What's New

West Doll

New member
הפוסיקאט דולז מופיעות בניו-יורק.

הפוסיקאט דולז הופיעו בניו-יורק לרגל יום הולדתו החמישים של דוני דואטש[Donny Duetsch]. אני חושבת רק דבר אחד, למה לא מחליפים להם את התלבושות?
כל הטור שלהם הם לבשו את אותו הדבר בדיוק
אבל נחמד לראות את כולן ביחד על אותה במה ולא רק את ניק
הדולז אמורות גם להופיע בערב השנה החדשה בסין, כפי שכבר כתבתי פה[ד"א, ניקול תופיע במהלך ההופעה גם עם השירים שלה]. תמונות.

West Doll

New member
אין לי מושג../images/Emo3.gif

שאלתי כמה אנשים אבל עוד לא ענו לי...נראה
לפי התמונות אני חושבת שבטוח הן שרו IDNAM

רשימת שירי השנה של ה"רולינג סטון"../images/Emo26.gif

מגזין ה"רולינג סטון" חשף בסוף השבוע את רשימת 100 השירים הטובים של 2007 ואני מביא לכם את 20 הראשונים [שאני בטוח שהכי יעניינו אתכם
].
Rolling Stone's 20 Best Songs of 2007 1. Roc Boys - Jay-Z 2. A Few Words in Defense of Our Country - Randy Newman 3. Umbrella - Rihanna 4. D.A.N.C.E. - Justice 5. Four Winds - Bright Eyes 6. Dough Is What I Got - Lil Wayne 7. Rehab - Amy Winehouse 8. Long Walk Home - Bruce Springsteen 9. Boyz - M.I.A 10. Int'l Player's Anthem - UGK 11. Stronger - Kanye West 12. Gunslinger - John Fogerty 13. The Past Is a Grotesque Animal - Of Montreal 14. I Get Money - 50 Cent 15. Piece of Me - Britney Spears 16. You Got Yr Cherry Bomb - Spoon 17. Weird Fishes/Arpeggi - Radiohead 18. Icky Thump - The White Stripes 19. 1234 - Feist 20. All My Friends - LCD Soundsystem​

אלבום חדש למייקל ג'קסון.

טוב, לא בדיוק
לרגל ציון 25 שנים ליציאתו של האלבום "Thriller" של מייקל ג'קסון [האלבום הנמכר ביותר בכל הזמנים], תצא ב-11 לפברואר מהדורה מיוחדת שלו. העטיפה מצורפת
טראקליסט:
Track listing:​
"Wanna Be Startin' Somethin'" (Michael Jackson) "Baby Be Mine" (Rod Temperton) "The Girl Is Mine" (Jackson) "Thriller" (Temperton) "Beat It" (Jackson) "Billie Jean" (Jackson) "Human Nature" (Steve Porcaro & John Bettis) "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" (James Ingram, Quincy Jones) "The Lady in My Life" (Temperton) "Someone in the Dark" (Jackson) "Carousel" (Michael Sembello, D. Freeman) "Billie Jean" (demo) (Jackson) Vincent Price voice-over session "The Girl Is Mine" (2008) featuring will.i.am "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" (2008) featuring will.i.am "Wanna Be Startin' Somethin'" (2008) featuring Akon and will.i.am "Billie Jean" (2008) featuring Kanye West "For All Time" Bonus DVD: Music videos: "Thriller" "Beat It" "Billie Jean" Live performance: "Billie Jean" (from Motown 25: Yesterday, Today, Forever)​

West Doll

New member
סיארה בהופעה.

סיארה נמצאת כרגע במסע ההופעות שלה ב-UK ביחד עם ריהאנה. ביום ראשון היא הופיעה ב-Wembley Arena ולפי התמונות נראה כאילו היתה הופעה מעולה! ולחדשות אחרות, בראיון אחרון שסיארה נתנה לאתר So-Urban.com היא שיתפה את הגולשים בכמה ידיעות מעניינות לגבי הסינגל הבא שלה- "That's Right" ביחד עם ליל' ג'ון ושהיא ממש רוצה להוציא גם את השיר "My Love" בתור סינגל. שאלה: מתי את יוצאת עם הסינגל 'That's Right'? תשובה: מצחיק שאתה שואל את זה, אני נורא להוטה להוציא את הוידאו כבר. אני לא כל כך בטוחה לגבי כמה דברים שמונעים ממני לשחרר את הסינגל ואת הוידאו אבל אני מבטיחה שעד סוף השנה הוידאו כבר יהיה בחוץ למעריצים שלי. שאלה: האם זה הסינגל האחרון שמצפה לנו מתוך "The Evolution" לפני שאת מתחילה לעבוד על חומר חדש? תשובה: לא. אני גם רוצה להוציא וידאו לשיר 'My Love' אבל אני לא יודעת אם אני אוכל להגיע אל זה.

West Doll

New member
ביונסה במילאנו.

ביונה קפצה למילאנו כדי לקדם את הבושם החדש של אמפריו ארמאני- "Diamonds". ביונסה היא בעצם הפנים של המוצר החדש מבית ג'ורג'יו ארמאני[שגם היה שם]. למי שעוד לא ראה את הפרסומת של ביונסה לבושם אפשר לראות פה. וכאן יש תמונות מההשקה של הבושם.

למעלה