What's New

In Rehab

New member
כואב לך כי שונאים אותה?

למה מה היא עשתה בשבילך כדי שיכאב לך בגללה? אתה מבין שגם אם היא תהיה איתך במעלית,ולא יהיה לה שעון היא לא תשאל אותך מה השעה?. ובבקשה ממך,תלמד לפסק כי זה קצת קשה לפעמים להבין מה אתה כותב.

ליאל44

New member
וואי

כמו שאת אוהבת את בריטני ועוד כל מיני מפורסמים גם אני ופאריס הילטון הייתה בעבר וויט טראש והיא השתנתה.

Shiri from the block

Active member
גם אם אני לא צוחקת, זכותי.../images/Emo113.gif אל תגיד לי מה לחשוב ומה לעשות ומה פאתטי. אם אני פאטתית אז זו כבר בעיה שלי, זה לא צריך להפריע לך.

Eti No Name

New member
לא, לא

חבל שאתה רואה את הדברים ככה.
זכותם לא לאהוב את פאריס, או לא לאהוב את בריטני.. תלמד לקבל דיעות של אחרים גם אם הן שונות משלך. זה פורום של מוזיקה, לא של בריטני ספירס או של פאריס הילטון. הדיעות פה מגוונות ושונות ב-ג-ל-ל שזה פורום של ערוץ MTV, ואפאחד פה לא התחייב לאהוב את פאריס/בריטני לפני שהצטרף לפורום.

ליאל44

New member
אבל למה לשנוא סתם

מה יוצא לכם מהשנאה הזאת? כלום. מה פאריס הרגה לכם קרוב משפחה קיללה אותכם או חבר שלכם? לא אז למה לשנוא אותה סתם זה לא מועיל בשום דבר.

West Doll

New member
אני בטוחה שיש אמנים שגם אתה לא אוהב...

ואם בא לי לשנוא את פאריס בגלל האף שלה ואם בא לי לשנוא את בריטני בגלל השיער הבלונדיני ואם בא לי לשנוא את ג'ניפר לופז בגלל התחת שלה אני אשנא את מי שבא לי מהסיבות שלי, אפחד פה לא חייב לך דין וחשבון ונקודות למה הוא שונא אותה ואותו ומדוע. תתגבר.

ליאל44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לשנוא אותה בגלל האף שלה../images/Emo6.gif

אם יש אנשים ששונאים אותה בגלל האף שלה אז זה ממש פתאטי ועצוב סליחה.

ליאל44

New member
אני יודע

אבל אם מישו באמת שונא אותה בגלל האף שלה אז זה ממש עצוב.

Shexy Peanut

New member
אנחנו לא שונאות אותה

אנחנו צוחקות עליה
כי זה קל.... ובעיקר כי זה משעשע.

ליאל44

New member
אז זה מזעזע

זה מזעזע שכולם צוחקים עליה ולא מבינים שהיא באמת מנסה להתנקות מתדמית הוויט טראש. מה היא עשתה רע שמגיע לה שיעליבו אותה ושיצחקו עליה? כלום אבל את רואה את זה מנקודת מבט של מישי שלא מחבבת את פאריס ואת לא רואה את זה מנקודת מבט של מעריץ אבל אני לעומתך רואה סרטוני X17 ואני רואה כמה היא חמודה ומתוקה ושכל שנייה בא לה מעריץ ומצטלם איתה היא עדיין נחמדה אליו. וכמה כולם שופטים אותה שלא בצדק.

Shexy Peanut

New member
כי היא עשתה קלטת סקס ../images/Emo6.gif

בחייך.. נו
פאריס הילטון..... מה יש להעריץ? בתכלס גם אם יש לה שיר חמוד או שניים הסיבה היחידה שאנחנו מדברים עליה עכשיו היא בגלל שיש לה כסף. אם לא היה לה כסף ואם היא לא הייתה היורשת הגדולה שהיא.. אף אחד לא היה שומע עליה וסביר להניח שהיא הייתה עובדת בסניף של מקדונלדס או משהו X: אין לה כל.. או כישרון.. הסימפל לייף זו סידרה קורעת מצחוק אני מודה.. אבל כל אחת אחרת יכלה לשחק אותה סתומה.. למרות שאני לא בטוחה שפאריס משחקת אותה X:

למעלה