הלו !
שם: ליאור גיל: 18 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? באפי אני מאמין מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את האלמותיות חחח עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב
סרט ערפדים אהוב ? אני אחליף את זה לסרטים שראיתי, בלייד, באפי *בעע*, אנדוורלד, ואן הלסינג וvampire hunter D (שני סרטי אנימה, שמעתי שהראשון גרוע, ראיתי את השני, משובח ביותר, יש שם אנשים זאב מגניבים ביותר, אם אני אמצא תמונה אני אעלה) ספר ערפדים אהוב? מממ... קראתי את השניים הראשונים של באפי, אה... "הקציר" ו... "לילה משהו משוה
" ובנוסף קראתי עוד ספר שאני לא זוכר איך קוראים לו כרגע אבל הוא מגניב ביותר אז אני אברר ואכתוב פה סידרת ערפדים אהובה ? אוך מאיפה להתחיל, באפי, אנג'ל, בלייד, תפסתי גם איזה פרק או שניים של בלאדטייס ו... מממ... נראה לי קראו לזה ערפדים: הדור הבא או משהו כזה, סדרה מעפנה כזאת ששודרה בימיו הראשונים של ערוץ 10 דמות ערפדית אהובה ? ספייק כפרה עליו עוד: אני גם קורא את הקומיקסים של עונה שמינית של באפי (מצוינים !
) ואנג'ל: אפטר דה פול, אם מישהו רוצה, שלחו לי הודעה פרטית ותמונה ערפדית, מי שרוצה

זה סקיפ, השד הכי מלך בעולם... אמ... בכל העולמות בעצם :S אניווי, הוא מאנג'ל, והסיבה שאני שם את התמונה שלו זה כי הוא מקור הכינוי שלי אז חשבתי שזה יתאים