What's New

ליאל44

New member
לא הבנתי

מה כל כך מצחיק בשם הסרט ''היפה והחיה'' פריס היא היפה והכיעור המהלך הזה שהאף שלו מבעבע
הוא החיה.

Shiri from the block

Active member
זה לא השם של הסרט../images/Emo113.gif אם זה היה סתם היפה והחיה לא היינו צוחקים.. אבל זה הוטי ונוטי../images/Emo5.gif יעני "הלוהט והשובב" . סתם שם דפוק.

Jeanne D Arc

New member
שמחה שזה הצחיק את כולכן

רק לא ממש הבנתי למה, כאילו בגלל שזה ציני או משהו?

ליאל44

New member
גם אני לא מבין

למה זה הצחיק יחסית לסרט ''בית השעווה'' שנחל כישלון בקופות ה''יפה והחיה'' נראהלי יצליח מאוד.

In Rehab

New member
היא כ"כ משתדלת...=\

והיא עדיין נחשבת לוויט טראש. אחרי שהאלבום הראשון מחר פחות מ100 אלף עותקים,היא מוציאה עוד אחד?:S

CapitanSparrow

New member
ובקשר "היא כ"כ משתדלת ועדיין נחשבת לוויטראש"

לא נראה לי שיש משהו שהיא יכולה לעשות בקשר לזה, היא בנתה לעצמה תמדית כזו. אם זה הקלטת סקס וכל השערוריות שלה, ויהיה לה מאוד קשה לשנות את זה בעיניי האנשים. אנשים תמיד יודעים על הסקנדלים, לא על הדברים הטובים כי זה מה שהתקשורת מפרסמת. כמה שהיא לא תנסה, היא תמיד תישאר "פאריס הילטון" ולעולם לא תהיה לה תמדית בתולית וצדיקה. אלא אם כן יקרה נס. אני חושבת שבאותה מידה גם ללינדזי לוהאן ובריטני יהיה קשה לשנות את התמדית שלהן. טוב אולי באמת יקרה להן נס כמו של מאריה קארי...:-S

ליאל44

New member
הקלטת סקס?

הקלטת סקס בכלל לא באשמתה זה הבויפרנד החרא שלה פירסם את זה ותגידו מה שתגידו האלבום שלה מע-ו-ל-ה- ויש שם שירים ממש יפים שאני שומע אותם על בסיס יומי. והסרטים נשמעים ממש מעניינים ואני מקווה גם שתלך לביה''ס למשחק בלוס אנג'לס.

In Rehab

New member
הבעיה היא,שבתקשורת,אף פעם לא שוכחים את העבר.

הם ימשיכו להזכיר שהיא וויט טראש,פרוצה וכו'. והכל בגלל העבר שלה,אפילו שעכשיו היא נראית יותר רצינית,בוגרת ומוכיחה שהיא באמת עובדת קשה. לבריטני ולינדזי עוד יש עבר טוב... אז אני חושב שיש להן עוד סיכוי קלוש. למרות שאם תשימי לב,כבר הרבה זמן שלא הייתה איזו שערורייה מטורפת שבריטני,לינדזי,פאריס או ניקול היו מעורבות בה,הן די ירדו למחרת אם אפשר להגיד.

למעלה