What's New

West Doll

New member
../images/Emo202.gifCeline Dion ft Yuna Ito - A World To Be

Celine Dion ft Yuna Ito - A World To Believe In זהו שיר שהוקלט מחדש ביחד עם זמרת יפנית בשם Yuna Ito. הסינגל ישוחרר ביפן בתור הסינגל השני של סלין ולעומת זאת באירופה הסינגל השני יהיה "Eyes On Me" ובארה"ב ישוחרר הסינגל הראשון של סלין "Taking Chances". לצפייה בקליפ.

../images/Emo202.gifקליפ חדש לנלי פורטדו.

הקליפ של נלי פורטדו לשיר "Do It" עבר עריכה מחודשת, וכעת גם לרמיקס של השיר [בהפקתו של הארי רומרו] יש קליפ. אגב: לפני יומיים נלי זכתה בספרד בתואר "האמן הבינלאומי הטוב ביותר", אז מזל טוב
לצפייה בקליפ.

ג'ניפר לופז - הסוף של CAUM.

זוכרים את הסדרה מבית ההפקות של ג'ניפר לופז שבסוף כל פרק היא שרה שיר אחר מהאלבום CAUM [שעל שמו קרויה הסדרה]? כעת מגיע הפרק האחרון שלה שבסופו ג'ניפר שרה את השיר "Por Arriesgarnos"
לצפייה.

ליאל44

New member
אני לא יודע מה היא חושבת לעצמה אבל היא מגוחכת

אני שונא את ג'ינפר לופז אח''כ מפגינים שחתולים מתים הכלבה הרוצחת הזאת לובשת פרוות של בע''ח שתהיה לי בריאה

West Doll

New member
ממ יש לי שאלה אליך...

אני לא באה לריב או משו, אבל למה כשמישו מוציא מילה רעה על בריטני כולך מתפוצץ אבל אתה לא חושב פעמיים לפני שאתה מוציא מילה רעה על אמן אחר?

../images/Emo220.gifמריו כבר רוצה אלבום שלישי.

אומנם האלבום השני של מריו (21) שוחרר רק ביום שלישי האחרון אך זמר ה RnB לא מתכוון לנוח וסיפר לאתר בילבורד כי הוא מתכנן להתחיל לעבוד על האלבום השלישי שלו כבר בסוף החודש הבא וברצונו לשחרר אותו בקיץ 2008. לכתבה המלאה.

אמה מהספייס נקעה את הקרסול../images/Emo201.gif

אמה בנטון נקעה את הקרסול בהופעה של הלהקה בלאס ווגאס. אמה עלתה במדרגות אחרי מל בי ומעדה. שאר הבנות רצו כדי לעזור לה, ואמה המשיכה להופיע למרות הכאבים... לצפייה בקטע. כמובן שעכשיו הכל בסדר, והספייס התחילו להופיע בלונדון

למעלה