The Silent Weekend

bachner1

New member
שמעת את האלבום Century Child?

ובפרט- Bless the Child, Dead to the World, Ever Dream, Beauty of the Beast?

Fairywitch

New member
Ever Dream../images/Emo99.gif

אכן כן
בינתיים אין אלבום שהכי אהבתי- אלא תפזורת של שירים...

Learn To Fly

New member
../images/Emo215.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Elliott Smith - can't make sound, coast to coast, a passing feeling, the last hour אלבום השבוע: Elliott Smith - Figure 8, from a basement on the hill מה את/ה שומע/ת עכשיו: Muse - Space Dementia דבר טוב שקרה השבוע: קניתי 4 דיסקים חדשים, 2 של אליוט, אחד של מיוז ואחד של דאבס. זה מטורף הדיסקים בסנטר, פשוט מחירי זנות! דבר רע שקרה השבוע: לא קרה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח במבחן החוזר >_> סרט/סדרת השבוע: ביטלג'וס! סרט כ"כ מטומטם, אהבתי. גם פורסט גאמפ, עולם מושלם והיירספריי.

TheImpactBoy

New member
אני כל שבוע באותו מיקום ../images/Emo10.gif שלגגגגגגגגגג

שיר/י השבוע של ווית'ין: SAY MY NAME, ME, זהו נראה לי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא נו, אני עצלן כרגע אלבום השבוע: AFF של נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: AFF דבר טוב שקרה השבוע: הכל רגוע דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את טונות השיעורי בית אתר השבוע: האתר של נייטוויש הישראלי שאולי יעלה בקרוב מאכל השבוע: ספגטי מוקרם!! ספר השבוע: שלושה דברים לאי בודד סרט/סדרת השבוע: חברים
, השרדות
תמונת השבוע:

אני במציפנים../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אייס קווין בגירסה האקוסטית D: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: You're Crazy - Guns N' Roses אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: 100 במבחן בצרפתית
, 82 בפיזיקה. דבר רע שקרה השבוע: 75 באזרחות, מלא מלא מלא מבחנים, וחגית אהרוני
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש קומונה#$@ אתר השבוע: מאכל השבוע: בראוניז. ספר השבוע: לא קראתי X: סרט/סדרת השבוע: איש משפחה, אבודים. תמונת השבוע: XDDDD

theEscapist

New member
להלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: נמ לא שמעתי++ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא של סונטה... wildfire
shamandalie, ובעיקר My selene
וברגע שסופסוף חזרתי הביתה- טריסטניה!!!!!!
#$^$& אלבום השבוע: reckoning night. מה את/ה שומע/ת עכשיו: wildfire של סונטה, שהתחלף ברנדומליות לbroken
דבר טוב שקרה השבוע: היה מגניב למדי, היו כמה ימים עם מצב רוח פשוט טוב
היה סרט-של-ג'וני-דפ-
בשיעור ספרות
והיתה שיחה עם המורה לביולוגיה שהיתה מוצלחת מאוד, מעניינת, חשובה, ואפילו יצאתי מוחמאת:- ] דבר רע שקרה השבוע: מבחן במחשבים, בעע. וחוסר שינה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אלוהים, תן לי חלון בוקר! או שלג
יש מצב שפשוט ישחררו אותנו הביתה, ואז לא נלמד, ונהיה בבית, ונישןןןןןןןןןןןןן אתר השבוע: פורום נייטוויש
מאכל השבוע: סיידר חם עם יין
(הרגע, בבית קפה, עם אמאבא, כי ברחנו מהבית כי אחותי עושה מסיבת פיג'מות) ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: שוקולד
(ג'וני....) תמונת השבוע: -

theEscapist

New member
סרט השבוע- סוויני טוד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סרט אדיר!!!!!!!! הוא מלחיץ, מרתק, מעולה לחלוטין.... התחלה שישר מכניסה אותכם למצב רוח, וסיום פשוט...... גאוני
המלצה חמה

