What's New

shay08

New member
דווקא לפריס היה אלבום מעולה!

שירים מצויינים וקול סבבה..

In Rehab

New member
עם טקסטים עמוקים.

"תדליק את זה,תדליק את זה..." "אני מדליקה אותך,אני מדליקה אותך" חוץ מהשיר שהיא כתבה על ניקול,שאותו אני מחבב.

גם האלבום של בריטני בעל טקסטים עמוקים.

תתפשט (אהההה) תתפשט (אההההההה) תתפשט!

In Rehab

New member
לא דיברתי ספציפית על בלאקאאוט.

והמילים שהציינת,הן חלק קטן מאוד מהשיר,המילים שאני ציינתי,הן אשכרה רוב השיר. אבל תכלס,אני לא מאשים אותה,היום הדגש העיקרי הוא על ההפקה ופחות על המלל.

זה לא שהיא קשורה,

אני מנסה להראות שבמוזיקת פופ לא צריך לחפש טקסטים עמוקים. בשביל זה יש סגנונות אחרים.

CapitanSparrow

New member
בגדול אני מסכימה, אבל תתפלא, יש הרבה.

שיר לא צריך להיות רק בעל טקסט עמוק, צריך להיות לו קצב ושיהיה כיף להקשיב לו. לא כל שיר צריך להיות פואמה חזקה, מוזיקה זה בשביל כיף ולדעתי לשמוע שירים עם טקסטים עמוקים וכואבים כאלו זה לא הכי כיף בעולם.

מאז ומעולם, מה זאת אומרת?

אבל בשנים האחרונות יש יותר הפקה משאר ליריקה - ברוב המקרים זה יוצא טוב, יש מקרים שזה יוצא ממש רע.

צודק, אחלה אלבום.

התקשורת ירדה עליו כי זו מטרה קלה מדי [והמקום ה-7 במצעד האלבומים הגרועים של "ידיעות אחרונות" בשנה שעברה ממש לא מגיע לו].

Shiri from the block

Active member
סליחה? מה? שמעתי נכון??../images/Emo113.gif את אוהבת שיר של הבוגדנית הזאת??? ירדן ניק יעלב../images/Emo11.gif

ליאל44

New member
וואי

אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה.

ליאל44

New member
וואי , וואי

אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה., אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה.

ליאל44

New member
לא.. לא

בגלל שהיא ליכלכה על ניק קארטר שהיה האקס שלה אז הן שונאות אותה. אבל את לא חושבת שזה פתאטי לשנוא מישי על משו שקרה בעבר?

ליאל44

New member
אכפת לי

כי קודם כל בגלל שאני אוהב אותה וכואב לי ששונאים אותה. ודבר שני בגלל שזה פתאט לשנוא מישו על משו שקרה בעבר.

למעלה