עם יו |תעשה לי ילד| ג'קמן... מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? THE BLOOD ... חחחחח אני מניחה שאת העובדה שהם בני אלמוות .. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אני מניחה שכל מי שנמצא בהארי פוטר
... סרט ערפדים אהוב ? ואן הלסינג.. ראיון עם ערפד, בלייד... ספר ערפדים אהוב? ראיון עם ערפד.. כי הספר יותר טוב מהסרט!! סידרת ערפדים אהובה ? באפי, בלאד טייס
.. דמות ערפדית אהובה ? ריצ'רד רוקסבורג
ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

יוסי1516

New member
אהלן..סתם ראיתי שיש פורום דנדש על הנושא הנ"ל.

ואם כבר שאלתם.. ראיון עם ערפד סרט נחמוד ו..אני לא יודע כמה זה קשור אבל כשחושבים על זה ..."אני אגדה"..קצת קשור.. וזה אחד הסרטים המדהימים שראיתי..עם מוזיקה ממש טובה.. אה..וההוא יו ג'קמן המניוק..:] שיהיה לכולכם בכייף [..דרך אגב..הכינוי שלי מסגיר עליי כמה פרטים ..כי מישו אמר בהתחלה למסור פה תעודות זהות..אז יש לי חלק..:)..]

למעלה