Rose131

New member
נממ

שם:נועה גיל:16 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?אנג'ל
מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?את ה.. ערפדיות שבהם
עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?אילירייה
סרט ערפדים אהוב ?אנערף ספר ערפדים אהוב?כנלכנל סידרת ערפדים אהובה ?אנג'לאנג'לאנג'לאנג'ל! דמות ערפדית אהובה ?שיו. דרלה, אנג'ל, ספייק. אבל כאילו, דרלה!

Joan007

New member
^^

שם: אנה גיל: 17 מה הביא אותכם ל"תחום" הערפדים? ממממ.."הלסינג". מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? המסתוריות. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? מלאכים! סרט ערפדים אהוב ? בלייד. ספר ערפדים אהוב? הערפד ארמאן- אן רייס סידרת ערפדים אהובה ? הלסינג^^ דמות ערפדית אהובה ? אלוקארד....ררר.... ותמונה ערפדית:

NoAmItA ChAn

New member
מוחעחע~! *צחוק מרושע של בלייד*

נו מה, זה סרט טוב XP ועל ערפדים~! שם: נעם ^^ גיל: 15. מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? אהבתי ערפדים גם ככה, ולפני כמה ימים ראיתי בלייד, וממש נדלקתי לזה XD; מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? המממ.. זה שאפשר להרוג אותם בכסף וזה שהם מוצצים דם XD; עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? המממ.. חדי קרן, אנשי זאב, היפוגריפים ועוד כמה XD; סרט ערפדים אהוב ? בלייד *___* ספר ערפדים אהוב? X סידרת ערפדים אהובה ? X דמות ערפדית אהובה ? בלייד? XDD;; ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

להלהלה

שם: נועה גיל: עוד שבועיים 18 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? אהבה מאז ומתמיד, היה לי ספר ערפדים לילדים בכיתה ג', ראיתי את ראיון עם הערפד בגיל 11 ככה בפעם הראשונה, ואת בלייד גם בגיל 11-10
מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? קשה לי להסביר... יש בזה משהו מושך :] עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב, מכשפות סרט ערפדים אהוב ? ראיון עם הערפד ספר ערפדים אהוב? הערפד לסטט סידרת ערפדים אהובה ? קארין צ'יבי ומפייר דמות ערפדית אהובה ? לואיס :] ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

skipp

New member
הלו !

שם: ליאור גיל: 18 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? באפי אני מאמין מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את האלמותיות חחח עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב
סרט ערפדים אהוב ? אני אחליף את זה לסרטים שראיתי, בלייד, באפי *בעע*, אנדוורלד, ואן הלסינג וvampire hunter D (שני סרטי אנימה, שמעתי שהראשון גרוע, ראיתי את השני, משובח ביותר, יש שם אנשים זאב מגניבים ביותר, אם אני אמצא תמונה אני אעלה) ספר ערפדים אהוב? מממ... קראתי את השניים הראשונים של באפי, אה... "הקציר" ו... "לילה משהו משוה
" ובנוסף קראתי עוד ספר שאני לא זוכר איך קוראים לו כרגע אבל הוא מגניב ביותר אז אני אברר ואכתוב פה סידרת ערפדים אהובה ? אוך מאיפה להתחיל, באפי, אנג'ל, בלייד, תפסתי גם איזה פרק או שניים של בלאדטייס ו... מממ... נראה לי קראו לזה ערפדים: הדור הבא או משהו כזה, סדרה מעפנה כזאת ששודרה בימיו הראשונים של ערוץ 10 דמות ערפדית אהובה ? ספייק כפרה עליו עוד: אני גם קורא את הקומיקסים של עונה שמינית של באפי (מצוינים !
) ואנג'ל: אפטר דה פול, אם מישהו רוצה, שלחו לי הודעה פרטית ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) זה סקיפ, השד הכי מלך בעולם... אמ... בכל העולמות בעצם :S אניווי, הוא מאנג'ל, והסיבה שאני שם את התמונה שלו זה כי הוא מקור הכינוי שלי אז חשבתי שזה יתאים

לורנזו8

New member
אהלן ליאור ,איזה נחמד לראות מכרים

אהההההההלןןןן ,מה שלומך תמיד תזכור שהיכרתה את לורנזו

באתי באיחור XD

אני חולה... אסור לי להיות חולה >.< שם: רינת/ רינץ' / קיי~ גיל:13 וחצי... XD מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?- סרטי אימה כשהתחלתי לראות מגיל שבע XD מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? הניבים, המסתוריות... ותמיד את העבר המדהים שלהם 3> עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב, שדים סרט ערפדים אהוב ? ראיון עם ערפד, טרילוגיית דרקולה ספר ערפדים אהוב? פיפס, הערפד ארמנד, פנדורה, ראיון עם ערפד סידרת ערפדים אהובה ? אנג'ל, בלייד, באפי P: דמות ערפדית אהובה ? לואיס~ ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

יאי ^^

שם: מור גיל: 17 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? סדרת האנימה המצוינת 'הלסינג' בשילוב קריאה הספר 'דראקולה' מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את אלוקארד. 3> הערפד הכי סקסי שקיים עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב. סרט ערפדים אהוב ? סליפי הולו. למרות שזה לא ממש מספר על ערפדים. אבל יש שמה עץ שמלא בדם! זה נחשב לא? ספר ערפדים אהוב? דראקולה. הו הסקסיות^^ סידרת ערפדים אהובה ? קשרי דם. כי קורין מצחיקה אותי דמות ערפדית אהובה ? סראס ויקטוריה, דר"א אני מתחפשת אליה באנימה קון. נא לא להעתיק ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

Joan007

New member
אהמ. אהמ.

