בריטני: "אל תתקרבו אליי". לא אנחנו, הפפארצי לצפייה.
ע ערן1987 New member 8/12/07 #112 חבל לי שהאלבום החדש לא מצליח במיוחד אבל נו, ככה זה כשהיא לא מקדמת אותו בכלל.. אם היא הייתה עושה כמה ראיונות חושפניים פה, כמה שם - הוא היה בטוח מוכר יותר.. אני מקווה שהקליפ ל-POM יהיה מצוין כדי שזה יעזור במכירות
חבל לי שהאלבום החדש לא מצליח במיוחד אבל נו, ככה זה כשהיא לא מקדמת אותו בכלל.. אם היא הייתה עושה כמה ראיונות חושפניים פה, כמה שם - הוא היה בטוח מוכר יותר.. אני מקווה שהקליפ ל-POM יהיה מצוין כדי שזה יעזור במכירות
W West Doll New member 9/12/07 #122 ../images/Emo202.gif Rick Ross feat. R.Kelly - Speedin' זהו הסינגל הראשון של ריק רוס מתוך אלבומו השני, "Trilla", שיצא בפברואר 2008. הסינגל ביחד עם זמר ה-R&B אר.קלי. לצפייה.
../images/Emo202.gif Rick Ross feat. R.Kelly - Speedin' זהו הסינגל הראשון של ריק רוס מתוך אלבומו השני, "Trilla", שיצא בפברואר 2008. הסינגל ביחד עם זמר ה-R&B אר.קלי. לצפייה.
W West Doll New member 9/12/07 #123 ../images/Emo202.gif Björk - Declare Independence זה הקליפ לסינגל השלישי של ביורק מתוך אלבומה השישי- "Volta". לצפייה.
../images/Emo202.gif Björk - Declare Independence זה הקליפ לסינגל השלישי של ביורק מתוך אלבומה השישי- "Volta". לצפייה.
ל לפני שהלילה נגמר New member 9/12/07 #126 ../images/Emo40.gifקיילי מינוג מופיעה. קיילי מינוג הופיעה בתכנית "Wetten Dass" עם השיר "2 Hearts". היא אחלה פרפורמרית, אבל חבל שהשיר כל כך גרוע לצפייה.
../images/Emo40.gifקיילי מינוג מופיעה. קיילי מינוג הופיעה בתכנית "Wetten Dass" עם השיר "2 Hearts". היא אחלה פרפורמרית, אבל חבל שהשיר כל כך גרוע לצפייה.