What's New

galoosh33

New member
../images/Emo51.gif

לא בדיוק הבנתי אבל השם שם האלבום זה מילים ממש מסובכות אז מילא
נה ביינה קאק נה ביינה

xtina 4 ever

New member
מעיל/חלוק לבן..../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

אני לא יודעת למה, אבל השירים שלהן תמיד דיברו אליי. כאילו, אף פעם לא הערצתי אותן, אבל ממש אהבתי כל שיר ושיר. שיר טוב, מילים מתאימות וקליפ עוד יותר טוב.. גאונות!

West Doll

New member
../images/Emo202.gifCheri Dennis feat. Yung Joc & Gorilla Z

Cheri Dennis feat. Yung Joc & Gorilla Zoe - Portrait of Love הסינגל השני של שרי דניס מתוך אלבום הבכורה שלה- In and Out of Love. לצפייה.

dor307

New member
אני חשבתי שזו קיטי דניס

כבר התרגשתי ולא הבנתי למה יש לה כ"כ הרבה ראפרים בשיר (קיטי דניס היא משוררת פופ שכתבה איזה שיר שנקרא CANT GET YOU OUT OF MY HAED וגם שיר שנקרא TOXIC

West Doll

New member
אלישיה קיז אצל טיירה בנקס!

אלישיה הופיעה בתוכנית של טיירה בנקס עם הסינגל החדש שלה- Like You'll Never See Me Again. האמת, זה משבוע שעבר אבל פשוט לא היה לי זמן לעדכן אז עכשיו אני שמה הכל
לצפייה.

כול הכבוד לה.

מדובר באמנית שיודעת איך לקדם את האלבום שלה. (כמעט בכול חור אפשרי) היא מודעת ליכולות שלה ולקול שלה. היא נראית פשוט נהדר (אומנם תודות לצוות הסטייליסטים, אבל מי אמר שאסור? למאריה קארי יש 8 סטייליסטים.) והאלבום שלה מדהים. מגיע לה.

Eti No Name

New member
אלישיה ../images/Emo99.gif

אני ממש אהבתי את האלבום. אלישיה-סטייל
וההופעה מעולה.

יש לה קול מעולה, והשיר טוב..

והיא באמת מקדמת בכל חור אפשרי. לא פלא שהאלבום שלה מכר כ"כ הרבה... אני צריך לשמוע את האלבום הזה בהזדמנות לראות ממה נובעת ההצלחה המטורפת הזאת

West Doll

New member
בוחרים את הסינגל הבא של ניקול - סיבוב שני!

לפני כמה שבועות האתר הרשמי של ניקול העלה 4 שירים שמהם היינו צריכים לבחור את הסינגל הבא של ניקול. השירים היו: "Supervillain", "Happily Never After", "Who's Gonna Love U" ו- "Powers Out". עכשיו העלו סקר חדש ושמו את שני השירים המובילים מהסיבוב שעבר שהם Happily Never After ו- Who's Gonna Love U והוסיפו עוד שני שירים חדשים שנקראים Puakenikeni[בהפקתו של אייקון] ו-Physical[בהפקתו של טימבלנד]. להצבעה+שמיעה של 1:20 מכל שיר.

מיום ליום אני מבחין באנשים ששומעים את השירים

שלה אז הקידום שהיא עושה די עוזר, אני מקווה שיצליח לה למרות שלדעתי היא זמרת ממש ממוצעת שלא מביאה שום דבר חדש.

CapitanSparrow

New member
HNA הבחורה הרסה תשיר../images/Emo69.gif

לא אהבתי תגרסא שלה. P: עדיף את Supervillain

Eti No Name

New member
לא בדיוק..

שניהם קיבלו את השיר, והקליטו אותו.. הבויז החליטו לא להכניס אותו לאלבום [בצדק] והיא דווקא כן.

למעלה