What's New

West Doll

New member
נו האלבום הזה שהיה את דילמה עם נלי...

"נליי אייי לוב יו איי דוווו"
והיה גם את השיר stole. יותר משני אלה אני לא זוכרת שום שיר

../images/Emo220.gifדלף האלבום של באו וואו ואומריון.

האלבום המשותף של באו וואו ואומריון דלף. היציאה הרשמית שלו תהיה ב-11 לדצמבר. העטיפה ממש מדליקה
מקווה שגם האלבום כזה... טראקליסט: 1.Face Off 2.Hood Star 3.Girlfriend 4.Hey Baby (Jump Off) 5.He Ain't Gotta Know 6.Bachelor Pad 7.Listen 8.Can't Get Tired of Me 9.Number Ones 10.Baby Girl 11.Take Off Your Clothes 12.Another Girl

Eti No Name

New member
ואי, אלבום משותף?

מישהו נואש.. לא, רציני, זה נשמע רעיון טוב. הסינגל הראשון ממש טוב, אני מקווה ששאר האלבום כך:)

../images/Emo79.gifסינגל חדש לטימבאלנד.

הסינגל החדש של טימבאלנד מתוך אלבומו Shock Value יהיה השיר Scream, בו מתארחות קרי הילסון וניקול שרזינגר. לשמיעה.

../images/Emo79.gifסינגלים חדשים לסלין דיון.

שני הסינגלים החדשים של סלין דיון: בבריטניה - ייצא לרדיו השיר "Eyes on Me" ב-7 לינואר. באמריקה - ייצא לרדיו השיר "A World to Believe In" ב-16 לינואר. הסינגלים לקוחים מתוך אלבומה החדש של סלין, "Taking Chances"
מקווה שעשיתי לכם סדר בבלאגן

West Doll

New member
../images/Emo202.gifSean Kingston - Gotta Move Faster

הנה הקליפ לסינגל חדש של שון קינגסטון. השיר לא מופיע באלבום הבכורה שלו, הוא חדש לגמרי
הקליפ הוקרן בהקרנת בכורה ע"ג האתר מייספייס. לצפייה.

West Doll

New member
../images/Emo202.gifTyra B. - Given Me A Rush

זהו הסינגל הראשון של זמרת ה-R&B טיירה B[טיירה בולניג]. הסינגל לקוח מתוך אלבום הבכורה שלה, "Introducing Tyra". לצפייה.

West Doll

New member
../images/Emo202.gifBlake Lewis - Break Anotha

והנה הקליפ לסינגל הראשון של בלייק לואיס מתוך אלבום הבכורה שלו "A.D.D. (Audio Day Dream)". קליפ מעפן ביותר אם תשאלו אותי
לצפייה.

In Rehab

New member
מצאנו אותו!!!!!!!!!!!!!!!

יש קליפ יותר גרוע מהקליפ לגימי מור

למעלה