אני מתחפשת לאינטגרה^^ אולי יש קאסט כלשהו שאפשר להצטרף אליו?

אז ככה:

אני וידיד שלי תיכננו להיות סראס ואלוקארד בפורים, אבל העסק התבטל כי לא הצלחנו לעשות את המעיל בזמן, אז אני אהיה סראס לבד. ככה גם אפשר לבדוק אם התחפושת שלי עמידה

Blade Of Fire

New member
אוקיי:)

שם: עידן גיל: 21 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? אהה.. שאלה טובה.. אני מניח שהמקור להכל היה באפי, אבל האהבהנ הכללית למיתולוגיות וסיפורי עם הביאה אותי לתחום. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? האצילות והגאווה עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? דרקונים
סרט ערפדים אהוב? עד כמה שהוא עלוב-מלחמות האופל ספר ערפדים אהוב? לא קראתי הרבה ספרות ערפדית... סידרת ערפדים אהובה? אנג'ל, דפנטלי... דמות ערפדית אהובה? אני אהיה כה מיושן ואגיד לסטאט.... ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) הבחור שצייר את התמונה קרא לה "הערפד הראשון"....

Blade Of Fire

New member
אה אה!

נזכרתי בספר ערפדים טוב- ספר בשם "מורשת הדרקון" שנכתב על דרקולה... היסטורי-מיתי שכזה...

קרניjack

New member
טוב../images/Emo13.gif

שם: קרן גיל: 19 וחצי מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מאז באפי איי שם בכיתה ה' מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? מיסתוריות, כוחות על טבעיים עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב ומכשפות סרט ערפדים אהוב ? מלחמת האופל הראשון,ומשפחת המילטון ספר ערפדים אהוב? קשה. נאמר ש"לילה אדום". סידרת ערפדים אהובה ? באפי ומונלייט. דמות ערפדית אהובה ? אנג'ל, מיק סנט ג'ון, קאל תומפסון ותמונה ערפדית->

איכס,לילה אדום.../images/Emo219.gif

בכלל לא אהבתי. אולי בקריאה שניה אני אבין ואוהב אותו יותר..

בדנתמ

New member
שלום...

שם: אהוד גיל: 20 (ובואו נהנה ממנו כל עוד הוא נשאר כזה...) מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? שאלה קשה... בכללי אני אוהב סיפורי פנטזיה/מד"ב ואין כמו סיפורי פנטזיה עם גוון אפל וקודר (כמו מרבית סיפורי הערפדים). אה, כן, וגם כי יש לי ניבים די מחודדים בעצמי (למרות שלאחרונה הניבים התחתונים איבדו את זה טיפה. אני חושד באוכל של הצבא כגורם העיקרי...) מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? קצת קשה לענות על זה. אני אוהב את האלגנטיות הקודרת שלהם. אני חושב שהערפד הקלאסי מייצג בצורה מסויימת צדדים בנפש האנושית שאנשים לא ממש אוהבים לדבר עליהם, אבל זה ניתוח קצת פלצני... הייתי אומר שאני אוהב גם את התחכום של חלקם. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אלפים, גמדים, דרקונים, מיני שדים אפלוליים ואל-מתים. סרט ערפדים אהוב ? אני נוטה לסרב לענות על שאלות מהתבנית "**** האהוב עליכם". אני בנאדם של מגוון... ספר ערפדים אהוב? אני נוטה לסרב לענות על שאלות מהתבנית "**** האהוב עליכם". אני בנאדם של מגוון... סידרת ערפדים אהובה ? אני נוטה לסרב לענות על שאלות מהתבנית "**** האהוב עליכם". אני בנאדם של מגוון... דמות ערפדית אהובה ? אני נוטה לסרב לענות על שאלות מהתבנית "**** האהוב עליכם". אני בנאדם של מגוון... ותמונה ערפדית, מי שרוצה :) ----> טוב ניסיתי נואשות לחפש תמונה שלי חושף ניבים בצורה ערפדית, אבל אין לי כוח לעבור עכשיו על כל התמונות שיש לי על המחשב... משום מה, מצאתי רק תמונות שרואים בהן ניב אחד כזה או משהו בסגנון, אז במקום, אני פשוט אשים תמונה (די ישנה האמת) שלי במראה די אפל עם פה סגור ;-D

למעלה