EK007

New member
שוב סופ"ש :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - bring me to life. Lacuna coil - enjoy the silence אלבום השבוע: Evanescence - The open door מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי עם כמה אנשים שלא דיברתי איתם מלא זמן [=, בית ריק בסופ"ש הזה. דבר רע שקרה השבוע: מבחן מתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אצליח לקרוא את הספר בהיסטוריה אתר השבוע: Myspace מאכל השבוע: שקשוקה ספר השבוע: רשימת שינדלר. אני צריך לקרוא אותו בשבועיים הקרובים לעבודה בהיסטוריה סרט/סדרת השבוע: המסור 2 תמונת השבוע: -

Gremshnit

New member
סוף שבוע קריר ומושלג (אמןן) לכולם!../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja Turunen- Sing For Me, Ana Torroja- Como Sueñan Las Sirenas אלבום השבוע: Tarja Turunen- My Winter Storm Tori Amos- Little Earthquakes ואוסיף גם את Sarah Brightman- Eden
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evanescence- Good Enough
חבל שהורידו את הפתיחה המדהימה בגירסת הסינגל, אבל נו, זה היה צפוי. דבר טוב שקרה השבוע: המון ציונים טובים במבחנים ובחנים! דבר רע שקרה השבוע: 52 במתמטיקה...
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהוא יעבור בקלילות ובלי לחץ, למה יש לי עוד גל של מבחנים ]; מה שכן, למזלי את הריאליים (מתמטיקה, לשון, היסטוריה) עברתי. עכשיו נותר ספרות ועוד כל מיני, שזה פחות בעיה. אתר השבוע:
מאכל השבוע: תפוחי אדמה
ספר השבוע: ארטמיס פאול- מזימתה של אופאל. קצת מאכזב, אני חייב להודות, פחות טוב מקודמיו, אבל הסיום היה מצחיק למדי (ובמובן מסויים גם קיטשי, אבל לא ממש). סרט/סדרת השבוע: "הדוגמניות" XD חתיכת תוכנית דפוקה. וסרט..."גם צבים יכולים לעוף"...מרגש ועצוב...כל כך... תמונת השבוע: אין~

chenwest

New member
יש מקום גם בשבילי? ../images/Emo163.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Until Kingdom Come דל קמלוט אלבום השבוע: Brian Mcfadden - Irish son מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: רודף העפיפונים סרט/סדרת השבוע: 24, הייתה ותמיד תישאר תמונת השבוע:

../images/Emo183.gif../images/Emo65.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: סמוור AIN שיר/י השבוע לא של ווית'ין: here comes the sun-The beatles אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Paul Simon e Garfunkel - Mrs. Robinson דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת היום. וחברות המגניבות שלי להביאו לי עוגה לבצפר P: דבר רע שקרה השבוע: לשם שינוי לא משהו שעולה לי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נגמרים מבחנים למחצית D: ~אבל המבחן האחרון לא משמח בכלל. פסיקה. מחר.~ אתר השבוע: - מאכל השבוע: תפוז ספר השבוע: מכניקה לתיכון ולאוניברסיטה סרט/סדרת השבוע: טיטאניק שהיה אתמול
תמונת השבוע: -

A t a s h i

New member
סופשבוע. 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - Never Enough.
אלבום השבוע: Trisomy - V (Demo CD), Epica - The Divine Conspiracy. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Stream of Passion - Embrace the Storm. האלבום והשיר. P: דבר טוב שקרה השבוע: לא זכור לי משהו מסויים. :ם הו, אבל הצלחתי לישון, סופסוף, איזה 15 שעות, אחרי כמעט שבועיים שאני לא ישנה כמו שצריך בגלל הכאבים. שזה היה נחמד. P: וקיבלתי 45 באופטיקה, חח, זה כפול מהציון הקודם שלי, אז.
דבר רע שקרה השבוע: ממ. :X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה שהחוברות או הדיסק שהזמנתי יגיעו.
וחזרה בסופשבוע, כנראה. ^^ אתר השבוע: Last.fm? מאכל השבוע: היפו.
ספר השבוע: 'במרחק נגיעה'.
סרט/סדרת השבוע: הישרדות. תמונת השבוע: נה. P:

למעלה