The Silent Weekend

../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TSS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דד בויז פום אלבום השבוע: פישמאסטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סאלע דבר רע שקרה השבוע: כל מיני >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש אוכלי מוות
אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Ice Queen 7

New member
../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Crownless אלבום השבוע: Kamelot - The Fourth Legacy
וגם ווישמאסטר שקניתי השבוע סוף סוף
מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: ווישמאסטר! וגיליתי שיש לנו את צופן דה וינצ'י ואת מלאכים ושדים אז יש לי מה לקרוא :} דבר רע שקרה השבוע: כלמני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרצליה D: אתר השבוע: תפוז וDA מאכל השבוע: - ספר השבוע: המיתולוגיה הבריטית סרט/סדרת השבוע: מכושפות
תמונת השבוע: מסתבר שהמצלמה שלי לא כזאת דפוקה

יו, מכושפות../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

פעם הייתי רואה את זה, לא ידעתי שזה עדיין קיים

ImNOTokay1

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter,Jane Doe,Our Farewell,Pale,See Who I Am,Somewhere,Stand My Ground
! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Three Days Grace: Riot,Let It Die,Over And Over,On My Own,Take Me Under.
Linkin Park: Breaking The Habit,Numb,By Myslf,Crawling,Given Up.
Avenged Sevenfold: Seize The Day,Scream,Lost,A Little Piece of Heaven.
Children Of Bodom: Are You Dead Yet?,Needled 24/7,In Your Face,Angels Don't Kill.
אלבום השבוע: Within Temptation - Mother Earth
! Nightwish - Once.
! מה את/ה שומע/ת עכשיו: Overcome-WT. דבר טוב שקרה השבוע: אממ,התחלתי ב-10 היום.
דבר רע שקרה השבוע: המון לחץ.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה שנסיעה לנתניה-לחברה. D:::: |מחזיקהאצבעות| אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פופקורן עם קרמל.
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: הישרדות.
שנות ה-70-עונה 7.
תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - Packt Like Sardines In a Crushed Tin Box Porcupine Tree - Blackest Eyes Porcupine Trees - Trains אלבום השבוע: The Phantom Agony של אפיקה, כי קניתי אותו
, וגם In Absentia של פורקיופיין טרי, וקניתי אותו גם.
כמובן שגם In Rainbows של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: היתה ביום שלישי והיום בבוקר רעידת אדמה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע: תולדות האהבה של ניקול קראוס, למרות שלא ממש נגעתי בו סרט/סדרת השבוע: Weeds, הישרדות, Freaks and Geeks, לוסט. תמונת השבוע: אין

Learn To Fly

New member
איפה קנית את TPA?:|

והרעידה זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם
ישבתי מול המחשב, פתאום הרגשתי שהכסא זז, הסתובבתי וראיתי את הלייזי בוי זז
ואז צרחתי לאמא "אמאאא יש רעידת אדמההההההה!!!!!111111"

Brombit

New member
Mamash Lo :p ../images/Emo115.gif

Ani lo hergashti bahaim shum re'idat adama (Hamikledet po cotevet Jibrish bimkom Ivrit, vehit'atsalti likhtov becatvan veleha'atik...) Tagid li im hevanta :]

Fairywitch

New member
עליתי ממקום 5 ל-6../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: See who I am שיר/י השבוע לא של ווית'ין:יש שלושה: Nightwish - Sleeping Sun, Gethsemane, She is my sin אלבום השבוע:The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: את המוח שלי מחשב את קיצו לאחור
סתם, אני רק קצת נסערת מרעידות האדמה האלה
דבר טוב שקרה השבוע:עלו לאקרנים שני סרטים שחיכיתי להם בקוצר רוח! "סוויני טוד" ו"רודף העפיפונים". דבר רע שקרה השבוע:2 רעידות אדמה. שתיים!!!
+הבוסית שלי ממש ממש ממש עלתה לי על העצבים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שהבוסית שלי תתפטר ותבוא אחרת? הייתי מתה!
אתר השבוע: http://www.sparkling-angel.net/ מאכל השבוע: בטטות ברוטב עשבי תיבול- משהו טעימי כזה של טבעול
ספר השבוע: התחלתי את "היער" של קובן
סרט/סדרת השבוע:KYLE XY (קייל המסתורי), אבודים, הישרדות. תמונת השבוע: חוץ מזה שזה רקע יפה כשלעצמו- הוא נתן לי השראה לרקע עם שרון ו-ווית'ין
ועוד משהו- תודה לכל מי שאמרו שכדאי לי להתעקש ולתת עוד צ'אנס לנייטוויש בכיכובה של טאריה. מצאתי כמה וכמה שירים ממש יפהפיים שאני ממש אוהבת. היה שווה את הסבלנות
חוץ מזה באמת יש לה קול מדהים כשאוהבים את השיר, ובקליפים של הופעות חיות שראיתי היא סקסית, מרתקת ומדהימה
אבל שיהיה ברור- מבחינתי עדיין אין כמו ווית'ין. מזמן לא אהבתי ככה להקה כלשהי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Brombit

New member
3 x ../images/Emo99.gif ../images/Emo115.gif

Sleeping Sun
Gethsemane
She is my sin
שלושה מהשירים הכי אהובים עלי שלהם :] אה, ובהזדמנות זאת, גם: See who I am
(כנ"ל לגביו עם וויד'ין
)

Fairywitch

New member
זהו, אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif

She is my sin הוא הכי הכי אהוב עליי שלהם (אם מאלצים אותי לבחור...). הוא שיר פשוט... יאמי. סקסי. מדהים.
טאריה, תעשי לי חטאים. (חחחח, התקדמתי מאז היום שבו הציק לי הסופרן, אה?)

למעלה