The Silent Weekend

A t a s h i

New member
../images/Emo45.gif איימי. ../images/Emo99.gif

למרות שגם שארון מדהימה, כמובן. 3> אבל, איימי זו איימי. P:

TheImpactBoy

New member
נפרגן: 20 הגדולים

(23) To The Edge (28) phrizer (30) Gremshnit (36) feel the revenge (39) Amir Noy (43) גברת פלפלת האחת (44) Demolition Romance (46) TheImpactBoy (48) Liquid Dreams (48) The phantom of opera (48) taroboy (53) Cry For The Moon (53) ZuLi90 (60) The Girl Who Lived (77) Ice Queen 7 (90) Jilian (94) אזירפאל (97) The Phantom Agony
(128) אטומיק בייגל
(229) מגרש השוודים

../images/Emo20.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:ANOTHER DAY שיר/י השבוע לא של ווית'ין:DIMMU BORGIR-THE CHOSEN LEGACY אלבום השבוע:NIGHTWISH-DARK PASSION PLAY מה את/ה שומע/ת עכשיו: Cradle Of Filth - Nymphetamine דבר טוב שקרה השבוע:יש הרבה דבר רע שקרה השבוע:לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ציון טוב במבחן? אתר השבוע:תפוז? מאכל השבוע:אוראו ספר השבוע:לא יודעת ספר היסטוריה סרט/סדרת השבוע:שעת שיא 3 תמונת השבוע:

:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: לכבוד מיליארד טועים - אביב גפן שנגמר ועכשיו Elegy - Leave's Eyes דבר טוב שקרה השבוע: נהיה קר! D: (גם ביום רביעי בבוקר ירד גשם וראיתי אותו מהחלון כי קמתי מוקדם לשיעור ואם הייתי קמה מאוחר יותר הייתי מפספסת אותו
) ויש לי ספריי כזה לעיניים של דמעות או משהו שהרבה יותר קל להשתמש בו מאשר טיפות, אז, זה. ++ ואמפג יורד עכשיו גשם *__________________* ~עוצרת את המוזיקה~ דבר רע שקרה השבוע: משעמם! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: באורח פלא המורים של צרפתית ומחשבים יחזרו לעבוד? D: אתר השבוע: מורפיקס XD (לתרגם מילים שאנלא מבינה מתוך באפי... ++) מאכל השבוע: ממ שלשום בערב אמא שלי הכינה פופקורן בסיר כזה וזה היה טעימי ^_^ ספר השבוע: אין :{ סרט/סדרת השבוע: באפי XDDDDD נמ וורוניקה מארס ובערך שנות ה70 והוסט קלאב ++ תמונת השבוע: אין

Gremshnit

New member
סופ"ש נעים לכולם

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged, Forgiven, Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Loreena McKennitt- Bonny Portmore אלבום השבוע: Bless The Childשל נייטוויש, אני מניח (למרות שזה סינגל). היום קניתי אותו, והוא כל כך מושלם *__* מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. אבל מקודם אחותי שמעה כמה שירי פופ מסריחים :/ דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את Bless the Child. דבר רע שקרה השבוע: שהוא ממשיך את השבוע הקודם משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות את הדיוידי של לורינה מק'קניט אתר השבוע: הפורום הזה~ מאכל השבוע: Riesen. זה טופי בטעם שוקולד מצופה בשוקולד מריר. זה כל כך...טעיםםם *__* ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון (עוד כמה פרקים ואני מסיים את הספר המדהים הזה) סרט/סדרת השבוע: Vanished Without A Trace. הראו את זה בטלוויזיה. הסרט די מטומטם, אבל זה מבוסס על סיפור אמיתי, אז מגניב. תמונת השבוע: היא כל כך מושלמת בתמונה הזאת...

../images/Emo183.gifעליתי בעוד 3 הודעות 0:

שיר/י השבוע של ווית'ין: SMG שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יומן מסע-אביב גפן אלבום השבוע: הסליחה ואני-אפרת גוש מה את/ה שומע/ת עכשיו: ~הולכת להדליק משהו~ לראות את האור-אפשרת גוש דבר טוב שקרה השבוע: תאמת זה יום.. גשםםםם *________* ונמ. הגעתי למסקנות מעניינות דבר רע שקרה השבוע: הגעתי למסקנות מעניינות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פעולה, קורס מע"רים אתר השבוע: במה חדשה מאכל השבוע: קפה ~באמצע הלילה~ ספר השבוע: ציפורים מתות בסתר. שומרת אחותי
סרט/סדרת השבוע: אהבה בלבן. תמונת השבוע: -

Jilian

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH, WOMB,NES שיר/י השבוע לא של ווית'ין:IWA-traja
,poet -NIGHTWISH אלבום השבוע:DPP, THOE, מה את/ה שומע/ת עכשיו: OSH דבר טוב שקרה השבוע: גשם דבר רע שקרה השבוע: סבתא בטעות הדליקה פליי בוי בבוקר והעירה אותי עם זה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתסתיים השביתה אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע: מלאווח ספר השבוע:נופ סרט/סדרת השבוע: שחקי אותה כמו בקהאם תמונת השבוע: אממ

Liquid Dreams

New member
די לעצלנות ../images/Emo88.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: World Falls Away- Seether אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: דוד ג'ק הגיע D: דבר רע שקרה השבוע: לא פגשתי את חברה שלי >: וקורל סיפרה לי על נמלטים T_________T משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המ לאדעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: העוגה המבחילה שהכנתי היום? >< ספר השבוע: האריפוטר השני? ס: סרט/סדרת השבוע: היה היום מועדון ארוחת הבוקר אז זה D: תמונת השבוע: אין לי כוח, אני במהירה [כמה אירוני בהתחשב בכותרת XD]

Fairywitch

New member
מנסה גם../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: MOTHER EARTH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין משהו ספציפי. אלבום השבוע: MOTHER EARTH מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הטלויזיה ברקע
דבר טוב שקרה השבוע: סיפור ארוך, אבל התקשרו אליי מאיזו תכנית טריויה בטלויזיה להזמין אותי למיונים שלהם
דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאעבור את המיונים הנ"ל. אתר השבוע: Facebook מאכל השבוע: עוגיות טחינה. ספר השבוע: "משחקי הכס" / ג'ורג' מרטין סרט/סדרת השבוע: אבודים תמונת השבוע: (מוקטנת כדי שאוכל להעלות אותה)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה