שיר לא צריך להיות רק בעל טקסט עמוק, צריך להיות לו קצב ושיהיה כיף להקשיב לו. לא כל שיר צריך להיות פואמה חזקה, מוזיקה זה בשביל כיף ולדעתי לשמוע שירים עם טקסטים עמוקים וכואבים כאלו זה לא הכי כיף בעולם.
אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה.
אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה., אני לא מאמין שאתן עדיין תקועות בסרט הזה הרומן בינה לבין ניק קארטר נגמר לפני המון שנים וזה די פתאטי לשנוא מישו על משו שקרה בעבר. אתם יודעים גם ניק וגם פאריס עברו דברים פאריס-כלא אלבום ו''החיים הפשוטים'' {שדרך אגב אם כול מי ששונא את פאריס היה רואה את זה אז הייתה משתנה לו הדעה על פאריס} מה כאילו אתן רוצות להגיד לי שאתן עדיין לא התגברתן על מה שהיא עשתה לו? פור ג'אד סייק עברו כמה שנים טובות מאז הרומן בין ניק ופאריס. זה פשוט עצוב לי לראות איך אתן לא מתגברות על משו שקרה בעבר. פאריס לא כל כך נוראה כמו שאתן עושות אותה.